Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Вісімнадцятирічний Шовковський

2016-01-02 20:48 Двоє дивилися на небо. Один бачив зорі, а інший грати Для одних Олександр Шовковський – 41-й ...

Двоє дивилися на небо. Один бачив зорі, а інший грати

Для одних Олександр Шовковський – 41-й футболіст, який має багато травм та помилок, перешкода для молодих голкіперів, з бурхливим особистим життям, а для інших – людина, яка неймовірно любить свою роботу та отримує від неї неймовірне задоволення від футболу, професіонал з великої букви.

Одні кажуть, що м’яч Вілліана в Лондоні – повністю на совісті голкіпера, що якраз через вік( реакцію) Шовковський не зміг відбити той злощасний штрафний, а інші – знають, що в ЛЧ в 5 матчах Шовковський пропускав тільки в одному матчі.

Насправді, футбол не можливий без помилок, тільки помилки голкіпера видно найкраще.

Скажімо, той же Вілліан забив з штрафного і Касільясу в матчі з Порту, але про це ніхто не хоче говорити, як про помилку.

На жаль, так в нас побудоване суспільство, що люди хочуть бачити тільки погане, навіть, якщо його дуже мало.

До 20 років футболіст вважається молодим, в 30 вже повинен завершувати, а 40 вже вважається пенсією. Насправді, не важливо скільки років людині, важливо на скільки вона себе відчуває

Скажу чесно, що отримую величезне задоволення від гри Шовковського. Як від хорошого вина. Такі самі відчуття відчуваю від гри Антоніо Ді Натале, чи нашого Руслана Ротаня, які не дивляться на вік, а просто отримують задоволення від своєї професії.

Для мене такі люди – професіонали з великої букви. Видно, що вони до кожної гри, до кожного тренування відносяться з максимальною концентрацією та підготовкою. Впевнений, в тому, що жодного разу ніхто з ним не вийшло на гру, чи тренування в брудних бутцах, не випраній формі чи неготовими до тренування. Футбол віддає тим, хто його поважає.

Не потрібно заглядати в паспорт, чи рахувати чужі рокі. Головне в даному випадку – бажання грати та мотивація. Поки воно є – все інше не важливе.

Я не бачу особливих змін в бажання грати в футбол, завойовувати трофеї, розвиватися та вдосконалюватися в 41-річного Шовковського та 18-ти річного.

Для мене Шовковський не тільки гарний воротар, але і особистий приклад, як варто поводитися, "вставати з колін". В кар'єрі Олександра була скільки важких моментів, що це кінець, а виявилося, що неприємності та невдачі зробили його тільки сильнішим.

P.S Після матчу з Словенію мене облили брудом, я встав, піднявся і пішов далі, і ті, хто обливали мене брудом і досі залишилися в грязі, якою вони мене обливали. Олександр Шовковський в інтерв’ю Дмитру Гордону.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.01.2016, 20:48
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ланс Лорьян 2 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Александрия Рух - : - 4 мая 13:00
Чемпионат Англии Арсенал Борнмут - : - 4 мая 14:30
Чемпионат Испании Реал С-дад Лас-Пальмас - : - 4 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть