Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

канал "футБоль"

2013-08-01 16:15 Чим Пенісов,хвалиться? Тим що ці канали все позахвачували і зарубіжні чемпіонати "першої п*ятірки" і збірні і ...

Чим Пенісов,хвалиться? Тим що ці канали все позахвачували і зарубіжні чемпіонати "першої п*ятірки" і збірні і вітчизняні чемпіонати! Но транслюють вони переважно вітчизняного чемпу матчі і дуже заангажовано:вони прийняли чиюсь сторону і тур за туром демонстративно нам це підкреслюють! Вболівальникам тих команд які не лягли під донбасовське Іго такі канали дратують навіть якщо вимкнути звук від коментаторів всеодно транслювання футболів буде пригнічувати навіть картинка!

Чому? Навиду приклад по команді яку я люблю і найбільше за нею спостерігаю:
 Матчі Динамо Київ показ ведуть не об*єктивно по відношенню до вболівальників Динамо! Якщо судді кілери зараховують помилкове порушення правил,чи офсайд то нам навіть повтору не покажуть;якщо проти гравця Динамо суперник зіграє дуже грубо,що там червона картка світить,а суддя візьме проігнурує цей момент і навіть фол не зарахує,то будьте певні повтору моменту вам не бачити!!! Зате якщо пустякове порушення правил зафіксують щей з пред*явленням карточки від судьї,то канали такі повтори і з таких ракурсів покажуть що той хто захоче той і повірить що це мега грубощі "ненависного гравця клятого дЫнамо",короче роздують такого слона з простенького фолу,адже футбол без фолів не буває,але під мастировитим орудуванням камерою оператора,а там як в кіно можна збільшувати,віддаляти,фокусувати,пришвидшувати,уповільнювати і так далі і тому подібному!!! Раз при зйомці фільмів є сикрете,то й при транслювані матчу там теж є свої сикрети,і головне щоб оператор профі з хорошою реакцією..!
 футБолі повідхвачувавши зарубіжні чемпи у Спортів-1,2,3 ,понизили її осяжність у перегляду матчів! Я взагалі не розумію навіщо в Спортів було перебивати трансляції,бо футболи не мають місця для всіх тих зарубіжних чемпіонатів,тай взагалі вони переважно вітчизняний чемп транслюють....Логічним було б розділити між медіа групами всіх чемпів з зарубіжа між медіа групами-тоді б вболівальник побачив більше матчів! А так футболи з топ п*ятірки можуть показати по одному матчу і максимум лише з трьох чемпів а на всі за один уїкк-енд чкмпи не осяжні!!!
 Тепер вони відхватили трансляції Збірних і як воно буде якщо по опиту клубних чемпів просто жахливо...!!!А на сьогодні за збірну грають гравці Динамо і пенісови деяких гравців прости "затравили" за ігри в національному чемпіонаті,які будуть судження цих горе експертів,чи не впливатимуть вони на психіку деяких гравців збірників,чи не потягне це на впливання і втручання на гру нашої збірної,чи не потягне це на роскол в команді? Я просто впевнений що тепер ракицький і степаненко стануть героями збірної України ,а наші Динамівці щоб не робили і як би не грали всеодно ні разу їх не похвалять,лише критикуватимуть при найменьшій нагоді!!!
  
Я розумію що мій блог без мети,роль його лише обурення! Но я розуміє лише одне що не можна було допускати щоб така заангажованість "футБоль,пенісоф" - навіть приймала участь в конкурсах де замішані Національні інтереси! Нехай такі телеканали транслюють які будуть максимально рівновіддалені від клубів нашого чемпіонату,а коментатори щоб навіть не думали примішувати клубні інтереси до  Національного інтересу у матчах за збірну! І взагалі наша збірна і її репутація щоб стояли приорітетом над клубними перепетіями!!! Хочеться щоб коментатори починали своє віщування на кшталт: Доброго вечора вся футбольна Україно!Сьгодні у нас головна футбольна подія,сьогодні свій матч проведе Збірна України і любий матч Збірної стоїть пріоритетом,а клубний футбол поступається а надалі маю поступатися Нашій гордості ,Нашій репутації ,Нашій патріотичності!!! Сьогодні вся Україна об*єднується навколо футболу і навколо Нашої Збірної,сьогодні ніхто не поділиться на шахтар Динамо металіст Дніпро-сьогодні є лише одна команда для всієї України і Вона Головна,вона Главенствує в Україні у фсій футбольній кухні України....!!!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.08.2013, 16:15
garmonik
Автор:
(garmonik)
Статус:
Эксперт (6433 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть