Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нємцов: Путін введе війська, коли Україна виб'є всю приблуду

2014-08-05 18:24 Можливе введення Росією військ на територію України може залежати від того, як розвиватиметься ситуація навколо Донецька ...

Можливе введення Росією військ на територію України може залежати від того, як розвиватиметься ситуація навколо Донецька і Луганська. Про це заявив в інтерв'ю gordonua.com російський опозиційний політик Борис Нємцов. "Якщо українська армія виб'є звідти всю приблуду, то Путін може ввести війська. Адже його стратегія - це тотальна дестабілізація і нескінченна війна в Україні.

Йому не потрібно приєднання або "Рускій мір", йому потрібно не дати Україні встати на ноги і зробити європейський вибір", - упевнений Нємцов. Однак, на його думку, в питанні введення регулярної російської армії в Україну Путіна зупиняє можливе ембарго на поставку російських енергоносіїв. "Війська на кордоні - це якась страхова концепція. Коли Путін зрозуміє, що поразка близько і Стрєлков вже втік у Кремль або на Луб'янку, в цей момент він може ввести війська" - сказав Нємцов. На думку політика, за такого сценарію ймовірність введення військ різко підвищується, але не стає вірогідною на 100%. Пряма агресія - це загроза путінізму зовсім іншого масштабу, вважає російський опозиціонер. "Наприклад, це відмова від послуг "Газпрому" і від поставок нафти. А злодійська путінська система тільки на нафті й газі і тримається, тому він повинен розуміти, що такі його дії можуть бути важкі для нього особисто і можуть привести економіку до краху", - резюмував Нємцов.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.08.2014, 18:24
05.08.2014, 18:24
185387 0
S_LEX
Автор:
(S_LEX)
Статус:
Наставник (2068 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Италии Болонья Ювентус 3 : 3 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть