Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Журнал "Шанувальники київського гранду - Динамо" Випуск №6 з Миколою Середичем

2016-03-02 20:35 Журнал "Шанувальники київського гранду - Динамо" Випуск №6 з Миколою Середичем Журнал "Шанувальники київського гранду - Динамо" Випуск №6 з Миколою Середичем

Журнал "Шанувальники київського гранду - Динамо" Випуск №6 з Миколою Середичем

Як ти ставишся до майбутнього формату Чемпіонату України?

Зараз дуже багато розмов на цю тему. Скажу чесно, що у мене немає такої одної чітко сформованої думки. Я розумію, що цей формат, котрий буде прийнятий – це антикризовий. Це не той чемпіонат, що має бути в майбутньому, але це той формат, котрий дійсно зараз врятує. Я схиляюся до варіанту з 12-ма командами і потім поділом на шестірки. Мені здається, що це щось нове для вболівальників. Вони не бачили ще таких форматів. Якась частина вболівальників буде звертатися саме до українського чемпіонату, як до чогось нового. Зараз це повинне допомогти, але все рівно потрібно повертатися до варіанту з 16-ма колективами. Багато ігор, багато команд, і активна ротація між іграми. Наразі, 12- команд – оптимально.

Після розгромного програшу Мідлсбро не склалося враження, що юнаки «Динамо» не готові боротися за місце в основній команді?

Можливо до боротьби в основній команді вони й не готові, але я переконаний, що юнаки київського клубу мають можливість боротися на своєму рівні в Європі. Я знаю багато клубів, в яких академія не так сильно розвинена як у «Динамо». У столичного клубу велика інфраструктура. Головна перевага «Динамо» - бренд. Туди престижно віддати свою дитину. В підсумку, це виливається в те, що тут зібрані найкращі футбольні таланти країни і їхній провал з «Мідлсбро» в тому, що юнаки не мають досвіду гри на таких форумах. Я думаю, що якщо формат не зміниться і «Динамо» знову буде грати в Лізі Чемпіонів, таких рахунків за участі київського гранду точно не буде.

З якою топовою командою можна порівняти захист «Динамо»?

Чомусь мені на думку, першим спав «Лестер». (Сміється) Можливо тому, що Драговичем цікавиться ця команда. Головна перевага захисту «Динамо» - зіграність і стабільність. Ми маємо беззаперечну супер-пару центрбеків. Чому «Лестер»? Тому що, в них завжди стабільний склад, в якому нема різких змін. Можливо в цих командах є щось схоже.

В минулому випуску ми спілкувалися з Роберто Моралесом про неактивність киян на трансферному ринку. Що скажете після покупки Корзуна, Яковенка та Федорчука? Які у них перспективи закріпитися у складі «Динамо»?

Я би всі трансфери не назвав покупками. Купили тільки білоруса - Корзуна. Інші – це підписання вільних агентів. Наприклад, Морозюка брали під ротацію складу, яка повинна допомогти київському колективу. Хочу сказати цікаву річ. Я зайшов на сайт Transfermarkt, і подивився скільки витратили українські клуби – 700 000 євро. Це неймовірно малий показник. Цей трансфер став єдиним в це зимове міжсезоння. Тобто, для мене це означає: по-перше - ця людина коштує цих грошей. І наскільки я знаю, за нього заплатили трохи більше.

Можливо буде другим Белькевичем?

Не знаю. (Сміється) Наскільки я дивився, читав про цього гравця. Мені здається, що цей футболіст під Рибалку. Тобто, зараз ми всі бачимо, що гра «Динамо» будується навколо опорного хава. Йому заміни, по суті - немає. Позиція Белькевича в київському клубі ще багато років буде залишатися зарезервованою, тому що, зараз ця позиція не є такою популярною. Зараз центральний хав має бути й центральним захисником, і центральним нападником. Валентин був типовим центрхавом. Я вірю, що Корзун доб’ється таких же успіхів, як його попередник – Валентин Белькевич.

Особливо цікава думка щодо Валерія Федорчука. Сильний опорний півзахисник, але з важкою травмою. Чи встигне він за відведені йому півроку набрати форму?

Валерій Федорчук – людина з шаленим потенціалом. Цей потенціал вже тримається стільки, що він з категорії молодих перейшов до футболістів, про яких вже почали забувати. Я пам’ятаю його у ФК «Львів», коли він дуже молодим, навіть юним хлопцем витворяв чудеса в центрі поля. Безперечно у нього є великий талант. Йому не вдалося повністю реалізувати його. В цьому частково необхідно звинувачувати його самого, але також присутня доля не фарту. Він перейшов до «Кривбасу», потів в «Дніпро», де не зміг закріпитися через велику конкуренцію. Федорчук – дійсно хороший опорний хав, насправді універсальний, котрий може відбирати і віддати. В нього важка травма. Наскільки я знаю, він вже в квітні зможе грати в Чемпіонаті України, і якщо «Динамо» пройде далі в ЛЧ, такий футболіст для ротації потрібний. Наскільки він себе зарекомендує – це вже буде вирішувати Сергій Ребров. Тут є дуже багато факторів: чи залишиться Велозу, можливо на Рибалку є попит, Гармаш, котрий часто травмується. Мені здається, що ця людина буде грати в збірній Україні, і не важливо чи заграє в «Динамо» чи ні. За Валерієм – майбутнє в центрі поля «Динамо»!

Кияни провели багато поєдинків за два збори. Чи допоможуть ці матчі нашим хлопцям в підготовці до Манчестер Сіті?

Було досить цікаво спостерігати за ротацією складу на зборах. Особливо цікаво було дивитися, як Сергій Станіславович заміняє Андрія Ярмоленка, який фактично всі два збори пропустив. Збори – час експериментів. Тут ніхто не бере до уваги результати. Читав багато негативних відгуків про «Динамо», мовляв вони програють і втрачається психологія переможця. Але я думаю Сергій Ребров саме такий мотиватор, котрий вміє правильно і влучно пояснити футболістам, що не результат важливий в міжсезоння. Справжнє «Динамо» ми побачимо у грі з Ман.Сіті.

Що б ти виділив би вишуканого у грі «Динамо» з приходом Сергія Реброва та іспанців?

Найбільш вишукане – це атмосфера в команді. «Динамо» стало одним колективом. Навіть в різноманітних підколах, інтерв’ю від журналістів, гравці вміють кожного підтримати і це все виливається в позитивне тло. З приходом іспанців безперечно їхній почерк помітний. Помітно, що вже в тактичній схемі «Динамо» не звучать фрази: «конспекти Лобановського» та інше. При всій повазі до Легенди ми бачимо, що футбол прогресує і потрібні нові проблески гри. Мені здається, що тренерський штаб «Динамо» зумів збалансувати традиції столичного клубу і нові європейські віяння в футболі.

Як тобі гра Артема Кравця в «Штутгарті»?

Не передивлявся всі матчі. Бачив лише його виходи на заміну від «А» до «Я». Я дивився, і думаю, що йому подобається там грати. В якому плані: він звик до Чемпіонату України, коли приходять всього 5000 глядачів. В Німеччині футбольна атмосфера, там повні стадіони. Видне хвилювання, але в той же час і ті тонкості форварда, котрі зараз дуже цінуються. Це нападаючий, котрий підходить під будь-яку схему гри, і може завершити момент на користь свого клубу. Багато людей будуть зі мною сперечатися, але я не хочу, щоб Артем літом повернувся назад. При всій моїй любові до «Динамо» і те що він міг би допомогти киянам, я хочу, щоб він зробив європейську кар’єру футболіста. А для цього йому потрібен буде не 1 не 2 роки, щоб там закріпитися.

Кому з двох нападників Ви віддасте перевагу: Жуніору чи Тео?

Мені дуже подобається Теодорчик. Для мене – це справжній олдскульний нападаючий, який крім того щоб забивати голи, більше нічого і не вміє. Це суто мої симпатії, тому я не скажу що він кращий за Мораеса. Він інший за Жуніора. Це два абсолютно різні форварди, які мають право на життя в «Динамо». Можливість вибору між цими двома гравцями робить «Динамо» таким цікавим, яким ми його бачимо. Я би їх взагалі не порівнював.

Розкажіть дещо про себе? Про вашу журналістську діяльність?

В мене вона не така велика, як в того ж Роберта Моралеса. Я починав працювати у своєму рідному місті Львові. Навчався на факультеті журналістики і пішов на телебачення «12 канал». Практикувався і після практики затримався в футбольній програмі «ПАС». Вона дуже відома у Львівській області. Там я здобув досить непоганий досвід. Потім я пішов на телеканал «Zik», і зараз вже це відомий канал. Там займався щоденними спортивними новинами, а також брав участь в організації такого телевізійного проекту «Журнал про Карпати». Я народився в цьому місті і з дитинства вболіваю саме за цю команду. Мені було дуже приємно там працювати. Тому я там здобув свою освіту. Переїхав в Київ три роки тому і мене одразу запросили на ТК «Футбол». Я був досить вражений рівнем журналістики. При всій повазі до тих каналів де я працював, тут видно, що тебе оточують професіонали своєї справи. На каналі зібрані найкращі люди, котрі прекрасно розбираються у футболі і люблять цей вид спорту. Технічні можливості цього каналу дозволяють розвиватися і наразі, я повністю зосереджений на роботі з ним. Сподіваюся, що наша угода буде довгою, і ми будемо з кожним роком розвиватися в кращу сторону.

Не надоїдає футбол весь час?

Досить сильно набридає. Для цього в мене є відпустка, коли я прошу не показувати мені ні сайти, ні футбол, ніщо не хочеться бачити. Але все одно, хочеться один раз за тиждень сісти і подивитися футбол. Інколи хочеться не писати сюжети в футбольний тиждень, а просто сісти і подивитися його, як вболівальнику. Футбол дуже різноманітний на наших телеканалах, і якщо набридає, то не більше ніж тиждень в рік.

Які поєдинки вдалося передивитися у єврокубковий тиждень?

Мені вдалося подивитися поєдинок за участі «ПСЖ» - «Челсі» (Перший поєдинок 1/8 ЛЧ – 2:1) з редактором програми. На наступний день неможливо було пропустити дебют Зідана в єврокубках, тому передивився «Рому» з «Реалом». І звісно бачив поєдинок за участі донецького «Шахтаря» з «Шальке». За вихідні можна подивитися 8-9 матчів, і вже перестаєш пам’ятати рахунки тих зустрічей. На разі, вже не груповий етап, коли не встигав дивитися за всіма подинками. На даний момент можна відбирати топ-матчі і безпосередньо слідкувати за ними.

Як тобі поєдинок за участю «Валенсії» з «Рапідом»?

Якщо чесно, то не чекав. Знаючи «Рапід», котрий зовсім недавно зустрічався з українськими командами. Я думав, що гравці цієї команди зможуть дати бій іспанцям. Мабуть, це в сотий раз підкреслило той факт, що чемпіонат Іспанії в 5-10 разів сильніший за австрійський чемпіонат. Команда, котра не виблискує в Чемпіонаті Іспанії може на одній лівій розбиратися навіть з лідером будь-якого європейського чемпіонату.

Який був найкумедніший випадок у вашій роботі?

Найбільш божевільніший вчинок в мене був на Чемпіонаті Світу, коли я був журналістом ранкової програми «Оле, Мундіаль!». Я собі на голові вистриг футбольний м’яч. В мене з однієї сторони голови був оселедець, а з іншої м’яч. Обличчя людей, котрі зустрічали мене на вулиці? Це було щось (Сміється). Тоді це було весело, кумедно!

Що було в той момент, коли Віталій Крутяков зайшов до роздягальні збірної після тріумфального матчу над Словенією в гостях? Можливо, щось не потрапило в кадр телетрансляції?

До кінця всі секрети розкриє вам Віталій. Але, наскільки я пам’ятаю, тоді взагалі було важко потрапити до роздягальні. На всіх заходах УЄФА дуже сурові правила, і тому необхідно було погоджувати буквально кожен крок. Ми домовилися зі збірною України, що у разі успіху ми зайдемо до них в роздягальню і покажемо щасливі хвилини. Це повинне було вийти в ефір набагато швидше, і суть в тому, що Віталію вдалося туди пробратися в той момент, коли всі емоції вже минули. Футболісти насвяткувалися, настрибалися, і той момент з Артемом Федецьким з його мінералкою, то вже було виключно грою на камеру.

Чи спали Ви в ніч виходу нашої збірної на ЄВРО?

Не спав, тому що ми святкували з колегами, друзями. Ми хотіли їхати зустрічати футболістів до аеропорту, але всі позасинали. Але здається поїхав лише Віктор Соколов. Особисто в мене були присутні великі переживання. Ці прокляття плей-офф, невпевнена гра збірної, пізні заміни Фоменка і все це сприймалося досить складно. По закінченню поєдинку радість була неймовірною!

Як ти сприйняв Андрія Шевченка в збірній в якості помічника тренера?

Особисто для мене – хід, який читався. Одного разу я знімав сюжет, коли Шева закінчував тренерські курси, я був присутній на лекціях, чув як він відповідає. Це не можна було все знімати, тому просто слухав. Андрій Шевченко тоді був у досить зірковій групі з Йовічевічем, Сачком, Михайленком. Якщо чесно, то Шевченко виділявся серед цієї групи людей. Я пам’ятаю його на заняттях коли тренери на лекціях розбирали домашній матч збірної проти Словаччини. Тоді були присутні різні варіанти чому збірна програла. А на останній парті Шева жує гумку, ноги заклав, і підіймає руку до гори. «Да, Андрій Миколайович! Слухаємо!» Він сказав всього пару речень, на які всі поаплодували.

А про що йшла розмова?

Чесно не пам’ятаю. Тоді йшлося про нападаючих. Але він сказав те, на що присутні в залі відповіли: «Це те що треба!» Я переконаний, що ця людина зможе працювати в збірній. Я був на захисті його дипломної роботи, коли він отримав категорію «Pro». Його тема була «Побудова гри в нападі». Правда кількість сторінок у Андрія Миколайовича була невелика, але досить грунтовна. Він досить вдало захистився. Андрій володіє футбольною мовою і елементарно може захопити аудиторію. Я думаю, чому він почав зі збірної? Шева б не пішов очолювати, наприклад Олександрію. «Динамо»? Тут Сергій Ребров править балом. Почати працювати в європейському клубі – це занадто великий ризик. Я думаю, що ні «Челсі», ні «Мілан» не ризикнули би назначити його. Мені здається, що почати працювати в збірній – ідеальне рішення.

Ваші враження від виступів київського «Динамо» проти сильних команд, таких як «Челсі», «Шахтаря», «Порту», «Евертона», «Фіорентини»?

Насправді, не потрібно порівнювати гру «Динамо» проти кожного з суперників. Ви подивіться хто зараз грає в Лізі Чемпіонів? Драгович – молодий, Рибалка захопив весь центр столичного клубу. Всі привикли, що «Динамо» - швидкість, техніка, машина! Гра киян будується з кожним зіграним поєдинком. Бувають провали, такі як матч з «Шахтарем», але ми всі бачили, як «Динамо» вміє збиратися на вирішальну гру. Я прекрасно пам’ятаю, як кияни рознесли «Евертон» в Києві, а потім просто гравцям не вистачило досвіду у грі з «Фіорентиною». Я переконаний, що Ребров з Ріанчо не помилилися, і це просто досвід. Факт в тому, що наступного року цієї помилки, котра була допущена у грі з італійцями, кияни точно не допустять.

На вашу думку, який найкращий і найгірший поєдинки за керівництвом Сергія Реброва?

Це важко сказати, але все одно припущу, що найгірший поєдинок з «Шахтарем» вдома (0:3). Результат – негативний з принциповим суперником. Попри всі поблажки до тренерського штабу «»Динамо», через декілька років всі забудуть, як грало «Динамо», а залишиться лише результат. Тому цей поєдинок включу до найгіршого. А найкращий матч – з «Порту» на виїзді. Я пам’ятаю, як перед матчем всі гравці були впевнені в перемозі. Я не вірив, що все буде настільки легко . Але впевненість та сміливість взяли гору над суперником. Тому цей поєдинок є одним з найкращих за моєю версією.

Вердикт щодо апеляції УЕФА погодило, але чому люди повинні переплачувати вартість квитка в декілька разів, щоб сходити підтримати рідний клуб в матчі з англійцями?

Вболівальники не повинні нічого переплачувати. Я переконаний, що вердикт УЄФА лише підігрів публіку, котра збирається на матч. На мою думку, головний промах «Динамо» - їхня робота з вболівальниками. Все-таки «Динамо» потрібно грамотніше будувати свій менеджмент, і тоді не буде таких питань: Чому така ціна? Я переконаний, якщо б керівництво столичного клубу попрацювало з власними вболівальниками, люди не пошкодували б навіть такі гроші за квиток на поєдинок Ліги Чемпіонів.

Чи очікуєте аншлаг на НСК в цю середу на матчі з англійцями?

Я переконаний, що якщо і будуть вільні місця, їх буде зовсім мало. Ажіотаж до матчу досить серйозний. На «Ман. Сіті» та «Динамо», яке вже не грало в плей-офф 17 років я впевнений, що люди прийдуть.

До матчу з англійцями менше тижня, Ваші прогнози? (Розмова була до першого матчу з англійцями)

Чесно, я дуже вірю в «Динамо» і в те, що «Ман.Сіті» зараз переживає певну кризу. Мені здається, що київський клуб набагато більше вмотивований ніж «Манчестер Сіті». Клуб голодний до таких великих перемог і мені здається, що якби не травма Ярмоленка, то були б абсолютно всі передумови обіграти англійців. Звісно Ярмоленко - це втрата, але я з позитивом відношуся.

Можливо травма Ярмоленка вигадана щоб підігріти публіку?

Я переконаний, що якісь елементи цього ходу можливі аби «Ман.Сіті» якось закрутити. Якби Андрій Ярмоленко був на 100% готовий, Ребров ніколи б не зважився б на такий хід, щоб пожертвувати його ігровою практикою в міжсезонні. Якби він був готовий, Андрій би грав більше спарингів, ніж він зіграв.

Як Вам гра Яковенка в перших матчах?

Канал «Динамо» на YouTube дуже погано дає онлайн трансляції, тому щось детально зрозуміти дуже складно. Чесно я дуже скептично поставився до трансфера Яковенка. Людина, яка в останнє стабільно грала лише в «Андерлехті». Футболіст, який не зміг закріпитися в хороших клубах середнього класу, на прикладі «Фіорентини», яка не є вища за «Динамо». Він там не те що не зміг закріпитися, Олександр там не зміг навіть про себе заявити вагомо. Вбачається в цьому чергова проблема «Динамо»: тато грав і син буде грати. Я багато сперечався з колегами і вболівальниками на цю тему. Я хотів би помилятися, але мені здається що це буде помилкою…

Що готується до матчів з англійцями від телеканалів "Футбол"?

Ми готуємо таку більш розширену програму до Ліги Чемпіонів, ніж зазвичай. В нас буде студійне виробництво власне з НСК «Олімпійського». Будемо аналізувати матч з студії. Зовсім поруч будуть бігати футболісти, тобто буде обов’язково цікаво. зі своєї сторони готую таку звичну інтерактивну рубрику з вболівальниками тобто це твіттер, інстаграм. Все, що пов’язане з соціальними мережами і активностями вболівальників в інтернеті.

Що готові зробити у разі виходу «Динамо» до ¼ Ліги Чемпіонів ?

Напевно, ще кращу програму про «Динамо» ніж вона вийде про матч 1/8! (Сміється). Я розумію, ну ви хочете щоб я налисо поголився чи що? Напевно чогось такого божевільного я не буду обіцяти. Якби вийшли в фінал - то вже інша справа, можна було б щось придумати. Так я можу пообіцяти, що буду дуже сильно підтримувати та тішитися за «Динамо». Ми зі своєї сторони будемо старатись своїми продуктами на каналі підтримати ажіотаж і нашу команду.

Назвіть 5 найперспективніших молодих динамівців?

Перший на думку спадає – Мякушко. Мені подобається, як він грав в «Говерлі». Якщо хлопцю дадуть вчасно заграти в основі, я думаю, що в нього велике майбутнє. Коротко далі, подобається Хльобас і те, що він вибрав «Ворсклу» продовженням своєї кар’єри. Дехто каже, що там є Ковпак, він не проб’ється, але ми всі бачимо, як виступає той же Ковпак, який вже є досить віковим футболістом. Я гадаю, що йому така здорова конкуренція піде на користь і для мене Хльобас це людина, яка через рік - два зможе замінити позицію основного форварду «Динамо». В мене вже язик не повертається назвати Калітвінцева молодим. На жаль, йому кілька разів давалися шанси і він їх не використовував. Сподіваюся, що зараз він отримав такий шанс і реалізує свій потенціал до кінця. Хоча знову ж, повертається питання щодо Яковенка?

Можливо Яремчук?

  • Я знаю Яремчука дуже добре. Його вже не перший раз беруть на збори. Так заочно знайомий з його батьком, тобто мій хороший друг добре знайомий з його батьком. Він з ним дуже гарно товаришує і казав, що хлопець надзвичайно працелюбний. Тобто дійсно мріє грати в «Динамо». Просто не бачив його детальної гри, щоб судити. Наскільки він перспективний можу говорити про тих кого я бачив. В ділі Яремчук безперечно вартує уваги і повинні дати йому шанс.

Яка передача на телеканалі «Футбол» вам подобається найбільше?

Найбільше мені подобаються усі передачі в яких я беру участь. Але на мою думку, проект «Ніч Ліги Чемпіонів» з тих, що виходить зараз - це унікальний продукт для українського телебачення. Стільки ексклюзивного контенту з цілої Європи ще в Україні ніколи не було. Тобто ми можемо бачити, як автобус привозить команди, як команди виходять на поле, хто з яким рюкзаком виходить. Також можемо бачити, що відбувається в роздягальні та багато іншого. Телеглядачі мають настільки багато закулісся, що навіть не розуміють, наскільки це круто! Для мене особливим проектом, який вже закінчився є «Головна Команда». Можливо ця програма буде мати своє продовження на Євро. Це абсолютно 100% унікальний проект! Так близько збірну України ще ніхто не показував, як її транслював ТК «Футбол». Футболісти люблять до нас приходити в студію одразу після матчу. Це багато про що говорить.

Спробуй спрогнозувати фіналістів Ліги Європи та Ліги Чемпіонів цього сезону?

В Лізі Чемпіонів, нарешті вкладені інвестиції в «ПСЖ», які повинні дати свій результат. Хоча я ніколи не вболівав за ці грошеві мішки, але гадаю, що «ПСЖ» має дійти до півфіналу. Друга команда, яку хотілось би побачити? Можливо когось з Англії. Якщо «ПСЖ» пройде «Челсі», то хотілось би подивитися за «Арсеналом». Шансів небагато, що гравці «Арсенала» виб’ють «Барселону» з турніру Все-таки, нехай у фіналі зустрінуться футболісти «Арсенала» та «ПСЖ». Щодо Ліги Європи, то нехай спрогнозую пару - «Борусія Дортмунд» і Ліверпуль.

Розкажіть про епатажного Віктора Леоненка. Який він в житті?

  • Такий самий, як і на екрані. Якщо чесно, то в мене з ним найбільший досвід спілкування в гримерці перед студією Ліги Європи, коли він працював не лише на «Великому футболі». Віктор працював на студіях «Шлях до Варшави» на матчах «Дніпра», тобто ми там перетиналися. Так само, як він говорить в програмі, теж саме він говорить в гримерці, тобто це надзвичайно колоритна людина. В кожного своє ставлення, кожний має право. Мені здається, якщо про нього говорять, то він чогось вартує і не потрібно його вже так ганьбити. Хоча знову ж таки, моє ставлення до нього залишиться при мені. Але це людина, яка має право на життя в українському телебаченні.

Як ваші колеги відносяться до Віктора Леоненка?

Всі по різному. Так само, якщо взяти 10 вболівальників з Києва і з різних міст. В нас на каналі люди вболівають за різні команди, хтось його любить, а хтось – ні.

Які враження від нашого журналу? Можливо будуть якісь поради?


  • Ну насправді, я таких схожих проектів не зустрічав. Цікаво, що ви пробуєте, не боїтеся писати там в фейсбуці і Віктору Вацку і так далі просити в нього про інтерв’ю. Тобто, головний бар’єр ви вже перейшли. Я думаю, що в майбутньому, якщо ви не будите зупинятися і це все доведете до якоїсь стабільності, не буде зупинок, не будете загулювати і про це забувати, то це буде в перспективі цікавим інтернет медіа.

Які шанси «Динамо» на чемпіонство і чи будуть ще трансфери в клубі?

До речі, я не виключаю, що якісь вільні агенти можуть поповнити «Динамо». Переконаний, що «Динамо» не буде більше витрачати гроші - це 100%. Я не бачу зараз якоїсь проблемної ситуації в команді. Можливо було б добре купити одного захисника, який міг би грати і справа і по центру, такий як Віда. Але все-таки, схиляюсь 50 на 50. Якщо буде – то тільки вільний агент. Щодо чемпіонства, то думаю, що «Динамо» вже на 80% чемпіон.

Не зарано?

  • Вже нема Тейшейри – великий мінус для гірників. Перший матч 1/16 Ліги Європи проти Шальке вдома показав, яка велика яма між нашим чемпіонатом і чемпіонатом Німеччини. (Розмова відбувалася до матчу-відповіді). Минулий «Шахтар» був набагато кращим!

Юнес Баланда хотів забити?

Хотів забити, але чесно я не думаю, що його гра когось здивувала. Він в Києві довів, що може водитись на місті і садити на 5-ту точку футболістів. З того часу нічого не змінилося.

Які шанси у «Динамо», що вони виграють Лігу Чемпіонів ?


Виграють Лігу Чемпіонів? Я пам’ятаю в свій час, ми робили нашу першу студію. Здається, це було жеребкування Ліги Чемпіонів. Коли вибирали в яку групу потрапить «Динамо», ми тоді давали коєфіціенти букмекерів, які ставили на перемогу «Барселони», «Реала». «Динамо» було одним з аутсайдерів. Вболівальники всі хочуть бути оптимістами, але давайте будемо відвертими, що наші мрії про Лігу Чемпіонів залишаться мріями.

Ваш прогноз на перший поєдинок з англійцями?

Не знаю. Мені б хотілося, щоб в першому поєдинку рахунок був 0:0. Це був би класний рахунок, який би допоміг пролізти далі в Лізі Чемпіонів. Шанси перемогти в першому матчі не є настільки великими, як пройти за сумою двох зустрічей.

Хто заб’є вирішальний гол у складі «Динамо» в фіналі Лізі Чемпіонів?

Мякушко через три роки! (Сміється)

Чи залишиться СаШо в «Динамо», або ж піде в помічники Реброву?

Я думаю, що він пограє ще рік, а потім все-одно залишиться працювати в столичному клубі.

В чому секрет успіхів тренерського штабу «Динамо»?

Головна перевага в тому, що Сергій Ребров не боїться критики в свою адресу. В київському клубі прекрасно підібраний тренерський штаб, на чолі з менеджерами, лікарями та спеціалістами, котрі безпосередньо завжди з командою.

Чому Андрій Ярмоленко не погодився на переїзд до Китаю за рекордну суму трансферу?

Я розумію десь Алекса Тейшейру, котрий змінив не рідний чемпіонат на такий самий. Він приїхав заробляти гроші в чужий чемпіонат, і йому байдуже, чи це Україна чи Китай. Якби українець змінив рідний чемпіонат, рідну команду на заробляння грошей, його б не зрозуміли не тільки вболівальники, але й сам Андрій. Я гадаю, що перехід в Китай Ярмоленка – це був би нонсенс. Адже, Ярмола заробив в «Динамо» достатньо аби не гнатися за легкими китайськими грошима.

ПРИЗ ЗА НАЙКРАЩЕ ПИТАННЯ Автор найцікавішого питання 6-го Випуску журналу «Шанувальники київського гранду – Динамо» за Вашим вибором отримає приз в якості клубного журналу «Динамо». Оберіть будь-ласка? Нехай буде питання про автора забитого м'яча у складі "Динамо" у фіналі Ліги Чемпіонів. Найбільш оптимістичне питання! (Сміється).
ПЕРЕМОЖЕЦЬ - Віталій Пшук! ВІТАЄМО!

Головний редактор – Хоменко Михайло. (Редакція нашого журналу висловлює щиру подяку Миколі Середичу, що він знайшов час поспілкуватися і поговорити на різні теми.)

Журнал «Шанувальники київського гранду – Динамо» http://magazinedkfans.blogspot.com/

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.03.2016, 20:35
02.03.2016, 20:35
231403 0
auto-homenkomofficial
Статус:
Читатель (7 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Брест Нант 0 : 0   4 мая 22:00
Чемпионат Украины Полесье Заря - : - 5 мая 13:00
Чемпионат Италии Кальяри Лечче - : - 5 мая 13:30
Чемпионат Испании Осасуна Бетис - : - 5 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть