Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

УПЛ, 14-й тур. Враження

2013-10-28 14:54 Перш за все хочу висловити подяку колегам-вболівальникам за те, що жваво обговорювали мій попередній блог про ...

Перш за все хочу висловити подяку колегам-вболівальникам за те, що жваво обговорювали мій попередній блог про враження після матчу з Туном і попереднього туру.

Цього тижня Динамо зіграло два матчі. Про Тун я вже написав. І я підтримую нашого шановного блогера Василя Дудника (betelgeuze1948) про те, що потрібно писати про враження з холодною головою, але не на хвилі емоцій.

В неділю Динамо у важкому матчі виграло в меншості в надмотивованого (знаєте ким) орендівця-1. Після четвергової гри Динамо грало дуже важко. ОВБ навіть завважив, що так гравцям важко грати через два на третій, то почалися коментарі на сайті про ниття, що в Європі ніхто не ниє, а всі так грають. Можливо, ОВБ мав на увазі психологічну втому, перебудову з євро кубка на УПЛ. Деяким нашим уболівальникам ця фраза ГТ дала багатий харч для чергового виливання помиїв на Динамо. Можете сказати, що на ГТ, але я не розділяю ГТ від команди – всі разом Динамо Київ. Крім того, ще й ІМС додав про те, що Блохіну відомо, що буде у випадку настання форс-мажору. Тепер певна частина «вболівальників» з нетерпінням будуть чекати приходу цього «форс мажору». А як виглядає той форс-мажор, ніхто, крім ІМСа не знає і дай Бог, що ніколи не дізналися. А я дуже хочу, щоб він так і не прийшов. І я не схвалюю такі публічні заяви президента ДК. А можливо, він хоче додати адреналіну гравцям, щоб були відповідальнішими. Не тому, що я прихильник Блохіна-тренера, а тому, що я проти пертурбації по ходу сезону. Якщо таке станеться (зміна ГТ), то цей сезон знову піде під хвіст. А ті то зараз кричить «Геть Блохіна!», будуть знову кричати «Геть іншомовного ГТ, бо більшість гравців не розуміють мови!» Хай Блохін проведе з командою цілий сезон від дзвінка до дзвінка.

Стосовно вилучення Ярмоленка, то воно заслужене і наш гравець повинен пропустити наступний матч. Бо… Ярмоленко просто не міг не наступити на гравця, але я переконаний, що він зробив це ненавмисно. Гравець грубо пішов йому в ноги, він підскочив і натрапив на гравця, при цьому спробувавши амортизувати свою вагу, щоб не завдати важкої травми. Крім того, я вважаю, що гравець орендівця теж мав бути покараний за спробу грубої гри. Чому про це всі мовчали?  Інша справа, в якому ракурсі цей випадок розгляне наш доблесний КДК в четвер. Якщо Ярмоленка дискваліфікують на 2-3 матчі, то вони відлучать одного з лідерів збірної України від можливості бути в ігровому тонусі перед надважливими матчами національної команди. Невже ФФУ піде проти інтересів національної команди? Залишилось чекати недовго.

Я аплодую відповіді СаШо на запитання журналіста крото-каналу про кризу в Динамо. Хай вони розбираються з відсутністю кризи в крото-команді, а то не за горами матч-відповідь проти Байєра. І тоді сигнал, посланий ханом таки дійде до цигана і до команди і… наступить криза жанру, коли вони (циган і його команда) побачать, як виглядає той сигнал.  

А ми якось спільними зусиллями (мотто мого міста: Viribus unitis – Спільними зусиллями) здолаємо незгоди, які відбуваються з командою, бо нас набагато більше і донбас – це не Україна.

Про інші матчі туру. «Битва титанів» на крот-арені перетворилася в пшик. Слова гт орендівця-2 про тотальну перевагу в класі над ними ніяк не в’яжуться з дійсністю, в якій команда перемогла Дніпро і відібрала два бали у хорьків. Дивні метаморфози, чи не так?Наступної неділі ця команда буде гризти землю (слова Павлова) і кістьми ляжуть, щоб вислужитися перед своїми господарями в грі проти Динамо. Хтось сумнівається?

Склалося також враження, що наші побратими-дніпряни дуже рано заспокоїлися забивши Ворсклі два м’ячі і пропустили собі два. Рамос так і сказав, що команда сама забила собі два голи.

Чорноморець натужно виграв у Говерли, у якої відчувається рука тренера Грозного.

Карпатам не вистачило часу, а Бартуловічу терпіння, щоб не зірватися, тоді вони змогли б відібрати очки у ще одних гризунів.

З нетерпінням чекаю наступного туру і нових, сподіваюсь, позитивних емоцій від гри нашої команди – Динамо Київ.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.10.2013, 14:54
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть