Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

записки звичайного уболівальника

2014-07-09 14:42 Шановне товариство.дозвольте представити на Ваш розсуд своі думки .шо до вчорашніх подій на футбольному полі.а якщо ...

Шановне товариство.дозвольте представити на Ваш розсуд своі думки .шо до вчорашніх подій на футбольному полі.а якщо точніше.що до цього привело За свою .майже 40-літню практику вболівальника.я вперше побачив такий півфінал.що він мене вразив чи потряс - це майже нічого не сказати я був шокований грою збірноі Бразиліі.

Ніколи не будучи палким прихильником збірноі з краіни "де дуже багато диких мавп". я далекий від почуття зловтіхи. просто хотілося б розібратися- а власне що ж сталося? Перше .що впадало у вічі.це те.що Бразилія абсолютно нічим не відрізняється від Європейських команд.але це і не дивно.гравці збірноі уже давно асимілювалися у Європі.грають у провідних європейських чемпіонатах.дивно інше-граючи у цих чемпіонатах усі вони (гравці)втратили свою "бразильскість".якщо так можна виразитися. за всі роки.що мені довелося бачити збірну Бразиліі.на мій погляд.теперішня сама слаба збірна.і порівнювати іі з командами зразка 80-90-х років.навіть якось і не коректно. тактика теперішньоі збірноі.до смішного примітивна.з перших хвилин подавити суперника за рахунок банальноі навали та використавши "кабанячі" фізіологічні дані того ж Халка.якщо не виходило в перші хвилини.то .як правило.в кінцівці тайму та у другому таймі Бразилія вже виглядала розгубленою і .таке враження.не знала.що робити на полі. Фортуна і так занесла теперішню збірну достатньо далеко. Можна ще багато чого розписати.на свій погляд уболівальника.кінець-кінцем перейти на розбір гравців по лініях.але я не думаю.що це цікаво і потрібно.грає команда а не індивідуальності.а у Бразиліі команди і немає і учорашній матч.тільки доказує цю тезу. так.що все закономірно-Бразилія слабша от і програла.ну а рахунок тільки показує різницю у класі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.07.2014, 14:42
kapelan48
Автор:
(kapelan48)
Статус:
Наставник (1565 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца ПСЖ 0 : 0   15 мая 22:00
Чемпионат Испании Сельта Атлетик - : - 15 мая 23:00
Хетафе Атлетико - : - 15 мая 23:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть