Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Бєз тєбя, бєз тєбя...

2013-01-29 23:16 Мабуть це просто пороблено! Мій наулюбленіший гравець збірної Ярік Ракицький все ніяк не може зіграти за ...

Мабуть це просто пороблено! Мій наулюбленіший гравець збірної Ярік Ракицький все ніяк не може зіграти за збірну України. Ну ось так буває, тобто ні, останнім часом просто інакше в нього не буває. Під час матчу з Русеноборгом Ракицький відчув біль в паху і можливо пропустить наступний тренувальний матч збірної проти Норвегії. Хтось знає якусь повєтуху чи там знахарку, нє ну якось треба хлопцю допомогати?

Дивіться, збірна проводить за рік 6-10 матчів і кожного разу в нього щось. Збірна доконає Яріка... Я навіть не знаю, а чи взагалі Ракицький колись грав за збірну? І якось дуже часто Яріку не щастить і збірна грає без нього. Одразу згадується Стас Міхайлов з його "Бєз тєбя, бєз тєбя" - це про роман Яріка зі збірною. 

Англійський фактор

Взагалі ситуація дивна. Рано чи пізно треба покласти цьому край. Доцільніше було б показово не викликати такого гравця. Але тепер наше керівництво не може не викликати гравців базового клубу, а одже одже викликати змушені. Ну там можливо рано чи пізно його захочуть купити англійці, а в Яріка не буде достатньої кількості ігор за збірну, але є купа медичних довідок, що він же хворів, а значить матчі йому зараховуються. Конспірологічна версія, але саме так і виглядає. 

Не треба робити вигляд, що це тільки донецькі такі погані. Свого часу динамівці теж тащили до збірної не основних гравців - Кірюхін, Волосянко, Косирін, Венглінський та інших. Ну на всяк випадок :) 

Хто винен?

А власне в чому проблема? Мені здається, що вся справа в конфлікті Ракицького з динамівськими старожилами команди. Пам'ятаєте чим закінчився минулорічний матч з Шахтарем? Ракицький ледь не плачучи розповів нам, що після матчу Шовковський образив його: " Кто ему дал право так себя вести? В этой ситуации Шовковский оскорбил все, что я люблю. Он оскорбил мой город, моего президента, моего тренера, моих партнеров по команде, моих всех! А теперь нам предстоит ехать в сборную, вместе защищать честь страны...."

Цей епічний комент від Ракицького одразу розхапали на цитати - "мой город, моего президента, моего тренера..." Сльоза, така скупа, але неминуча чоловіча сльоза... Ярік отжог!

Одразу після цього Шовковський відповів на це так: "Претензии ко мне могут предъявить футболисты, которые отдали сборной Украины много лет, которые играли за честь страны не щадя себя. А те, кто уклоняется от матчей за сборную под предлогом травм, играя в это время за клуб, пусть лучше подумают о своей собственной репутации в глазах болельщиков.... Когда же футболист, которому еще надо доказать свое право играть за сборную страны сознательно и публично пытается разжечь конфликт между игроками сборной Украины, этому у меня нет объяснения."

Отже бачимо, що в Яріка проблеми були і до цього. А після того матчу імені Вакса ми дізналися, що думають гравці збірної один про одного. Ось ображений Ракицький і знайшов собі ще один привід не їздити до лав збірної. Цього разу у нього це, ну запалення паху, тобто запалення ображення. Після цього епізоду минув рік, але СаШо ще декілька разів згадував про Ракицького. Отже конфлікт мабуть є...  

Що робити?

Треба миритися чи якось там розрулювати цю ситуацію, адже вибір гравців у збірної не такий великий. Якби ми там до нього не ставилися, але на полі іноді потрібен такий молодий зухвалий гопнік накшталт Ракицького. Нормально було б послати Яріка зі збірної, але цим ми всі образимо "єво город, єво прєзідєнта і всьо что єму дорого"

Значить просто якось треба вивезти цей конфлікт з глухого кута. Треба щоб Ракицький офіційно пояснив, що це дійсно так не щастить, але він завжди готовий заграти за збірну і тому подібне. Ну тобто хочеться якогось пояснення чи спростування, там коментарів від лікарів які розводять від безвиході руками. Але требе це якось коментувати - хлопці, не мовчіть! 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.01.2013, 23:16
eurocups
Автор:
(eurocups)
Статус:
Эксперт (5987 комментариев)
Подписчиков:
9
Медали:
Выбор редакции × 11

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть