Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
ser07
Имя:
Serhii Oliinyk
Статус:
Читатель (0 комментариев)
Зарегистрирован:
09.07.2012 14:26
Карма:
178
Топ-10 блогеров:
Да
  • 10

    «А поутру она вновь улыбалась перед окошком своим, как всегда»

    ser07 Serhii Oliinyk (ser07)

    24.07.2012, 19:51

    Точніше він. Ігор Суркіс.

    Це я щодо трансферів Динамо. Близько 35 млн євро потрачено на усилення команди цього літа. У нашій ПЛ  появилися відомі гравці з перших чотирьох провідних чемпіонатів Європи.

    Чомусь зникли голоса тих, хто кричав, звинувачував Суркіса у жлобстві, байдужості до Динамо. Проте він уважно слухав, і з скептицизмом до всього цього відносився.

    Читать полностью →

  • 19

    Динамо – хто винен?

    ser07 Serhii Oliinyk (ser07)

    20.07.2012, 12:38

    Перший офіційний матч Динамо позбавив мене ілюзій. Ілюзій, що «те» Динамо повертається . Замість комбінаційної, яскравої гри  я побачив навіть не гру! Це не можна назвати грою!! То як так вийшло що найкращий клуб східної Європи до такого докотився?

     Дехто може сказати, що рівень гравців низький. Звісно, є свої аруни , нінковичі, та сільви, проте хіба це ключові гравці? НІ. Ярмоленко, Гусєв, Вукоєвич, Хачеріді, Браун, Гармаш, Коваль, майбутня зірка Дуду  +  не останні представники чемпіонатів Англії, Іспанії та Італії – що це за гравці??  Це гравці рівня плей-офф Ліги Чемпіонів!!   

    Я думаю, ви зрозуміли до чого я веду. Проблема у тренері.  Сьомін як тренер вичерпав себе ще після першого заходу.  Тому  головним винуватцем ніякої гри Динамо, на мою думку, є саме він.

Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть