Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Враження від перших зборів Динамо

2016-01-28 11:48 Загальні враження: Мені не зборах взагалі не важливий рахунок, суперники чи автори м’ячів. Мені, насамперед, цікавий ...

Загальні враження:

Мені не зборах взагалі не важливий рахунок, суперники чи автори м’ячів. Мені, насамперед, цікавий малюнок гри. Оцінюю збори, як можливість награвання нових ігрових зя’язків, комбінацій, експериментів. Але від Динамо нічого нового не побачив: намагання контролю м’яча, вся атака через фланги.

Тобто, грали в свій звичний футбол.

Без Ярмоленка, як і в матчі в Києві проти Порту,- все дуже слабко в атаці. Не вистачає індивідуальних дій Андрія. З такою залежністю далеко не поїдеш.

Теодорчик показав, що він має великий потенціал. Тільки потрібно йому довіряти. Я думаю, що Ребров розуміє, що випускати Мораєса проти «термінаторів» Компані, Отаменді та Мангала –самогубство.

« Підсилення» перед ЛЧ, тобто, Морозюк та Петровіч залишають більше запитань, ніж відповідей, що воно роблять в команді? Морозюка оббігали представники нижчих дивізіонів Іспанії.

Мені особливо не цікаві ці гравці, сидять собі на лаві, нехай продовжують сидіти. Важливе ставлення молодих гравців: ми працюємо, стараємося, а тут приходять відверто слабкі футболісти, до того ж, один з них легіонер для того, щоб сидіти на банці.

Молодь:

Дуже розчарований. Окрім Романа Яремчука. Вже давно було видно, що в нього є величезний потенціал. Тільки з ним потрібно працювати, довіряти, без цього –нічого не буде. Сам по собі, він не почне виходити і забивати по 20 голів за сезон. Підтримую Реброва: Кравець був сильніший за Яремчука, але в майбутньому- Роман може набагато перевершить Артема.

Сподіваюся, що в нього буде свій час весною в першій команді, в ідеалі – була б оренда з максимальною ігровою практикою. Наприклад, в Одесу чи Карпати до Лужного.

Всі інші- дуже розчарували. Калітвінцев довів, що його рівень це Чорноморець не більше. В Динамо йому просто робити немає чого. Буду радий, якщо він доведе протилежне.

М’якушко – розпочав збори з голу, та завершив перший збір голом. Якщо він не може/ боїться обігрувати суперника на фланзі один в один – буде дуже важко щось довести в Динамо. В минулому сезоні, в першій половині, Буяльський теж маже не грав, тільки виходив інколи на хвилини в ЛЄ, а потім весною був дуже корисний, забивав Генгаму, грав з Евертоном, але він дуже гарно проявив себе на зборах. М’якушко виглядає дуже слабко і на зборах.

Ягодінскіс – дуже багато помилок на будь-який смак. В Говерлі він теж виглядав дуже слабко, від Грозного йому постійно діставалося. Наскільки я знаю, Віталій влітку підписав новий контракт. Що з ним робити далі? Я думаю, що ніхто не знає. З’явилися розмови про Габалу. Але нещодавно Юрій Вернедуб розповідав про свого сина – Віталія Вернидуба, який якраз грає в Габалі на позиції центрального захисника, - так він сказав, що Віталій в чемпіонаті майже не грає, тому що існує ліміт, а всі троє центральних захисників – легіонери. З такими цінами на нафту сам Григорчук може повернутися додому дуже швидко.

Андрієвський теж особливо не порадував. Андрій Шахов весною давав йому дуже гарні характеристики після матчу проти Олімпіка. Динамо явно не потрібний другий Сидорчук, чи третій Буяльський, тобто, гравець, який виконує багато бігової роботи, здатний віддавати, завершувати. Динамо потрібний футболіст в центр, який зможе створювати. Це точно не про Андрієвського.

Від минулогічного Бурди теж нічого не залишилося. Поки він тільки може грати, якщо йому довіряти, підтримувати, а конкуренції на рівних умовах він не долає. Дуже багато сумбуру та нервів, що неприпустимо для захисника . Замість того щоб грати – просидів штани пів року в дублі Динамо.

Голкіпери:

Після операції Рибки в Динамо не залишилося досвідченого дублера для Шовковського. Саме дублера. Матч в Києві показав, що Рибці є ще над чим працювати.

Було багато розмов про Бойка. Але від досвідчений голкіпер, якому варто йти своїм шляхом. В Динамо завжди були власні воротарі хорошої якості. На збори поїхали два молодих голкіпера – Артур Рудько та Георгій Бущан

В Рудька має одні і ті сам помилки в дублі Динамо, Говерлі і тепер вже з першою командою Динамо. Насамперед, при виходах. Він далеко не завжди добирається до м’яча під час виходів.

Бущан навпаки сподобався. За манерою гри та навіть зовні дуже нагадує того ж Дениса Бойка. Свого часу, ще Юрій Сьомін підключав його до роботи з першою командою. Також в Бущана було багато різних травм та Динамо -2. Значить, в нього є характер, і він здатний долати труднощі. Так сам, як і з Яремчуком з ним потрібно працювати, потенціал для того, щоб вирости в класного воротаря в нього є.

В Динамо найкращі тренери з воротарів в всій Східній Європі, а Одеса завжди славилася своїми талантами. Дуже сподіваюся, що ця гримуча суміш дасть хороший результат

Можливі трансфери:

Динамо потрібно підсилюватися. Є позиції, які просто вимагають нових гравців. Насамперед, фланги півзахисту, та центр півзахисту. Я думаю, що твердження, що на підсилення потрібні великі гроші є не зовсім точним. Знайшли Теодорчика за порівняно невеликі гроші, коли хотіли.

На флангах без Ярмоленка взагалі дуже важко. Гонсалес ще дуже молодий та нестабільний. Гусєва вистачає на хвилин 20, не більше. Молодь не вразила. В центрі без Гармаша немає ніякого конструктиву.

Сил на ЧУ та ЛЧ може не вистачити

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.01.2016, 11:48
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Испании Реал С-дад Валенсия 1 : 0 Закончился
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи - : - 17 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть