Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Григорчук проти динамівських сердець

2018-09-21 14:32 ⠀⠀⠀⠀Шановні вболівальники, чи почули ви щось нове на вчорашній конференції Олександра Хацкевича? " -Кто именно сегодня ...

⠀⠀⠀⠀Шановні вболівальники, чи почули ви щось нове на вчорашній конференції Олександра Хацкевича? " -Кто именно сегодня ошибся, я говорить не буду, мы разберемся на этот счет внутри команды..." Будемо розбиратися, до болі знайоме, чи не так? Скільки чудових футболістів виросли в Динамо Київ, а після Лобановського-тренера - вакуум.

Навіть іноземців, які працювали у Суркіса (Рауль Ріанчо) возили вчора у Відні з його ромбиками і контролем м`яча. Можливо, не акумулював би їх у себе в стуктурі клубу нинішній президент так старанно і виростали б нові Клоппи, Гвардіоли, Спалетті?

⠀⠀⠀⠀

Думаю, що можливо, але лічені одиниці з них, покинули насиджені та теплі місця, здебільшого через внутрішній конфлікт, та пішли у вільне плавання. А декому просто не вистачило місця в штатному розкладі :-) Ви ніколи не грали в шахи? Я грав і багато, були блискучі перемоги і прикрі поразки. Але чомусь геніальні ходи часто спадали на думку, коли я спостерігав за чужою партією. І не скажеш "Каждый мнит себя стратегом, / Видя бой со стороны" Тому що розбираючи партії потім, мій хід виявлявся часто-густо переможним. Напевно, кожний шахіст скаже, що таке траплялось і з ним.

⠀⠀⠀⠀Ні, я не веду до того, що Динамо потрібні консультації сторонніх фахівців, хоча і це інколи не буває зайвим. Пошук топ-спеціалістів високого рівня, між словом, часто доручають стороннім рекрутінговим компаніям. Вчора на стадіоні, Астана, плід роботи, так, так тренера Григорчука, хоча він вже довго відсутній в клубі, виглядала, якщо не краще, то на рівних з нашими футболістами, які майже ВСІ викликаються до лав різних збірних. Нехай не всі з них грають, але ж небезпідставно запрошують, на відміну від гравців, скажімо, тієї ж Астани, основи всього лише збірної Казахстану. Але подумки я вчора аплодував на 90+ хвилині саме футболістам Астани та тренеру Григорчуку Роману.

⠀⠀⠀За наших же тренерів боляче і хоча Хацкевич ніби білорус, і ніби в нього не вистачає :-) кваліфікованих, а тепер, як він вчора омовився, ще й дисциплінованих футболістів (ти бач, они смотрят, как играет «Барселона») чи запросили б його після Динамо (марка, як не кажи, бренд) хоча б до Казахстану?

Ще рік тому я чув від Хацкевича фразу: я хлопцям сказав: разом перемагаємо, разом програємо." Хацкевич сьогоднішній вину став перекладати на гравців і нагадувати, що його подальше перебування на містку обговорено з президентом клубу і питання закрите.

⠀⠀⠀⠀ Якщо Суркіс взагалі хоче приймати участь в єврокубках наступного сезону. настав час спробувати незалежний тренерський штаб зі сторони. До зимового передсезонного збору!
Просто згадаємо, з ким, після Валерія Лобановського, команда дійшла до півфіналу тоді ще Кубку УЄФА. Є український фахівець який, ми бачили вчора, вміє й з легіонерами працювати і рідна домівка ближче. І команда його біжить.

Чому б не Роман Григорчук? ⠀⠀⠀⠀

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.09.2018, 14:32
auto-yurij32
Автор:
Статус:
Эксперт (7447 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 4

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть