Мужики, Динамо идёт в атаку! Палкин в Фэйсбуке намекает ИМСу на необходимость расправы над корром!!!!

Темы:
Динамо

https://www.youtube.com/watch?v=qf2TS2Vadjw
На ДК Вэб ТВ Наши ребята открыто назвали вещи своими именами.
Палкин в своём Фэйсбуке намекнул ИМСу о применении санкций к ретивому журналисту ТВ!
Пошла подготовка и контрмеры!

123

Далее Палкин пишет: Ну, расстроился человек, что его команда не может стать чемпионом последние четыре сезона, и в сердцах позволил себе лишние фантазии. Не удивлюсь, если авторы уже получили взбучку от Игоря Суркиса. Потому что досужие вымыслы на интернетовских форумах – это одно, а официальная позиция клуба – другое.
https://www.facebook.com/Palkin.Sergey


Данный факт свидетельствует лишь об одном - никто нас уже на верху не ждал.
Осталось доказать игрой на ДА.
"Не спешите нас хоронить!"
А. Розенбаум

Автор: (Egoshua69)

Статус: Эксперт (7131 комментарий)

Подписчиков: 23

22 комментария
Лучший комментарий
  • Revan(Master_Revan) - Наставник
    29.07.2013 10:02
    Стаття 171. Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів

    1. Умисне перешкоджання законній професійній діяльності журналістів-

    карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

    2. Переслідування журналіста за виконання професійних обов'язків, за критику, здійснюване службовою особою або групою осіб за попередньою змовою,-

    карається штрафом до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням права обіймати певні посади на строк до трьох років.

    1. Об'єктом злочину е встановлений порядок здійснення законної професійної діяльності журналістів, який забезпечує конституційне право громадян на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань, право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію, необхідну Їм для реалізації ними своїх прав, свобод та законних інтересів.

    Професійним журналістом, є творчий працівник, який як учасник інформаційних відносин професійно збирає, одержує, створює і займається підготовкою інформації для засобу масової інформації та Діє на підставі трудових чи інших договірних відносин з його Редакцією або займається такою діяльністю за її уповноваженням. Свою професійну діяльність він може здійснювати в інтересах будь-якого друкованого (газети, журнали, бюлетені тощо і разові видання з визначеним тиражем) або аудіовізуального (радіомовлен-

    ня, телебачення, кіно, звукозапис, відеозапис тощо} засобу масової інформації.

    2. Об'єктивна сторона цього злочину полягає у діях, які перешкоджають законній професійній діяльності як окремого журналіста (журналістів), так І засобу масової інформації, і можуть мати дві форми: 1) перешкоджання законній діяльності журналістів (ч. Ї ст, 171); 2) переслідування журналіста за виконання професійних обов'язків а&о за критику (ч. 2 ст. 171).

    Законною е така діяльність журналістів, яка спрямована на реалізацію ними своїх повноважень у інформаційній сфері і здійснюється засобами та в порядку, передбачених законом.

    Перешкоджання незаконній професійній діяльності журналіста не утворює складу злочину; передбаченого ст. 171. Такою, зокрема, слід визнавати професійну діяльність журналістів щодо збирання? зберігання, використання та поширення інформації з обмеженим доступом (конфіденційна та^таємна) з порушенням встановленого законом порядку. Незаконною слід також визнавати професійну діяльність журналістів, яка полягає у: закликах до захоплення влади, насильницької зміни конституційного ладу або територіальної цілісності України; пропаганді війни, насильства та жорстокості; розпалюванні расової, національної, релігійної ворожнечі; поширенні порнографічної чи іншої інформації, яка підриває суспільну мораль або підбурює до правопорушень, принижує честь і гідність людини;

    втручанні у приватне життя особи тощо.

    Умисне перешкоджання незаконній діяльності журналіста може в окремих випадках бути кваліфіковано як злочин проти життя, здоров'я, волі особи, злочин проти власності тощо.

    -Перешхоожання законній професійній діяльності журналістів -це протиправне створення перепон, обмежень, заборон щодо одержання, використання, поширення та зберігання інформації окремим журналістом (журналістами) чи засобом масової інформа^ ції. Воно може виразитись у примушуванні до поширення певної інформації або відмові в й" поширенні, здійсненні цензури, незаконному вилученні тиражу друкованої продукції, знятті передачі з ефіру, недопущенні журналіста до участі у прес-конференції, безпідставній відмові в акредитації засобу масової інформації чи окремому журналістові, позбавленні журналіста чи засіб масової інформації можливості скористатися переважним правом на одержання інформації, необгрунтованій відмові у задоволенні запиту щодо доступу до офіційних документів або наданні письмової чи усної інформації, порушенні права власності на інформацію, навмисному приховуванні інформації, безпідставній відмові від поширення певної інформації тощо.

    Таке перешкоджання може здійснюватися шляхом погроз, застосування фізичного насильства, обману, шантажу, пошкодження' чи знищення майна, підкупу тощо.

    Якщо перешкоджання здійснювалось шляхом погрози вбивством або знищення майна, застосування фізичного насильства, знищення або пошкодження майна, підкупу службової особи, вчинене за наявності підстав, слід додатково кваліфікувати зокрема за ст.ст. 121, 122, 125, 127 129, 194-196, 369.
    • 9
Комментировать