Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ще раз про Збірну.

2015-04-02 17:31 Спочатку це мав бути коментар до блогу «Бурлящий омут единогласных мнений», того що з коронкою)). Однак ...

Спочатку це мав бути коментар до блогу «Бурлящий омут единогласных мнений», того що з коронкою)). Однак коментар по мірі його написання дещо розширився…. Чомусь ніхто в коментарях до вище означеного блогу не згадує і не вдається до порівняння з чого «ліпив» Фоменко склад збірної у 2013-2014 і у другій половині 2014-2015.

Як вірно було написано Tomar, багато з коментуючих правильно «підхватили волну». Тепер конкретно - наприклад, вже давно не помічав на фоні суцільного «письма» про брак форвардів, згадку про відсутність Девіча, кваліфікація якого різко пішла вниз до нафтових родовищ. Чомусь не береться до уваги і те, що у збірній на запасі гравці бездомної "Зорі". Це все точечні приклади і ні в якому разі не основні причини… я до чого...- рівень чемпіонату 2014-2015 впав. Наші зіркові футболісти не переїхали в більш сильні чемпіонати відповідно не отримали нові виклики для себе в топ-чемпіонатах. А це б допомогло. Хочу згадати один з кращих коментарів до підсумків матчу Польща – Германія. Не дослівно, але суть зберігаю - "Чому зб. Польщі перемогла топ-німців? Та тому, що їхні гравці, той же Левандовскі та Блощаковскі кожень тиждень грають з такими топ –командами". І люди плюсують це повідомленні, а значить згодні з автором. А тут ми все ще надіємось втримати того самого Ярмоленка під ЛЧ. Хочемо як то кажуть і в воду, і сухими. Конкуренція в клубах які позначені відтоком легіонерів зменшилась, олігархат вже не так вкладується в провідні клуби країни. «Металіст», «Чорноморець» загинаються, а в тому ж 2013 ці клуби давали збірній гравців хай і на заміну, але з досвідом конкуренції легіонерам. Цю тему можна розвинути вже в ваших коментарях. Можливо не так розгорнуто як планував написав, але думаю суть того, що хотів - доніс.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.04.2015, 17:31
chibis
Автор:
(chibis)
Статус:
Наставник (1385 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть