Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ложка дьогтю

2013-11-16 15:08  Усім добрий день . Даруйте за банальну назву до блогу. Но то таке. Перш за все ...

 Усім добрий день . Даруйте за банальну назву до блогу. Но то таке. Перш за все хочу привітати всіх , хто вболівав за Нашу Збірну , з перемогою. Сьогодні з ранку , можу спілкуватися тільки в чатах і за допомогою SMS. Голос взагалі відсутній. Мені , як і 67 з гаком тисячам , вчора пощастило. Це казка , яка , сподіваюся , у вівторок знайде реальні обриси .

Хочеться сказати , щось  на зразок " руїнами Рейхстагу задоволений" )) . Але дочекаємося вівторка.

 
Після фінального свистка , побіг додому , благо поруч . Дуже хотілося з друзями , продовжити задоволення , подивитися анонсований фільм , не пам'ятаю точно назву ,  начебто "П'ята спроба " , по каналу Інтер . Про те , як наша збірна грала в плей офф. Йшов він близько пів години. Може трохи більше . Це не важливо. Але по його закінченню я зробив висновок , що краще б я його не дивився.


Звичайно зіпсувати мій настрій після отриманого задоволення на "Олімпійському" було складно , Але даю вам слово , хто не дивився фільм , вони дуже постаралися . З фільму я дізнався , що виявляється Блохін , своїм відходом зі збірної , розірвав країну на дві частини, одна з якої , як сказав жвавий голос за кадром , більша , досі вважає Блохіна зрадником. Після чого був п'ятихвилинний облив лайном Блохіна і Динамо. Яке це мало відношення до нашої збірної в плей офф , для мене залишилося загадкою.

 
 Після згадувався " стик " з Грецією , в Донецьку. Порожній стадіон . Негідник Суркіс , який намагався змусити платити за квитки жителів регіону , незвичних це робити апріорі. Голос за кадром , зробив черговий висновок , що "завдяки " ФФУ  , яку очолював тоді Григорій Михайлович , наша збірна залишилася без підтримки. Правда той же голос , забув чомусь подякувати Суркісу за допомогу у вирішенні проблеми з ФІФА. Не забувши про керівну роль , у вирішенні цієї проблеми , керівництва нинішньої ФФУ.

 
 Голос за кадром продовжував лоскотати мої нерви. Хоча в один момент , я не повірив своїм вухам. "Голос" сказав , що Донбас -арена це тільки Донецьк . Правда потім "голос" розставив все по місцях . додавши Олімпійський , це тільки Київ . І тільки на Львів - Арені вболіває вся Україна .

 
 Я обожнюю Львів та його мешканців . Більше того , я завжди вважав і вважаю , що так , як вболівають у Львові , не вболівають ніде . Але режисеру цього фільму , потрібно було , як мінімум , подивитися , що вчора відбувалося на Олімпійському , перед тим , як ставити нас в один ряд з Донецьком. Ви бачили , що весь Олімпійський був обвішаний хендмейдовскімі банерами " Житомир за Україну " , "Київ за Україну " , "Біла церква за Україну " , "Харків за Україну " , "Львів за Україну " , "Крим за Україну " ....,  І після цього , хтось сміє стверджувати , що Олімпійський це просто Київ ??? Олімпійський був вчора , як рідний , улюблений брат Львів- арени.


 Я от тільки не побачив банера "Донецьк , Луганськ , Макіївка ... за Україну " . Може я сліпий? Може мене хтось виправить ? Але , крім п'ятихвилинного перекуру , решту часу, у перерві, провів на своєму місці , читаючи написи на принесених і розвішаних плакатах .

 Я впевнений , що деякі , на зразок " Адекватного Пінгвіна " , мене звинуватять у тому , що я знову , як скнара вишукую негатив , на тлі загальної радості . Але даю вам слово я особливо й не напружувався . Я отримав все на тарілочці з блакитною облямівкою , подивившись фільм " Спроба № 5".

 Хто не дивився , ось посилання http://www.youtube.com/watch?v=mrzc8jhczsw&feature=c4-overview&list=UUu4JDSNiATbH7Rkv0YWvMPg

Всім удачі і хорошого настрою. Вболіваємо за Україну .

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.11.2013, 15:08
KievTheBest
Автор:
(KievTheBest)
Статус:
Эксперт (12606 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть