Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Борись, Дерліс!

2015-11-19 11:02 Так склалося, що поки Дерліс Гонсаленс не зміг повноцінно замінити Джермейна Ленса, який влітку залишив Динамо. ...

Так склалося, що поки Дерліс Гонсаленс не зміг повноцінно замінити Джермейна Ленса, який влітку залишив Динамо.

Я навіть писав, коли пішов Ленс, що варто звернути увагу на Базель. Якось не зовсім було називати конкретні прізвища, але буквально через 10 днів Дерліс підписав контракт з Динамо( http://dynamo.

kiev.ua/blog/211532-kogo-byi-ne-hotelos-videt-sredi-potentsialnoj-zamenyi-lensu)

Якщо бути реалістом і бути чесним перед собою, так він цього і не міг зробити відразу.

Всі ми добре пам’таємо, як, той же, Джермейн довго звикав до нової команди та нової країни.

Так і тут, не потрібно поспішати. По –перше, Дерліс ще дуже молодий гравець, який повністю не сформувався, йому потрібне час для того, щоб звикнути до вимог, які перед ним ставить головний тренер. Філософія гри Базеля відрізняється від побудови гри Динамо. Базель грає в атаці більше в колективний футбол, а Динамо спирається на індивідуальну майстерність, на мою думку. Пригадайте, як довго звикав до нової побудови гри Драговіч, і скільки результативних помилок було а австрійця. По-друге, йому потрібне час, для того, щоб адаптуватися до чужої країни. Я думаю, що всі розуміють, що життя в Україні дуже сильно відрізняється від життя в Швейцарії та Португалії де раніше грав Гонсалес. Не гірше, не краще, а саме відрізняється. Новий клімат, нова культура. По –третє, Дерліс ще дуже молодий гравець. Йому тільки 21 рік. І див не буває, щоб гравець в такому віці відразу виходив і всіх «розривав». Пригадайте будь-ласка скільки часу потрібно бразильцям Шахтаря для того, щоб стати повноцінними гравцями основи. Для прикладу Вілліан та Бернард адаптувалися майже два роки. Див в сучасному футболі не буває. Всі результати – через щоденну кропітку роботу на тренуваннях.

В тому, що придбання Дерліса принесе багато користі- я впевнений і зараз. Насамперед, тому, що він особистість. А саме такі люди зазвичай багато досягають в футболі найбільшого.

Є таланти, які «ламаються» відразу від перших проблем, а є люди, які гнуть свою лінію до кінця. Якраз таки і Дерліс. Не отримавши свого шансу в Бенфікі, він не почав скиглити та проситися додому, а переїхав до іншого європейського клубу, де на найвищому рівні( ЛЧ) , довів, що він дуже якісний гравець, який здатний прогресувати та рухатися вперед.

Зазвичай, що картки –це не зовсім добре. Але, я бачу в цьому певний позитив. Насамперед, це величезне бажання, яке, на жаль, не завжди відповідає можливостям. Дерліс дуже хоче заграти на тому рівні, що ми очікуємо, але поки не завжди йому вдається це зробити.

Дехто вже навіть говорить, що це новий Андре, Бертольйо, Дуду, Ескобра Клебер. Але, насправді, між ним величезна різниця. Для прикладу, Клебер, коли переходив до Києва вже мав двох дітей від двох жінок і не був одружений. Дуду теж вже був мав дітей від різних жінок. Всіх їх тягнуло постійно додому до жінок, до дітей, до мами. А родина Дерліса( дружина і двоє дітей) мешкає разом з ним в Києві.

Варто тільки трохи зачекати і працювати ще більше все буде гаразд. Я впевнений, що дуже скоро ми побачимо одного з лідерів атак в особі парагвайця.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.11.2015, 11:02
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть