Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Після матчу із «Шахтарем» Выбор редакции

2017-04-22 20:39 Чому переміг Шахтар Фонсека повністю переграв Реброва. Рецепт португальського тренера дуже простий: кількісна перевага на флангах, ... Після матчу із «Шахтарем»

Чому переміг Шахтар

Фонсека повністю переграв Реброва. Рецепт португальського тренера дуже простий: кількісна перевага на флангах, швидкий гол, кількісний захист із намаганням швидкого виходу із оборони.. Беседін не міг проявити всі свої кращі якості – гру головою та гру на випередження, тому що був далеко від воріт.

Артем залишився абсолютно на голодному пайку без передач. Навіть пристарілий Кучер виглядав майже еталоном надійності. Гармаш та Ярмоленко отримали щільну та кількісну опіку в середині поля. Сидорчук та Шепелев не вривалися у вільні зони.

( фото Ільї Хохлова)

Проблеми Динамо

Матч із «Шахтарем», я на долоні показав всі проблеми нової тактики. Дуже не вистачає креативу в середині поля. Я розумію, Реброва який хотів запросити Хільємкара взимку до Києва. Швед звичайно далеко не фонтан, але хоч щось, міг би добавити креативу в середину поля. Гравців, які можуть завершати в Реброва є, а от гравці, які вміли б створювати – на вагу золота. Морозюк т Антунеш – гравці рівня « Чорноморця». Коли є можливість піднімати голову при передачах і суперник не може якісно атакувати –їхні помилки ще не так видно. Вчора, якщо бігли в атаку, так не вже не поверталися в захист, і навпаки – ніяких тобі швидких виходів із оброни. Жодної гострої передачі. Я не розумію Реброва, який довіряє Шепелеву, який поки не вражає, а в той же час абсолютно ігнорує Тимичка, Дубінчака, Османа та Михайличенка( хача останній більше клієнт лікарів, ніж футболіст). Я не думаю, що було б гірше якби грали молоді футболісти. Зазвичай на флангах діють молоді гравці, які можуть грати від власної штрафної до чужої весь матч мають швидкість, а в «Динамо» грають Антунеш та Морозюк. Віторіно вже -30-ть, а Миколі -29, причому швидкість ніколи не була їхньою сильною стороною, особливо це важливо, коли на фланзі грає один гравець. Шепелев програв всю боротьбу, мав обрізки. Я не розумію сліпу довіру Реброва до цього гравця. Чи хоча чому в інгорі Оріховський?


Майбутнє

( фото Ільї Хохлова)

Зрозуміло, що «Шахтар» грає у свою гру вже далеко не перший рік. На противагу цьому «Динамо» будує свою гру. Клас та зіграність стала вагомою складовою перемоги донецької команди в п’ятницю на Олімпійському. Суть у тому, що Ребров повинен працювати над помилками. Якщо всі вчорашні помилки повторяться у наступних двох матчах проти «Шахтаря»( фінал Кубку та чемпіонат), тоді точно варто прощатися із Сергієм Станіславовичем. Зараз варто просто працювати. Зараз йде певний пошук, з'явилася нова тактична побудова. Якщо вже чекали влітку та зимою, так зараз теж варто почекати.

До речі, якби я був вболівальником «Шахтаря»( яких було вчора на матчі достатньо, хоча жодної зневаги чи образ в їхню сторону я не був і не бачив) я б особливо теж не радів. Навіть у матчах проти « Челсі», «Баварії» донецька команда завжди грала через атаку, ніколи не будувала відверті автобуси. Хіба вчорашня це футбол розвитку? Хіба така тактика відповідає філософії «Шахтаря». Ок. Проти «Динамо» пройшло, але така сама тактика проти « Сельти» стала пагубною. Але це не мої проблеми. Там є кому над цим думати. Це все дуже схоже на ситуацію, коли замість того щоб сіяти з’їдать всі запаси

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.04.2017, 20:39
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть