Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Відставка в цифрах

2019-08-14 21:40 Напевно, всі знають, що виступи в європейських кубках, окрім футбольної насолоди вболівальників, приносять клубам чималі гроші ... Відставка в цифрах

Напевно, всі знають, що виступи в європейських кубках, окрім футбольної насолоди вболівальників, приносять клубам чималі гроші у вигляді бонусів за перемоги та нічиї, виплат за участь, на основі рейтингу, маркетинговий пул та інше.

Динамо третій рік поспіль не потрапило в Лігу чемпіонів. Можна приблизно підрахувати, скільки втрачено коштів, які так необхідні невеликому, за європейськими мірками, бюджету клубу.

За потрапляння в груповий етап, всі 32 команди отримають по 15,25 млн Виплати на основі рейтингу, загальна сума складає 585 млн. яка розбита на частки в розмірі 1,108 млн. Перша за рейтингом з 32 команд отримає 32 частки, друга - 31 частку, остання за рейтингом з 32 команд - одну. Зараз Динамо в клубному рейтингу за 10 років займає 28 позицію, і якби в груповому етапі зайняла 22-ге місце, це 10 часток х1,108, це ще приблизно 11 млн.

Отже, не враховуючи, маркетинговий пул (292 млн) Динамо втратило приблизно 26,25 млн. Можна припустити бонуси за одну перемогу 2,7 млн та одну нічию 0,9 млн. Разом, недоотримана сума складає майже 30 млн євро.

Можна ще порахувати вартість футболістів, які повинні були підсилити Динамо саме перед кваліфікаційними раундами. Бо в минулому році Динамо непогано грало в ЛЄ і без них.

Родрігес - 2 млн.

Караваєв - 1,5 млн приблизно + Зоря отримала ще Михайличенка.

Кадірі - приблизно обійшовся в 1, 2 млн. євро.

Братва ( Г. та І. Суркіси ) заробляють гірше Ахметова, проте власні гроші рахують, запевняю вас, чудово. Ці трансфери могли компенсуватися лише виходом в раунд плей-офф, де навіть вилітаючий отримував фіксовану суму 5 млн. євро, не кажучи про перемогу На жаль, Динамо не змогло пройти бельгійців, і 5 млн. отримає невдаха пари ЛАСК - Брюгге.

Натомість, Динамо отримає 2,95 за груповий етап ЛЄ, та стільки ж за свій рейтинг. Відбити придбаних футблістів і не більше.

Можна довго розповідати про честь клубу, міжнародний рейтинг, славу. Але на кону, вкотре, стояли чималенькі кошти. Звісно, що це тільки прискорило рішення про відставку тренерського штабу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.08.2019, 21:40
auto-yurij32
Автор:
Статус:
Эксперт (7447 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 4
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть