Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ще раз про неоднозначність.

2016-02-09 21:54 Писав коментар до новини «Сергей Ребров сыграл за «Спартак». Як це часто буває коментар уже здається ... Ще раз про неоднозначність.

Писав коментар до новини «Сергей Ребров сыграл за «Спартак». Як це часто буває коментар уже здається блогом… з сумом чомусь подумав…да.. ось чомусь в нас так заведено - на рівні звичайних українців-трудяг ми звинувачуємо Росію за окупацію та військові дії, настроюємся проти російських товарів, фільмів і т.

п. З екранів та газет СМІ нас також переконують що агресор - це погано і погано все те, що з ним зв’язано. Але це правило діє по відношенню лише до певної верстви населення за умов так званої "соціальної поляризації суспільства". Ті хто мають кращі достатки, кращі звязки, кращу освіту, можуть дозволити собі "своё мнение" зважаючи на високий соціальний /публічний/ статус - до с...пини їм ці антиросійські забобони. Не треба далеко ходити - гляньте на коментарі на цьому сайті, особливо під тими темами де сповіщається, що якийсь український гравець переходить в російський клуб. Переважають гнівні, обурливі /осудливі/ коментарі. Але різних осіб одним і тим самим мірялом міряють по різному. Одна й та сама людина коментує перехід якогось умовного Бутка в російський чемпіонат в стилі – «какая с… , не возвращайся с парашкі», а іншу схожу тему, але де фігурант достойніший /шановніший, «свій»/ коментує «ну і шо?, єто его личное дело». Не маю на меті цим блогом спровокувати засудження якоїсь конкретної ситуації. Так само не маю на меті обговорення вчинків наших гравців, тренерів… /по тій простій причині, що рядовий читач не може знати всіх обставин, умов, мотивів, а лише аналізує те, що йому /правильно?/ подається.__ Створити цей блог мене змусила така неоднозначність сприйняття певної категорії новин на сайті.
Р.S Фото додав щоб тема була зрозуміліша. Перехід Міщенка в "Амкар" тут не обговорюється.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.02.2016, 21:54
chibis
Автор:
(chibis)
Статус:
Наставник (1385 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть