Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Треба більше патріотизму!

2012-10-17 02:01 Співвітчизники Я прошу вибачення за свій блог який пишу в той час коли всі засмутчені і ...

Співвітчизники Я прошу вибачення за свій блог який пишу в той час коли всі засмутчені і роздратовані!

Я щитаю що нам потрібна трішки інша психологія особливо у домашніх матчах!

Прошу усіх задати питання а чого ми ходимо чи переглядаємо матчі нашої збірної,що невже лише заради результату і лише він нас цікавить у футболі?

А якже гра і футбол і наші гравці де нема ніодного купленого легіонера-там наші співвітчизники вони грають і бьються за нас за нашу честь за нашу батьківщину! вони за нашу гідність і хоробрість нашої країни навіть мають дещо по іншому грати ніж грають зараз, дома ми повинні не за результат а за гру переживати,ми дома маємо нікого не боятись і грати нарівні чи у відкритий футбол абож більше атакувати ніж оборонятися,не дивитися скільки пропускаємо а головне на гол забити більше!!!! Бо граємо перед своїми вболівальниками а Українці мужній народ МИ нікого не боїмося!!! Такий маємо вимагати настрій у своїх гравців на кожний домашній матч і не важливо чи маємо шанси на поїздку у Бразилію, ми тут ДОМА тут наша оселя і Батьківщина і будь-яка інша країна з своєю збірною хай пізнає нашу відданість Україні,навіть коли нематимемо шансів а до нас приїде Сан-Марино і що? а ось що:гратиме наша збірна УКРАЇНИ і ми йдемо дивитися на гру своїх!!!!

Гра сьогодні мені сподобалась,але лише до пропущеного голу а далі були опущені руки і гра уже не подобалась! Мабуть була установка не пропустити,потім забити і грати на контратаках,тут і була помилка труслива тактика не дала змоги перебудуватись,а цей натиск у старті матчу де ми мали величезну перевагу і до забитого голу нехватало всього чу-чуть,відібрало у наших всі сили і недломив не логічний пропущений гол! Напевно є прорахунки наших тренерів як і в установках так і з вибором складу команди,бо для домашніх матчів я хочу і думаю що знайду серед читачів однодумців,отож удома потрібен більш атакувальний склад нашої збірної і байдуже який суперник і байдуже результат-головне наша мужня гра адже ми граємо дома! а планувати щось у такій щільній групі ще до матчів як виявилось це була марна справа і планувати вже було потрібно по закінченю матчів хочаб в цему році! Головною мала бути наша гра!  Вот в Англії була гра де можливо лише мужність Англійчан не дало змогу нам виграти той матч,а вот нашим мужності особливо дома дуже бракує!!!

Всіх хочу підбадьорити що теперішнє наше футбольне покоління дуже талановити і саме вони зараз можуть на собі виховувати наступників з психологією переможців і мужніх хлопців як КОЗАКи в минулому!!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.10.2012, 02:01
17.10.2012, 02:01
120699 2 valya1204, Alex111
garmonik
Автор:
(garmonik)
Статус:
Эксперт (6433 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 2

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть