Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
omanyd
Имя:
Тарас
Статус:
Старожил (620 комментариев)
Зарегистрирован:
08.08.2012 10:03
Карма:
5606
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 12

      Играть по Лобановскому

      omanyd Тарас (omanyd)

      14.10.2020, 09:02

      Взято у Алексея Филановского

      Пожалуй впервые после смерти ВВЛ, руки сами тянутся написать, что сборная Украины сыграла в стиле команд Лобановского. Наконец это был автобус, построенный с максимальной самоотдачей, автобус, важную роль в котором играет и вратарь-тащер. Украина отзащищалась на жилах, как это нередко бывало в играх мэтра против топ-команд, и забила в образцовой контратаке на четыре касания.

      Читать полностью →

    • 1

      Чудо возможно: как Михайличенко привести Динамо к большой победе

      omanyd Тарас (omanyd)

      15.08.2019, 23:28

      Взято на https://biz.liga.net/ekonomika/all/opinion/chudo-vozmojno-kak-mihaylichenko-privesti-dinamo-k-bolshoy-pobede

      Автор Алексей Филановский

      С сегодняшнего дня Алексей Михайличенко - главный тренер ФК "Динамо Киев". Почему у его предшественника Хацкевича не получилось создать команду-звезду Даже самую сухую и рациональную статью о киевском "Динамо" трудно не начать с того, что я болею за команду с 1979 года.

      Читать полностью →

    • 4

      Давно Пора!

      omanyd Тарас (omanyd)

      14.08.2019, 13:04

      Собственно, как вчера отметил ХАН, если ты не сдал один экзамен - ты можешь быть недопущен ко второму. И мое решение, будь я деканом факультета (президентом клуба), - низачто не допускаить к следующему экзамену студента, завалившего предыдущую сессию, обещавшего исправиться, но, увы, нет. В университете, помимо желания учиться, необходима способность это делать, интеллект, хорошая школьная база (даже, желательно чуть больше, чем просто школьная).

      Читать полностью →

    • 5

      Схоже, перегляд гри з трибун пішов на користь тренерському штабу.

      omanyd Тарас (omanyd)

      09.11.2018, 10:57

      Мої вітання шановне панство, поціновувачі футболу та Динамо! Схоже, що перегляд матчу з висоти глядацької трибуни пішов Хацкевичу на користь і він таки прибрав зі стартового складу Гармаша та Сидорчука. (доречі з виходом останнього в кінці матчу гра команди суттєво послабилася і Динамо пропустило). Хоча, гра була класною - я всеодно продовжую вважати, що Хачкевич тренер низького рівня.

      Читать полностью →

    • 7

      Де жа вю. Або як Збрірна нагадала матч Динамо - Аякс

      omanyd Тарас (omanyd)

      07.09.2018, 12:14

      В першу чергу, хочу привітати вболівальників, та причетних із перемогою.

      Нарешті. Нарешті, ми з вами спостерігали за ГРОЮ нашої збірної без валідолу. Сама гра, як виходить з назви блогу, мені дуже нагадала те, що відбулось не так давно на полі Олімпійського. Коли Аякс робив із Динамо усе що хотів, але м'яч якимось дивним чином ніяк не опинявся у воротах.

      Читать полностью →

    • 17

      Злочин та покарання в футболі

      omanyd Тарас (omanyd)

      30.08.2018, 13:03

      Що ж, ми почули гімн Ліги чемпіонів на полі НСК "Олімпійський" цього року. Нажаль, він був для нас прощальним маршем. Реквієм по мрії, так би мовити. Про безпорадність нашої команди вже написано багато. Я дивився гру на стадіоні і з другого ярусу, майже в центральній ложі, ця безпорадність виглядала не тільки цілковитою, але і цілісною.

      Читать полностью →

    • 4

      Випадковість? тренерський прорахунок чи "усьо будет Донбасс"?

      omanyd Тарас (omanyd)

      10.10.2017, 17:56

      Нажаль, чи поїде українська збірна на ЧС '18 в рашку - нам вже не доведеться вирішувати. Усе у вчорашньому матчі вирішилося на Олімпійському. Загалом, про минувший відбірковий цикл важко говорити без підозри на те, що була присутня змова з метою якнайменшого залучення гравців київського Динамо до ігор за збірну.

      Читать полностью →

    • 82

      Нитикам

      omanyd Тарас (omanyd)

      24.11.2016, 12:26

      Як мене задовбали нитики!

      Якщо чесно - я побачив дуже багато позитивних зрушень.

      1. В основі 10 українських гравців. 7 з них з великою перспективою, якщо їм давати ігрову практику рівня Ліги Чемпіонів.

      2. Нарешті в основі не було Антунеша.

      3. Динамо вперше за 8 ігор зіграло на нуль.

      4. Нічия - не така, що відскочили і без шансів.

      Читать полностью →

    • 11

      Тренероманія

      omanyd Тарас (omanyd)

      24.10.2016, 14:48

      Зараз головною темою обговорення в основному - це тренер Динамо Київ. Спробую виразити деякі свої думки щодо тренера Сергія Станіславовича Реброва. 1. Сергій Ребров довів, що він, як мінімум, хороший тренер тим, що перервав гегемонію Шахтаря в українському футболі останніх майже 10 років. 2. Ребров прийшов до керма першої команди бувши перед цим помічником тренера у 2х попередніх тренерів, а до того граючи в цій команді.

      Читать полностью →

    • 1

      Питаннячко

      omanyd Тарас (omanyd)

      23.10.2016, 23:54

      Шановні, панове, вболівальники. З гравцями вже зустрічалися. А мені здається, що виникла необхідність зустрітися з ГТ і задати йому декілька основних запитань. 1. Після кожного негативного результату ми чуємо про тренувальний процес, але чомусь гравці які добре тренуються і потрапляють до основи - показують незадовільний результат в офіційних іграх. Чому так? 2. Як так проходять тренування, що гравці не можуть віддавати точні паси і влучно бити по воротах...? Думаю сюди ще пару трійку питань можна поставити. Щодо розбору помилок, які повторюються від матчу до матчу.. і т.д.

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть