Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

За що Суркіс бив Павелка?

2019-10-19 23:19 ⠀⠀⠀⠀⠀Пам`ятаєте: члени ЦК КПРС, членовози, закриті магазини, санаторії? Совок! І сучасність: VIP-ложа Олімпійського для найшановних із ... За що Суркіс бив Павелка?

⠀⠀⠀⠀⠀Пам`ятаєте: члени ЦК КПРС, членовози, закриті магазини, санаторії? Совок!

І сучасність: VIP-ложа Олімпійського для найшановних із всіх шановних. Зеленський планував, але на матч не прийшов, але суть не в цьому. На полі хлопці збірної змагалися з дійсним чемпіоном за путівку на майбутнє футбольне свято, за право виборювати у фінальній частині Євро-2020 найвищий футбольний титул Європи для збірних.

А над ними, хто з охоронцями, хто з кримівнальним авторитетом вчинили суперечку, хвилинку, за що? За що Суркіс дав Павелку? За право сидіти у VIP, почувати себе VIP, переможно поглядаючи на простих смертних? Я і в думках не маю захищати Павелка, який вже "відзначився" фотосесіями з Кубком ЛЧ, позуючи на різних фонах, як сомалійські пірати із здобиччю.

Але ж Григорій Михайлович, віце-президент УЄФА, депутат України, і поїздив в Базелі-Брюселі, і пожив там. Міг, по-пацанськи, запропонувати: "пошли, выйдем", щоб не соромитися? І не соромити.

⠀⠀⠀⠀⠀Несенюк недарма писав про піджак Андрія Миколайовича. Це повага. Повага до нас.

Ось президент Хорватії Грабар-Кітарович на матчі чемпіонату світу сиділа як приватна особа, з вболівальниками.

А ось президент Фінляндії сидить в другому ряду, на сходинках під час книжкової ярмарки в Турку, не вистачило місця для сидіння. Уявляєте?

Павелко заслуговував у рило, а ось ставати на одну сходинку з ним Григорій Суркіс, напевно, морального права не мав.

⠀⠀⠀⠀⠀І найсумніше, що ув`язалися в бій деякі журналісти. Ні, я не про Гордона, його Бульвар був і залишиться для мене бульварною газетою. Мені прикро за футбольних фахівців.

Прямуємо ми в Європу, прямуємо, але тягнуть нас назад у совок такі епізоди, як 14-го жовтня, як випадок хамства Селєзньова по відношенню до Шуріка і ще багато-багато інших.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.10.2019, 23:19
auto-yurij32
Автор:
Статус:
Эксперт (7447 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 4
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть