Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Хто такий Олександр Андрієвський Выбор редакции

2017-10-27 19:53 Зараз дуже багато говорять та пишуть про Олександра Андрєвського. Зізнаюся чесно, що не чекав і ніколи ... Хто такий Олександр Андрієвський

Зараз дуже багато говорять та пишуть про Олександра Андрєвського. Зізнаюся чесно, що не чекав і ніколи не вірив у серйозний прогрес та вдалу гру цього гравця. Але давайте все по порядку.

( фото Ільї Хохлова)

Олександр Андрієвський - киянин, вихованець Дарницького футболу, школи Атлет. Там же виховувався Олександр Кучер.

Потім потрапив до академії "Металіста". Покоління 1994 року вважалося одним із самих перспективних поколінь харківської команди. Багато авансів видавали Азацькому, Барвінку та іншим. Але Андрієвський далі дублю в "Металісті" не грав. Мирон Маркевич долучав Олександра до зборів команди, товариських матчів, але в офіційних іграх не грав.

Навіть в кризові часи "Металіста" за першу команду не грав. Покинув Харків тільки по закінченні контракту, хоча багато говорив, що "Металіст" для нього не порожнє слово .Після Металіста був на оглядних в «Олімпіці»( Роман Санжар має практику перегляду перед підписанням контракту), але не очікувано підписав угоду із «Динамо». Кажуть, що Сергій Ребров особисто бачив у цьому гравці потенціал, та конкурента Рибалці та Велозо. В перший час виходив на заміну в кубковому матчі проти «Олімпіка» та в кінці чемпіонату проти « Карпат», але далі більше грав за молодіжну команду. Через півтора року після підписання контракту із «Динамо» поїхав набиратися досвіду до Одеси. Тоді була така тенденція, що до « Чорноморця» їхали молоді динамівці. Разом із Андрієвським таким шляхом пішов Азацький( близький товариш Олександра), Хобленко, Калітвінцев. В Одесі починав важко, але із часом став стабільним гравцем основного складу команди Бабича. Минулої зими багато говорили про інтерес «Олександрії», але все таки Андрієвський дограв сезон у Одесі. Влітку повернувся до Києва, де не отримав ніякої довіри від нового тренера Хацкевича та навіть не поїхав на збори із першою командою. Довгий час тренувався із дублем, із іншим «не потрібними» Хацкевичу гравцями – Яремчуком, Оріховським та іншими. Були розмови про « Карпати», але в останній момент перейшов в оренду на рік до «Зорі»

В молодіжний збірній за часів Ковальця особливо не грав. Викликався, але приймав участь у товариських матчах, або виходив на заміну. Олександр Головко відразу робив ставку на більш молодших гравців, хоча теж використовував 1994 рік . Зараз отримав виклик до національної збірної. Це поки більше схоже на знайомство, ніж на те, що на нього там серйозно розраховують. Зараз в середині поля команди Андрія Шевченка є доволі серйозна конкуренція.

Позиція Андрієвського – центр поля. Він в молоді роки грав, як в опорній зоні, так і вище. Із сильний сторін має світлу футбольну голову, бачення поля, пас, працездатність, але не дуже сильний у фізичній боротьбі, грі головою. Інтереси гравця представляє агент Максим Карогордін. Це доволі відомий агент із харківським походженням, який має в тому числі працює на Іспанію. Перехід Ткачука до « Атлетіка» та Зотька до « Валенсії» його робота.

В чому секрет успіху Андрієвського у «Зорі». Я думаю, що в першу чергу в тому, що Вернидуб використовує його сильні сторони. Насамперед пас. В «Зорі» є активні та швидкі фланги, так от Андрієвський із своїм вмінням виконати свої довгі пас – справжня знахідка для команди. По – друге, Андрієвський став набагато впевненіший у своїх силах. Раніше він просто розігрував м’яч, закривав свою позицію, а зараз намагаються використовувати свої сильні чесноти – удар, пас, працездатність.

Чи зробить Андрієвський «Динамо» сильнішим? Зараз це може бути аткульним варіантом враховуючи травму Сидорчука. Важко сказати. Хацкевич грає трохи у інших футбол, де м’яч в середині поля не довго розігрується. До того ж, Олександр Миколайович не дуже довіряє молодим гравцям. Андрієвський такий гравець із яким потрібно ще працювати, сам по собі він грати не буде. Також не потрібно робити висновків за місяць роботи, як по Андрієвському так і по «Зорі». Вдалим був тільки один місяць. Подивимося, як воно буде далі

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.10.2017, 19:53
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть