Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Молоді гравці «Динамо» та «Шахтаря» яким варто змінити команду Выбор редакции

2017-07-28 20:45 Зараз в "Динамо" та "Шахтарі" є така ситуація, що ряд гравців не потрібні наших грандами, але ... Молоді гравці «Динамо» та «Шахтаря» яким варто змінити команду

Зараз в "Динамо" та "Шахтарі" є така ситуація, що ряд гравців не потрібні наших грандами, але відпустити їх не хочуть . При тому, що навіть не дають шансу на зборах. Людям вже за 20-ть потрібно грати. Дуже жаль, бо там є потенційно сильні гравці, можливо навіть кандидати до збірної.

Олександр Андрієвський.

Рауль бачив у Андрієвському гравця типу Велозо. На жаль, сподівань він не виправдав. До того ж, Рауля вже рік немає у команді. Чесно кажучи, Олександр просто не дотягує до рівня «Динамо». Є проблеми із прийняттям рішення, швидкістю. Зараз Хацкевич грає через швидкий перехід середини поля. В той же час, Андрієвський сильний у розіграші м"яча, має бачення поля, пас. Навряд чи тут можливе якесь поєднання. Контракт із "Динамо" до зими. Після того, як « Чорноморець» підписав Політила навряд чи він повернеться до Одеси. Скоріше тут мова про « Сталь».

( фото Ільї Хохлова)

Сергій М’якушко. Ще один киянин, який не зміг виховувався у інших клубах, але не зміг себе знайти в «Динамо. Знаючі люди Сергія особисто кажуть, що його прізвище повністю відповідає характеру. Все інше – тільки наслідок. Зимою міг опинитися в «Зорі», але «Динамо» не пішло на річну оренду. «Ворскла» має бажання підписати гравця, але тільки на постійній основі. Хацкевичу він вже не потрібне взагалі. Людина вже не один рік могла грати, але він все чекав та чекав…У 24 роки потрібно вже приймати рішення по гравцю. Приклад із тим же Калітвінцевим показав, що у такому віці - прогрес навряд чи можливий, в якуб команду не переходив гравець. Все, що можна було - вже втрачено. Зараз потріно їхати на тому багажі, що є. А він не дуже великий.

( фото Динамо Київ від Шуріка)

Микита Бурда/ Зураб Очігава. Бурді нічого не світить ні на флангах, ні в центрі захисту. Рівень його гри теж бажає кращого. Очігава навіть після відмови від Антунеша не потрапляє до заявки. В дублі повинні грати молоді. Пара Миколенко – Попов повинна набиратися досвіду. Я не розумію, чого в Києві чекають Зураб та Микита? Я не вірю в їхній прогрес, надійність і тому подібне. В тій же " Сталі" хлопці могли отримати стабільну ігрову практику. Та й із Києва нікуди їхати не потрібно.

( фото офіційного сайту Динамо)

Едуард Соболь. Як ми бачимо поки Туреччини не послідувало . Хоча в які тільки турецькі клуби Соболь « не переходив». Я так зрозумів, що про гранди мова вже точно не йде.Зараз пишуть про інтерес із боку «Аякса», але цей клуб працює на експорт, тому навряд вони візьмуть гравця без права викупу. Та й, якщо чесно, навряд чи Соболь награв на «Аякс». Як по мені, Соболь не стійкий психологічно, йому потрібно довіряти, із ним потрібно говорити( як це можливо без знання мови у умовній Туреччині?). Міг би допомогти "Зорі" та зіграти у ЛЄ, але схоже, що зараз співпраця між «Зорею» та «Шахтарем» є не дуже значною. Зараз у пана Геллера інші фаворити…

( фото Спорт Арени)

Олександр Караваєв. В «Зорі» був на хорошому рахунку, навіть за збірну робив астисти. Але далі заміть наступного кроку розвитку обрав гроші. Напевно, там більше агенти постаралися. У «Фенербахче» був повний провал. Я вважаю, що Караваєв є доволі посердній гравець, який може грати тільки завдяки дисципліні та тренерські довірі. Знаю, що його зараз пропонують бельгійським клубам. Але після історії із "Фенербахче", без мови( комунікації із тренером) – навряд що вийде, або може спокуситися якийсь європейський аутсайдер. Ідеальним була б повернення до «Зорі» та ЛЄ, але не здивуюся черговій оренді десь у Європі.

( фото Спорт Арени)

Андрій Тотовицький. Міг собі створити гарну репутацію у ЛЄ, але захотів спробувати легіонерського хліба. У Бельгії добре грав тільки проти слабких команди. Подальшої співпраці не послідувал. Писали спочатку про «Ріо –Аве»( там головний тренер колишній коуч дубля Шахтаря Кардосо) , зараз є розмови про» Утрехт». Після історії із візою в «Кортрейку»( вчасно не оформив потрібні документи, через те не міг повернутися до Бельгії майже 2 місяці) навряд чи знайдеться багато бажаючих підписати Андрія. Тото є талановитим гравцем, широкого спектору дії в атаці, але має проблеми особистого характеру( ледачий, не пунктуальний), які не дозволять йому ніколи грати у футбол на високому рівні. Думаю, що не за горами « Маріуполь», або рідний « Верес» із таким відношенням до футболу

( фото Спорт Арени)

Іван Петряк. Можна сюди писати і Петряка. Минулий сезону в «Зорі» був не кращий. Матчі проти «Динамо» та ігри в ЛЄ показали, що Іван є доволі посередній футболіст, який має власну межу. Весною не завжди був основний у Вернидуба. На відміну від інших своїх екс –колег по «Зорі» Івану знайшлося місце на зборах та в заявці «Шахтаря». Я думаю, що всі прекрасно розуміють, що це зроблено тільки для підвищення мотивації бразильцям та виходам на заміну у самому кінці гри. Думаю, що якби були пропозиції, так Петреяк би давно поїхав у оренду. А як же інтереси збірної України, де доволі актуальною є позиція флангового півзахисника?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.07.2017, 20:45
28.07.2017, 20:45
278337 3 Rush, nderkach_1956, midavmak
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть