Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Генеральний директор «Шахтаря» Палкін виправдовується перед Олександром Алієвим

2012-10-01 13:32 Матч «Шахтар» - «Дніпро», який, нагадаємо, проводився в п'ятницю і який завершився перемогою донецького клубу з ...

Матч «Шахтар» - «Дніпро», який, нагадаємо, проводився в п'ятницю і який завершився перемогою донецького клубу з рахунком 2:1 запам'ятався ще й бійкою за участю представників обох клубів, а також післяматчевими звинуваченнями суддів в упередженості.

 Справедливою виглядала думка гравця дніпропетровського «Дніпра» Олександра Алієва, який прокоментував низку скандальних епізодів матчу «Шахтар» - «Дніпро» і запропонував ще на початку чемпіонату «Шахтарю» повісити золоті медалі і щоб інші 15 команд боролися за 2-16 місця в українському футбольному чемпіонаті.

Крім того, Олександру Алієву було цікаво дізнатися, що скаже генеральний директор донецького «Шахтаря» Сергій Палкін щодо капітана гірників Даріо Cрни в контексті події конфлікту між футболістами і тренерським штабом обох команд.

 Відповідь Сергія Палкіна Олександру Алієву не змусила себе довго чекати.

Говорячи про Даріо Срну, Сергій Палкін зазначив, що він подзвонив футболісту і капітан «Шахтаря» розповів генеральному директору про конфлікт з тренером «Дніпра». Сергій Палкін розповів, що «...дійсно був конфлікт. Спочатку вони в нормальному тоні розмовляли з Рамосом, а потім втрутився асистент, і пішла ця конфліктна ситуація». Генеральний директор «Шахтаря» також підкреслив, що за словами Даріо Cрни, футболіст поговорив з Хуанде Рамосом і вибачився перед іспанським фахівцем, «тому що емоції перехльостували».

Сергій Палкін, говорячи про Даріо Cрну зазначив, що «він професіонал, він солідний чоловік, культурний, і знайшов у собі сили передзвонити і вибачитися».

Коментуючи заяви Алієва про те, що «Шахтар» забив свій перший гол у ворота «Дніпра» з положення «поза грою», Сергій Палкін зазначив наступне: «Людському оку складно визначити - було поза грою чи не було. Судді теж люди, тому арбітр трактував це так, як вважав за потрібне. Якщо треба іншу думку, то тоді потрібно вводити відеоповтори. Мені здається, що там не було офсайду».

Прокоментував генеральний директор донецького «Шахтаря» і ситуацію з видаленням гравця «Дніпра» Чеберячка. «Був політ м'яча, який був перерваний рукою. Рука не була притиснута до тіла, а перебувала в витягнутому положенні. Про що тут можна говорити взагалі?"- заявив Сергій Палкін

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.10.2012, 13:32
01.10.2012, 13:32
118099 1 toris
Vano84
Автор:
(Vano84)
Статус:
Начинающий писатель (177 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Италии Аталанта Фиорентина 2 : 3 Закончился
Товарищеские матчи Германия Украина - : - 3 июня 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть