Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шпаргалка для ФАРЕ

2013-09-28 18:38 --> Коли його ще можна було знайти в інтернеті, в посібнику по визначенню расистських символів для ...

-->

Коли його ще можна було знайти в інтернеті, в посібнику по визначенню расистських символів для представників ФАРЕ, якщо то був не фейк звісно, в ньому можна було побачити багато різних символів.

мволів. І багато з них можна знайти в Україні.

Наведу декілька прикладів:

 

Сонячний хрест (Сонячне коло, Сонячне колесо) — найдавніший символ, який являє собою хрест, розташований всередині кола. Часто зустрічається на предметах доісторичної Європи, особливо неоліту і бронзової доби.  Але, на превеликий жаль, в 40-і роки минулого сторіччя, він став частиною емблеми фашистського режиму в Норвегії, а пізніше неонацистських угруповувань, і тепер використання цього символу заборонено. А на Україні зустріти його дуже просто — достатньо завітати до гончарських осередків, де сей символ малюють на посуді.

Сонячний хрест також використовується в якості емблеми творчого об'єднання “Діти сонця”, найбільш відомими представниками якого є Ляпіс Трубецькой. Хрест присутній на всіх альбомах гурту з 2001 року

88 — кількість народжених в цьому році в Україні мені невідома, але кожного разу коли вони вказують рік свого народження, вони, на думку ФАРЕ пропагандують фашизм??? Олександр Алієв грав під таким номером в Локомотиві  Мабуть пропагандував фашизм.

 

А флаг Івано-Франківської області? Той самий червоно-чорний флаг присутній і на ньому у вигляді 2-смуг. А ще на картині Рєпіна “Запорожці пишуть листа турецькому султану “ за спинами козаків можна той прапор розгледіти. Значить козаки — теж нацисти? Беручи до уваги їх постійні війни з турками та татарами — вони особливо недолюблювали ці мирні народи. А ще й з поляками не раз чубились. 

 

Свастика в тому чи іншому вигляді зустрічається у різних народів, різних континентів та різних часів. Їй просто не пощастило, що була обрана нацистами Німеччини в якості своєї емблеми. Є вона і на будівлях Києва. Так її розгледіли на Софії Київської  та на Національному художньому музеї України, якщо я не помиляюсь. Була колись в інтернеті ціла тема, але знайти не можу — мабуть стерли, щоб приховати від ФАРЕ, Сола Кемпбела та інших борців з расизмом.

Мабуть багато чого з того посібника можна ще знайти в Україні. Але багато чого пройшло мимо ФАРЕ.

 

В кожному місті стоїть пам'ятник Тарасу Григоровичу Шевченку. А він чого тільки не писав в своєму “Кобзарі” про  жидів. Чим не антисеміт? І хто знає, може наступного разу замість портретів Бандери та Шухевича ультрас на стадіон його портрет принесуть? Хоча багато хто і так приносить — портрет Шевченка на 100 гривнях.

 

Так що багато ще роботи у вас, хлопці з ФАРЕ. Ой,  багато. І бажаючи допомогти вам, зверну вашу увагу на відео, що є в інтернеті, де національна команда України по баскетболу в повному складі, разом з такою темною особистістю як Джетер Юджин. Це ж нетерпимість на національній неависті до росіян 

 

 

 

-->-->-->-->

-->-->-->-->

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.09.2013, 18:38
kofa
Статус:
Старожил (565 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Лион 3 : 4 Закончился
Лига чемпионов ПСЖ Боруссия Д - : - 7 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть