Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
auto-sumnij-bojko
Имя:
Веселий Бойко
Статус:
Наставник (1688 комментариев)
Любимые клубы:
ЛюбимЫХ бути не може. Він один! Динамо Київ.
Зарегистрирован:
30.08.2018 15:15
Карма:
723
О себе:
Всім своїм нутром ненавиджу данєцкє.
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 20

      Ми хочемо знати правду

      auto-sumnij-bojko Веселий Бойко

      15.01.2024, 15:21

      Писав коментар під постом, в якому нам навіщось пропонують ознайомитись з думкою ненависника України Гая. Але випадково видалив той коментар. Тож вирішив повторити його в коротенькому блозі-зверненні до паша Олександра Попова (Шуріка). Отже! Шановний Олександре, Сашко! Гадаю, що можу так звернутись, бо колись ми особисто познайомились на пікніку, і спілкувались на Ти! Відкрийте будь ласка нам правду, в якій залежності Ваш, наш сайт знаходиться у кротів! Чи може Ви маєте якийсь Договір, за умовами якого Ви маєте викладати в Новинах інформацію про все, що повʼязано з нашими заклятими «друзями»? Навіщо ми маємо знайомитись з думкою такого мерзенного персонажу, як цей шмат… Що сталось, що в стрічці новин новин про кротів вже більше ніж про наше Динамо? Ну насправді, це вже зовсім не радує! Буду вдячний Вам, як і більшість відвідувачів, за правдиву відповідь! Гарного дня!

    • 3

      Вечір без цензури

      auto-sumnij-bojko Веселий Бойко

      13.10.2022, 21:39

      Шановні адміни! Хочу звернутись до вас з одним лише проханням! Зробіть сьогоднішній вечір, 13 жовтня 2022 року вечором без цензури. Нехай кожен вболівальник після того, що побачив у виконанні нашої команди, буде мати можливість вільно висловитись з використанням всіх дозволених і недозволених епітетів! Можливо багатьом це допоможе уникнути інфарктів, конфліктів дома, чи завтра на роботі, конфліктів на дорогах і інших місцях скупчення людей. Дайте людям волю. Ну насправді! Немає більше сил терпіти це знущання над всіма нами!

    • 12

      Циперовичу никогда не быть Карузо

      auto-sumnij-bojko Веселий Бойко

      23.09.2021, 11:42

      Вот посмотрел я вчера это, даже не знаю, какое подобрать слово, и почему-то вспомнился старый анекдот, как приходит Мойша на работу и с возмущением делится впечатлениями с сотрудниками: И что они только в том Карузо нашли? В ноты не попадает, голоса нет, к тому же картавит. На что сотрудники спрашивают: а Вы, Мойша Соломонович были на его концерте? -Да нет, что Вы! Вчера мне кое-что из его репертуара напел Циперович!

      Вот и приходится мириться с тем фактом, что нашим Гармашам, Буяльским, Супрягам и прочим никогда не стать Карузами. Так вечными Циперовичами и останутся.

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть