Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Враження після перемоги молодіжної збірної Укарїни над "молодіжкою" Франції

2016-09-03 13:01 Молодіжна збірна України створили справжню сенсації здолавши топ-команду збірну Франції. Я не пригадую, що щось в ...

Молодіжна збірна України створили справжню сенсації здолавши топ-команду збірну Франції. Я не пригадую, що щось в останній час ми мали такі звитяги. Останнім сильним суперником, якого перемагали «молодіжка» були, напевно, Нідерлади восени 2010 року. Тоді збірна України під керівництвом Павла Яковенка грала стикові матчі за право грати на ЧЄ в Данії.

В Нідерландах ми перемогли, а дома поступилися. Це була команда Ярмоленка, Конополяки, Гармаша, Кравця, Степаненка та багатьох інших, тобто, гравці, які зараз складають основу збірної.

Збірна Франції – доволі сильна команда, і з поколінням гравців там – все добре: Дідійон, Лука, Гбамен, Толіссо, Аллер, Корне та Рабіо. Я думаю,що про цих гравців вже багато хто чув вже зараз.

Дуже важливо, що ця перемога була здобута гравцями, які в наступному відбірковому циклі теж можуть грати за «молодіжку». На мою думку, це величезний крок на перспективу.

Призначили Рауля Ріанчо куратором молодіжних збірних України і в « молодіжці» дуже багато чого змінилося. З’явилися нові гравці, з’явилася дисципліна на полі, налагодилася гра в захисті, впевненість у власних силах. Той же Вечіберадзе, який провів вчора дуже сильний матч, опустився в опорну зону, хоча раніше в молодіжній збірній, він грав на позиції « десятки». Тепер в нього амплуа щось схоже до позиції Сергія Рибалки в «Динамо». Використали три наших іспанських легіонери( Гуцуляк «Вільярреал», Швед « Севілья» та Вечіберадзе « Бетіс») і всі троє відіграють дуже важливу роль в команді, якщо не ключову. Думаю, що запрошення Зотька( «Валенсіся») та Ткачука( «Атлетіко») не за горами. В цій «молодіжці» проглядається ставка на гравців, які раніше працювали із Головком в юнацькому віці( Вечіберадзе, Швед, Беседін, Матвієнко, Підківка, Лук»янчук). Також використовують напрацювання «Шахтаря»( команда, яка грала в фіналі молодіжної ЛЧ) – Вечіберадзе, Кірюханцев, Матвієнко та «Карпат»- Підківка, Швед, Гуцуляк. Можна сюди приписати, ще Качарабу. Він є вихованцем Карпат, але перейшов до «Шахтаря», де далі «Говерли» та дублю не грає.

Перший тайм, взагалі, був дуже сильний. Ми мали перевагу. Дуже добре в центрі поля виглядав Бека Вечіберадзе, але найважливіше, що збірна виглядала, як один великий механізм. Кожен знав своє місце на полі та знав, що йому потрібно робити. Майже від довгих передач. Також варто відміти, що молодіжна збірна Франції була майже досконало вивчена, молоді українські футболісти знали, чого варто чекати від гостей. На другий тайм не вистачило сил. Франція вже виглядала переконливіше, мала забивати, але не склалося. Але індивідуальна майстерність Вакулка принесла нам перемогу.

Подивимося, що буде далі. Після Франції в мене оптимізму стало набагато більше, ніж раніше.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.09.2016, 13:01
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Италии Удинезе Эмполи 0 : 0   19 мая 16:00
Чемпионат Англии Арсенал Эвертон - : - 19 мая 18:00
Брентфорд Ньюкасл - : - 19 мая 18:00
Брайтон Ман.Юнайтед - : - 19 мая 18:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть