Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші за кордоном Выбор редакции

2021-01-03 23:46 В новий рік з новими досягненнями українських футбольних легінів на полях Європи. Олександр ЗІНЧЕНКО Челсі - ...

В новий рік з новими досягненнями українських футбольних легінів на полях Європи.

Олександр ЗІНЧЕНКО

Челсі - Манчестер Сіті - 1:3

Вперше в сезоні Олександр опинився у стартовому складі на матч АПЛ! Це очікувалось, адже "блакитних" спіткала епідемія зараження вірусом. Навіть попередній матч довелося перенести.

Щодо конкретної гри, то вона склалася досить просто. "Аристократи" відверто забуксували. Командні дії не клеються зовсім. На їх фоні хлопці Гвардіоли виглядали дуже добре. Я гадаю, що вимушений перепочинок Сіті був їм на користь. Резервному воротарю гостей навіть похвилюватись особливо не довелося. Зінченко ж каші не зіпсував. Є шанс, що це надихне Гвардіолу і надалі довіряти нашому легіню.

Андрій ЯРМОЛЕНКО

Саутгемптон - Вест Хем - 0:0

Евертон - Вест Хем - 0:1

Вперше в основі з'явився і Андрій. Щільний графік змусив Мойєса зробити ротацію. Основні гравці втомлено виглядали в попередній грі. Тож Ярмоленко отримав нагоду. Але забити бодай гол не вдалося. Наприкінці гри його змінив Боуен. На матч з "ірисками" Ярмоленко вже не вийшов. Грав Боуен. Цього разу Андрій вже його змінив. Вийшло так краще. На останній хвилині вдалося вирвати перемогу. Як бачите справи у "молотобійців" йдуть не погано. А ось у нашого Андрія - не дуже.

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ

Аталанта - Сассуоло - 5:1

Бергамаскі каменя на камені не залишили від суперника. Руслана, щоправда Гасперіні відрядив на лавку. Вийшов на поле уже за рахунку 4:0. Зрозуміло, що гру було зроблено. Півгодини побігав і те добре.

Артем КРАВЕЦЬ

Хатаяспор - Коньяспор - 2:1

Повернувся до основи і Артем. Одразу взявся поповнювати гольовий доробок. Відкрив рахунок в матчі в середині першого тайму. Та все зіпсував габонець Бупендза. Дубль - і тепер він лідер в гонці бомбардирів в Туреччині. Нічого, сподіваємось, що Кравець ще його наздожене.

Микола МОРОЗЮК

Різеспор - Генчлербірлігі - 1:1

Для Морозюка поява в основі звична річ. З цим все гаразд. Результати його команди не тішать. Та ми розуміємо, що Різе за статусом середняк, який навіть ближче до низів таблиці.

Дмитро ЧИГРИНСЬКИЙ

Олімпіакос - АЕК - 3:0

З новим тренером АЕК не виблискує. Звісно суперник грізний - лідер чемпіонату. Та все ж вийшло якось дуже безнадійно. Щодо Шахова, то його чомусь навіть на лавці не було. Новий віник мете по новому? Маю на увазі, як ви здогадались, нового тренера Маноло Хіменеса. Доречі, іспанець вчетверте очолив АЕК! Він значить майже свій. Повинен швидко розібратися де протікає, та повернутись на переможну стежину.

Ігор ХУДОБ'ЯК, Артур РУДЬКО, Дмитро МИХАЙЛЕНКО (тренер)

Ахнас - Пафос - 2:1

Перехвалили ми "Пафос". Можна сказати, що в попередніх оглядах було забагато пафосу, що до "Пафосу". А можливо команда пересвяткувала. Натомість скромний аутсайдер зумів скористатись своїм шансом. Худоб'як не забив, але тероризував захист. І той дав тріщину. А Рудько цього разу не врятував.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.01.2021, 23:46
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть