Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Останній Шахтар

2016-01-24 12:09 Для Динамо чемпіонство в цьому сезоні буде важливіше, ніж навіть можливий прохід МС в плей –ооф ...

Для Динамо чемпіонство в цьому сезоні буде важливіше, ніж навіть можливий прохід МС в плей –ооф ЛЧ

Дуже важко буде після ЧЄ в Франції, де більшість гравців буде приймати участь, та можливої втрати лідерів влітку , буде буквально через місяць розпочинати кваліфікацію до ЛЧ, тобто, грати не маючи право на помилку.

Для Шахтаря сезон 2015-16 напевно, що буде одним з останніх шансів здобути золоті нагороди. Надалі, супротив з їхньої сторони буде падати.

Шахтар зразка літа 2016 року:

  1. В Мірчі Луческу та капітана команди Даріо Срни закінчуються контракти. Чи будуть вони продовженні? Ніхто не знає. Напевно, що тут варто говорити, про фінансовий чинник: Луческу та Срна отримували в українському футболі напевно, що найбільше. Чи зможе Шахтар платити їм на такому рівні? Теж не має відповіді. Чутки про повернення Луческу до Туреччини вже ходять давно. Також дуже хочу подивитися, як Даріо Срна буде цілувати донецьку землю за умовний мільйон, а не за чотири, як зараз.

  2. Лідер команди Тешейра сидить на чемоданах. В клубі вже не особливо приховують, що бразилець залишить Шахтар влітку. Як би це не звучало, але зараз Шахтар живе з продажу гравців. Минулого року продали Дугласа, Адріано та Фернандо на 50 мільйонів, ось вам і річний бюджет команди. По правді кажучи, після Тешейри вже майже не залишилося нікого, хто б міг був проданий за великі гроші. Не думаю, що знайдеться команда, яка захоче виложити ті самі 25 мільйонів євро за Бернарда, які свого часу заплатив Шахтар, чи скажімо 20 за Тайсона, які Шахтар заплатив Металісту.

  3. Ряд ключових футболістів старіє, що особливо важливо в умовах ліміту серед них ключові українські гравців. П’ятову, Кучеру, Шевчуку вже за тридцять. Двом останнім вже далеко за тридцять. Додайте, що з віком почали втрачати Срна та Едуардо. А реальної заміни їм не має. Особливо це стосується центру захисну, де Ордець з Кривцовим взагалі не вражають.

  4. Фреда має «накрити» дискваліфікація

  5. Майже всі закордонні менеджери та управлінці вже покинули Шахтар. З найбільш відомих – Любош Міхел та головний селекціонер Гонсалвеш, якого свого часу перекупили з Порту за величезні гроші. Можна пригадати, що « розпад» Металіста, якраз почався з відїзду закордонних менеджерів команди.

  6. Сергій Палкін неодноразово говорив, що надалі команда буде формуватися з українських футболістів та буде надавати можливість власним вихованцям. Геллер та Рафаілов зрозуміли натяк. Вже сьогодні Зоря починає комплектуватися гравцями з постійними контрактами, розуміючи , що влітку всі орендовані повернуться до Шахтаря.

  7. Злі язики кажуть, що в наступному сезоні Шахтар буде грати і жити в Запоріжжі( де власник Шахтаря володіє Запоріжсталлю), що збереже клубу значні кошти. Славутич – Арена та база Металурга для цього навіть дуже підходять. Дубль команди теж перестане мандрувати осівши теж в Запоріжжі. Окрім стадіону та бази Шахтар отримує одних з найкращих дитячих тренерів. В разі чого, Зоря може подвинутися, або переїхати до іншого міста. Тому, особливих шансі в Металурга не було.

  8. Дуже може бути, що наступником Луческу стане Юрій Вернидуб. Тільки він знає секрет більшості українських футболістів Шахтаря. До того ж, Запоріжжя – зовсім не чуже для нього місто.

Не беруся стверджувати, що все так точно буде, але, думаю, що деякі пункти точно справдяться.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.01.2016, 12:09
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Испании Алавес Хетафе 1 : 0   18 мая 22:00
Чемпионат Украины ЛНЗ Заря - : - 19 мая 13:00
Чемпионат Италии Сассуоло Кальяри - : - 19 мая 13:30
Чемпионат Украины Минай Колос - : - 19 мая 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть