Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ще трохи про адреналін найвищої проби!!!

2014-11-07 08:49 Дякую, шановний Godar S. (godar)! Дуже гарно, з почуттями!:)) Я хочу додати кілька своїх думок з ...

Дякую, шановний Godar S. (godar)! Дуже гарно, з почуттями!:))


Я хочу додати кілька своїх думок з приводу адреналіну... Я не міг заснути до 2.30 десь після такого заряду адреналіну, переварюючи все в голові і переглядаючи голи та моменти матчу. Давно, ще з першого пришестя Сьоміна такого не було в мене.

Після трудової перемоги в Дніпрі Динамо на характері, на силі волі, на майстерності переграло "маленький" Ольборг. І тут нам також деяким чином посприяла вередлива пані Фортуна. Можливо ми ще будемо дякувати нащадкам Гамлета за те потрясіння, яке наша команда отримала в Данії.

Вчора Динамо доказало, що дійсно є характер (раніше ми бачили тільки як зарубіжні команди його проявляють в матчі з нашими), є сила волі, є бажання і вміння грати через "не можу". Дуже хочу вірити, що відбувається повернення нашої улюбленої команди.

Кілька слів по гравцях:

СаШо -- це наше всьо!(с)

Сілва - нетиповий бразилець-захисник, який вчора провів гарний матч.

Хачеріді - Євген зцементував оборону і додав їй упевненості. Його бажання поговорити із суддями стало притчею во язицех, але нам просто треба з цим змиритися, бо його майстерність значно переважає цю рису його характеру. Вчора зіграв на відмінно з плюсами, і багатьма.

Драговіч - добрий партнер Хачеріді в захисті, але його гра часто додає адреналіну. А вчора завдяки його фолу останньої надії був дуже великий викид, який міг спричинити інфаркт, але...

Віда - удорам головою після корнера додав ще більшу порцію позитивних емоцій, які переважили негатив від вилучення Драговіча. В ту мить я подумав: "Домагой забив - ми виграємо". Хоча через його фланг в основному і виникала небезпека для наших воріт. Але на підстраховці був упевнений Євген. Він взагалі-то краще справляється справа.

Рибалка і Сидорчук - пара опорників. Учора Рибалка зіграв краще за Сидорчука. В цілому надійно на руйнуванні, але мало на творенні.

Беланда - в своєму стилі. Було кілька невдалих пасів-обрізок, але вони нічого данцям не дали. Не зіпсував свій стабільний високий рівень і виконав багато роботи на допомогу захисту.

Ленс - Джермейн провів дуже сильно увесь матч, але данські захисники, на відміну, від попередніх суперників теж добре бігають назад. Його сильну гру відзначив і ГТ на прес-конференці, але його заміна була вимушена.

Ярмоленко - у нього сильні матчі чергуються зі слабкими. Поки що він не може утримувати стабільно свій високий рівень. Можливо йому вчора дуже багато уваги приділили захисники Ольборга і тому він трохи знітився. У другому таймі був момент, але він його не використав. На мій погляд, йому н треба було зловживати його піжонськими фінтами, після яких він втрачав м"яча. Його також "відзначив" Ребров після матчу, висловивши своє невдоволення грою Андрія.

Бурда - попав у таке пекло! Але витримав і не дав приводу сумніватися у рішенні ГТ.

Гусєв - просто шикарно! Його 10 хвилин на полі варті кількох матчів! В одному з коментарів я написав, що Станіславович знає, чому він випускає Анатолійовича... І він не помиляється. Поряд із СаШо Олега можна назвати нашим "всьо" №2! Коли Олег забив, то я розбудив половину будинку своїм криком!

Мігел - повинен брати приклад з Анатолійовича, як виходити на заміну!

Ребров і його команда -- йде становлення не тільки команди гравців, але й тренерської команди. З кожним матчем наш ГТ стає мудрішим і в цьому безперечна допомога його помічників. Але, як казав Рауль, Сергій - головний і вся відповідальність на ньому. І він її не боїться. І ще з коментаря Ю.Розанова про Реброва - "после удаления Драговича Ребров не заистерил". Це свідчить про мудрість Реброва.

Зараз команду починають порівнювати з командою Лобановського,але думаю, що в дуже близькому майбутньому це буде команда РЕБРОВА!

На радощах і від кількості викинутого адреналіну я забув випити традиційний бокал пива після перемоги Динамо. Але зроблю це після матчу з Карпатами - один бокал за кожен забитий гол у ворота львівян.

Просто не було сил...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.11.2014, 08:49
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Лига Европы Аталанта Байер - : - 22 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть