Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо та робота з вболівальниками -2, або фан-картка

2015-12-23 16:07 На мій день народження та на Новий рік я отримую смс- повідомлення з привітаннями та найкращими ...

На мій день народження та на Новий рік я отримую смс- повідомлення з привітаннями та найкращими побажаннями від різних організацій та компаній послугами, яких я користувався, або клієнтом, яких був

Насамперед, це подяка за співпрацю та сподівання на подальшу співпрацю.

Звичайно, що можна говорити, що в Києві люди не люблять футбол, що зараз важкий економічний час і людям просто не до футболу, а можна, щоб хтось з футболістів одягнув капелюх Діда Мороза і подякував вболівальниками( скільки б їх не було), або, коли кожен гравець на своїй рідній мові привітає вболівальників за підтримку команди протягом сезону.

Для цього не потрібно мільйонів. Головне – бажання.

Заздрість дуже погана риса, але я відверто заздрю вболівальникам Арсенала, Баварії, які знайшли можливість дуже гарно і креативно привітати своїх вболівальників.

В мене є картки лояльності певних магазинів та інших установ. Кожного тижня я отримую смс- повідомлення з різного роду акціями, пропозиціями. Я в курсі всіх пропозицій, які відбуваються в цих магазинах, і якщо мені дійсно потрібно щось придбати – я звичайно користуюся послугами магазину, де я маю картку. Це дає можливість мені економити до 20 відсотків.

Я взагалі не розумію, чому в футбольного клубу Динамо не має такої кратки. Це зручно для всіх сторін. Для самого клубу, спонсорів та вболівальника. Іншими словами, чим більше ходиш на футбол, тим більше маєш вигоди:

  1. Маєш картку вболівальника та відвідав певну кількість матчів в сезоні – отримую знижку на квитки, в тому числі і на матчі єврокубків.

  2. Маєш карту та відвідав певну кількість матчів- отримай хорошу знижку в Адідасу, або Арбері. Я, наприклад, там купую собі одяг. Наш вітчизняний виробник, якісно, дешево і жодних проблем.

  3. Маєш карту та відвідав певну кількість матчів – отримай знижку на придбання автомобілів Рено, їхній сервіс

  4. Маєш карту та відвідав певну кількість матчів – отримай знижку в клініці Бороис чи страховій компанії Арма

5.І навпаки, якщо придбав машину в Рено, чи пройшов обслуговування на певну суму – отримуй квитки на футбол чи атрибутику Динамо, те саме стосується і інших спонсорів: скупився на тисячу гривень в Адідасі, чи Арбері – отримуй квитки на футбол.

Ця картка не повинна бути безкоштовною, чи роздаватися на кожному кутку. Насамперед, вона повинна бути іменна і коштувати певних грошей, хоча б свою собівартість. Чим більше маєш таку картку – тим більше маєш переваг. Ну і звичайно, що вона повинна деактивовутися, якщо власник порушив правила власника картки( дав комусь іншому, тощо)

Головне, що цей процес може бути вигідним для всіх. Не потрібно шукати, тих хто нічого не робить, чи тих, хто хоче змінити всі відразу, просто 10 тисяч глядачів на стадіонів в Києві де фактично є одна команда – це катастрофа.

Я думаю, що можливо ці всі ідеї в різних формах вже звучали. Я особливо не претендую на авторство. Тут головне почати.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.12.2015, 16:07
23.12.2015, 16:07
224491 6 barec, Dagger, offer, Bagley, Vadimovich, bam73
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть