Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
nekomentiruy
Имя:
Плагиат Плагиатыч
Статус:
Старожил (663 комментария)
Зарегистрирован:
25.07.2011 22:02
Карма:
4202
Топ-10 блогеров:
Да
  • 1

    Маленький захист Сьоміну

    nekomentiruy Плагиат Плагиатыч (nekomentiruy)

    27.07.2012, 22:13

    Давайте розберемось з усім. Пройшло три матчі і жоден з них не може задовольнити вболівальників. Хочу відмітити-кожен матч кращий попереднього . Не можна сказати ,що команда грає краще,але кожен гравець додає...навіть Нінкович проявляє свою здатність посилити гру,що навіть дивно. Зрозумійте мене правильно-я не підтримую Сьоміна,але не розумію чому всі забивають коментарі-навіщо нам це Динамо,звільніть Сьоміна??? Невже не зрозуміло-Суркіс цього не зробить. Я впевнений що він вирішив залишити ЮПС як мінімум до зими.Призедент вже зробив в цьому році для Динамо багато-купив гравців більше ніж на 30 мільйонів,тож давайте вірити в команду , як це робить Суркіс. Сподіваюсь з новими гравцями нам вдасться вдало виступити в ЛЧ...Сподіваюсь...
  • 23

    Для тих хто критикує Лужного!

    nekomentiruy Плагиат Плагиатыч (nekomentiruy)

    21.07.2012, 23:56

    Я звичайно розумію-Лужний молодий , недосвідчений тренер, але не треба називати його "фізруком" лише тому,що вам не подобаються ті хто критикує Сьоміна.

    Для прикладу надаю вам статистику перших років Сьоміна-

    «Памір» (Душанбе)

    Перша ліга

    1983 місце 12

    1984 місце 8

    1985 місце 4

    3 роки,щоб збудувати команду.

    Чому Лужному ви дали лише 2 матчі??????????????????

    П.С. Зараз не треба зрівнювати Динамо з Паміром-інша ситуація. Нажаль Сьомін вже застарів як тренер.

  • 1

    ПРО Девича

    nekomentiruy Плагиат Плагиатыч (nekomentiruy)

    26.05.2012, 16:07

    Дуже дивні речі відбуваються на сайті. Всі обговорюють Марко Девіча. ось і я хочу залишити кілька думок про нього. 1.Що за...? Чому ви називаєте Девіча зрадником. Ну перейшов він з МКГ в нору. І що? Таке відчуття ніби він вас зрадив. та він взагалі нікого не зраджував. Хоча я розумію чому ви так нервуєте-він не захотів до нас. Але я б на його місці зробив би так само(звичайно як-би не був вболівальником Динамо з дитиства). 2.А що? Зарплата-більша,можливість грати в ЛЧ-більша,гати проти суперників-легше...Не бачу хо ч один плюс у Динамо 3.Про Іуду. Іуда той хто зраджує. Але вибачте-його виперли як Олійника. По іншо не скажеш. Навіть в матчах де Метал горів його тримали на лавці. Не дивно що він пішов. 4.Пройого місце в норі. Не думаю що він буде гріти лавку. На фоні "доски Селі" і одноокого пірата він супер-форвард. Хоча не виключаю що він буде №2, якщо Рижа борода купить топ-гравця. п.с. мені наприклад пофігу де він гра. В МКГ-добре, у нас-ще краще, у кротів-дай йому бог здоров`я. До нас Роналду не захотів їхати-давайте його матюкати)))
  • 1

    Бразильские СМИ отправляют Майкона в "Шахтер"

    nekomentiruy Плагиат Плагиатыч (nekomentiruy)

    19.05.2012, 14:55

    Эпопея по поводу ближайшего будущего форварда "Волыни" Майкона подходит к концу?! По утверждениям бразильской прессы, судьба нападающего должна решиться в ближайшие дни, и Майкон подпишет контракт с донецким "Шахтером". В таком случае он достанется "Шахтеру" совершенно бесплатно, так как действующий контракт с "Волынью" истекает этим летом. П.С. Жаль
  • 11

    Оракула Пауля в Украине заменит 400-килограммовый хряк

    nekomentiruy Плагиат Плагиатыч (nekomentiruy)

    18.05.2012, 16:50

    Хряк-прорицатель, весом в 380 кг, в дни матчей Евро-2012 будет прогнозировать результаты футбольных баталий. Оракула разместят в собственном домике на почетном месте в официальной фан-зоне Киева. Об этом сообщили в КГГА, ссылаясь на организаторов фан-зоны - ООО "Холидей Сервис". Как заявила в комментарии Информационному центру "Украина-2012" PR директор официального фан-зоны Киева и Харькова Светлана Бовкун, до недавнего времени "герой" фан- зоны живет на ферме под Киевом.

    Читать полностью →

  • Відповідь для AWAW , або чому всі свої блоги я пишу через голосування.

    nekomentiruy Плагиат Плагиатыч (nekomentiruy)

    17.05.2012, 10:44

    AWAW | запретить/разрешить комментирование | 17.05.2012 10:14 # Всі наступні ваші блоги, створені як "голосування", будуть видалятися. Звичайно, крім тих, які дійсно будуть голосуваннями. ответить удалить Ответить - я розумію що може я чимось заважаю адміністрації сайту, коли пишу блоги через голосування, але справа в технічній стороні. Чомусь коли я створюю блог, частіше всього зі смарта, іноді з комп'ютера, то при звичайному режимі всі мої абзаци зливаються, а як вам відомо без бзаців не дуже комфортно читати, а при голосуванні вони зберігаються . Тому або допоможіть мені, або вирішіть цю проблему, або я і далі буду так робити. П.С. Маючи нагоду хочу ще раз поскаржитись на ваші блоги з темою євро-я не бачу там коментарів і не можу їх залишити.
  • 36

    Для наших скаутів Динамо.(замітка)

    nekomentiruy Плагиат Плагиатыч (nekomentiruy)

    17.05.2012, 02:37

    Як уже всім відомо якщо Динамо потрапить до ЛЧ то воно буде у 2 корзині .Це дасть нам унікальну можливість, шанс, вийти з цієї майбутньої ( надіюсь) групи.

    Але для цього треба підсилюватись. І я хочу представити кілька варіантів.
    Всі вони з Вільяреала, бо цей клуб вилитів у нищий дивізіон і там , я впевнений, можна купити гравця за зниженою ціною, хоча і с підвищеними вимогами в зарплатні.

    Читать полностью →

  • 35

    Чому Шахтар став чемпіоном???(опитування)

    nekomentiruy Плагиат Плагиатыч (nekomentiruy)

    16.05.2012, 21:06

  • 136

    Офіційно-Шахтар почне чемпіонат з 30 пунктами

    nekomentiruy Плагиат Плагиатыч (nekomentiruy)

    15.05.2012, 22:38

    Сьогодні путівку у вищий дівізіон отримала команда ФК Говерла-Закарпаття - яка належить Шуфричу. Таким чином ще не почавши сезон Шахтар набирає 30 пунктів- 6 з ФК Говерли, 6 з Металурга, 6 з Таврії, 6 з Зорі, 6 з Ілічівця. Інфа 100%.

    П.С. Кроти не зможуть-Сьомін допоможе.

  • Что продует Юра в сезоне 12-13? (Опрос)

    nekomentiruy Плагиат Плагиатыч (nekomentiruy)

    14.05.2012, 20:55

Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть