Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Відкритий лист програми «Профутбол»

2013-04-01 18:33 Відкритий лист програми «Профутбол» Ми високо цінуємо такого глядача як Сергій Анатолійович Палкін та раді, що ...

Відкритий лист програми «Профутбол»

Ми високо цінуємо такого глядача як Сергій Анатолійович Палкін та раді, що він знаходить можливість уважно стежити за ефірами програми «Профутбол». У той же час вкрай здивовані, бо пригадуємо, як вельмишановний пан Палкін неодноразово закликав футбольних уболівальників відмовитися від перегляду нашого скромного телевізійного продукту.



Тож сприймаємо це, як дуже високу оцінку роботи колективу «Профутболу».

Дозволимо й собі позахоплюватися роботою, яку проводить донецький Шахтар на ниві об’єднування нації. Щиро радіємо за ті гарні стосунки, налагоджені Вами із клубами-географічними сусідами. У приміщенні нашої редакції лампочки вибухають від завищеної напруги матчів «Шахтаря» із «Іллічівцем». Високо цінуємо уважність Ваших підлеглих, яким вдаються неймовірні PR-ходи. Йдеться про появу президентів інших клубів у символіці ФК «Шахтар» на матчах на «Донбас-Арені». З не меншим захопленням стежимо за протистояннями із луганськими сусідами.

Ми дуже вдячні деяким представникам ФК «Шахтар», які у своїх інтерв’ю намагаються загасити вогонь ворожнечі між Сходом і Заходом, розпалений, згідно з Вашими словами, Ігорем Цигаником. Особливо, Ярославу Ракицькому, який боротьбу в матчі «Карпати» - «Шахтар» охарактеризував «тяжелой, западенской». Звідси й переконання: об’єднання нації – це стратегічне завдання Вашого клубу і Ваше особисто, Сергію Анатолійовичу!

І, до речі, весь колектив програми «Профутбол» у повному складі входить у ті 21%, які вірять у перемогу «Шахтаря» в Лізі чемпіонів упродовж найближчих двох років. Від імені решти глядачів із цього чималого відсотку просимо Вас зосередити усе вміння та професіоналізм на досягненні мети, і не розпорошувати емоції на зайві та непотрібні моменти.

З повагою,
колектив програми «Профутбол».

_________________________________________________________________

Всё весьма кошерно изложено,добавить особо нечего!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.04.2013, 18:33
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Эвертон 6 : 0 Закончился
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть