Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Я був на матчі Україна - Іспанія !!!! Выбор редакции

2015-10-14 09:18 Доброї ранку, хунто ! Як ніяк знаходжуся ще у Києві. А також вітаю усіх бєндер, каратєлєй ...

Доброї ранку, хунто ! Як ніяк знаходжуся ще у Києві. А також вітаю усіх бєндер, каратєлєй та агентів держдепу ! А тепер я поділюся своїми враження про позавчорашній день у столиці.

Ранок, як завжди почався чудово. Тобто до Києва почали прибувати фанати з кожного регіону країни. І навіть з Криму. Так, так, і такі були.

Навіть знаю одного з сайту, який приїхав з анексованого Криму. Респект чуваку ! Я типу теж приїхав не з відпочинку на цей матч, але кримчанам-патріотам трохи важче.

А десь починаючи з 11:00, Майдан та центр столиці, почали заповнювати "невідоми особи" з прапорами, шаликами та іншого атрібутикою України :) За моїми підрахунками (бачив кількість народу, яка прямувала після матчу на вокзал), позавчора до столиці прибуло приблизно до 3,000 приїжджих фанатів Збірної. Ця цифра вражає. І найприємніше, що усі в один голос казали, що ми зможемо і обов'язково переможемо. Щоб не відбувалося в країні, якби не грала Збірна, і хто б її не тренував (привіт Василю Васильйовичу), наші фанати до останнього вірять у Збірну.

Про іспанськів фанатів сказати взагалі нічого не можу. Бо бачив, аж 3 !!! амігоси на Майдані. "Солідна підтримка" :) Нічого не скажеш.

Приїжджі розкуповували атрібутику пачками. Торговці були в екстазі.

А особисто я виконав свою традицію, і поклав свіжі квіти "Небесній сотні"...

...До матчу 3 години, а двіжуха біля НСК вже почалася :) Дуже багато було прапорів, прапорців, а особливо сподобалася малеча, на щічках якої були намальовані маленькі синьо-жовті прапорці. Киянам великий респект за те, що правильно виховують дітей.

І тут хочу написати про виховання деяких "киян". Скільки ще ці "псевдовболювальники" будуть заважати нормально дивитися футбол, які приходять на матч після стартового свистка ??? Я можу нормально подивитися футбол, щоб на мене не лилося пиво, та не сипалися чіпси на голову ? Скільки ще це можна терпіти ? Я особисто, і завжди !!!! приходжу до стадіону за 3 !!! години до матчу. А заходжу до стадіону за 2 години до гри.

Але я відвлікся. Зайшов я до стадіону о 19:50. І чекав, коли Шурік з АВАВ'ом прийдуть на гру, але на жаль, я так їх і не побачив. Зате встиг привітатися з Віктором Вацко. Його фотосесія буде в іншому блозі :)

По-троху народ почав збиратися. Я знав, що буде аншлаг. Бо такі мегаматчі не можуть без аншлагів проходити.

І ось воно стається. Діти виносять прапори двох держав. А за 2 хвилини виходять і команди. При виході команд, увесь стадіон підіймає синь-жовті прапори. Це фантастика ! У цей момент розумієш - ось воно щастя, опинитися разом з патріотами поруч. А далі почали звучати Гімни Збірних. А коли почав лунати наш Гімн, і стадіон почав його співати, що я точно відчув себе серед своїх. Було класно.

І гра почалася. І гра почалася неочікуванно. Ні, те що іспанці відразу візьмуть м'яч під контроль - це було і так зрозуміло.

Приємною неочікуваністю стало те, що ультрас відразу нагадали одному маразматичному пігмею, хто він такий "путін - hello" :) І коли тому "hello" буде "the end", ніхто не знає...

Якщо казати про матч загалом, то у бажанні нашим не відмовиш. Старалися усі. Звісно, що Фєдя часто губив позицію, а Гармаш не був готовий грати увесь матч. За те вразив Ротань своєю працездатністтю. Дуже Русік старався. У першому таймі Шевчук та Ярмола не взаємодіяли ефективно, бо Андрій часто повертався назад і відробляв у захисті. У другому таймі взаємодія була кращою між ними. Наша зірка Севільї зіграла начеб-то нормально. Коно багато брав ініціативи на себе, і на швидкості обгоняв молодих амігос, і прострілював. Про Кравця багато можна чого казати. Старався забити. Але такі моменти, як у середені другого тайму треба реалізовувати. Коли вибігаєш на ворота, і до них 12 метрів, то треба ж обвідним ударом забивати, а не бити у бік Бессарабки :) Стосовно Ярмоли, то Андрій був одним з найкращих. В захисті встигав, у напад бігав, крутив шиї молодняку Іспанії у центрі поля.

Але досі до мого сприйняття не доходить, що за весь матч у нас було 12 !!! моментищ. І як ми не забили, я досі не розумію.

У мого сусіда почалися припадки, коли наші щоразу марнували моменти. Я вже думав, що він не витримає, і сам вибіжить на поле забивати :)

А тепер розповідаю, чим займалися Фоменко з Заваровим у другому таймі. А нічим вони не займалися !!! З 55 хвилини, вони тільки і робили, що переглядалися. МІФ знає, що таке заміни, і для чого вони потрібні ? Чому знов заміни були зроблені за 5 хвилин до закінчення матчу ? Він хотів цей матч не вигравати ? Видно ж було, що Фєдецького треба було міняти на Гусєва. Та і Кравця поміняти на Селезньова. І Ярмола десь на 75 почав ледь бігати. Але на жаль, шановний Головний тренер цього не бачив. І це прикро. Але у дії ми побачили маловідомого Зінченка, який своєю наполеглівістю показав, що він навіть у свої молоді роки може бути ефективним, якщо МІФ дасть йому більше часу у майбутньому.

Ми могли і повинні були перемагати, але по-звірському зіграв Де Хеа. Приємно, що був аншлаг. Тепер чекаємо жеребкування та матчів плей-офф.

І звісно, що мені дуже хочеться потрапити на плей-офф, і разом зі Збірною відмітити вихід прямо на вулицях Києва ;)

Хоча вже з учора точаться розмови, що плей-офф треба у Львові зіграти. Думка чудова, але стадіон замалий для такої події.

І хочу у суперники Збірну Ірландії. Бо британці і самі грають, і іншим не заважають.

Нехай нарешті нам пощастить у плей-офф.

Слава Україні !

З повагою, Володимир (поки що Київ).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.10.2015, 09:18
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Лион 3 : 4 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть