Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нас залишилося тільки три з половиною тисячі(+ опитування)

2016-03-03 11:12 Черговий рекорд антивідвідуванності "Олімпійського" побитий. На матчі проти "Олександрії" Олімпійський зібрав три з половиною тисячі вболівальників. ...

Черговий рекорд антивідвідуванності "Олімпійського" побитий. На матчі проти "Олександрії" Олімпійський зібрав три з половиною тисячі вболівальників. "Дніпро" минулого року в матчах з "Карабахом", "Сент- Етьєном" збирав більше. В чужому місті. В мене вже такі відчуття, що майже всіх вболівальників "Динамо" я знаю в обличчя, тобто, раніше десь бачив їх на стадіоні.


Складається таке враження, що час повернувся назад. "Олімпійський" вже дуже нагадує стадіон "Динамо" за своїм наповнення. Якщо на центральній трибуні присутні вболівальники, на протилежній стороні їх вже набагато менше, а за воротами вже нікого немає. Якби не фан-сектор, так би можна було чути, як футболісти говорять між собою .


Колись один сивочолий пан, ніяк не можу пригадати його прізвища, розповідав на кожному кутку, що вся проблема в відсутності комфортного сучасного стадіону є головною проблемо відвідуваності. Зараз вже "Динамо" грає на сучасному "Олімпійському", але мало що змінилося. Тепер він розповідає про « народні команди» і говорить, що квитки в Україні дуже дешеві. Кожному своє.


В цій ситуації є тільки один плюс- тепер кожен футболіст може почути, що думають вболівальники про його гру. Наприклад, в матчі проти « Олександрії» передавали Хачеріді, Драговичу та Петровічу привіти неодноразово.


Напевно, не зовсім правильно говорити про недопрацювання в роботі з вболівальниками. Потрібно бути чесним перед собою – ніхто взагалі нічого не робить. Тільки друкує квитки. Хоча в місті ще з осінні є зовнішня реклама, на певних сайтах є теж реклама. Але цього дуже мало, потрібна система.


Багато хто говорить, що його не влаштовує гра "Динамо". Сидіти на стадіоні та позіхати він не хоче. Така позиція має право на життя, але, якщо вболівальників буде багато, так і футболісти не матимуть права сачкувати, вони будуть змушенні грати на повну. Тому давайте починати з себе, а не когось


Дуже цікаво, було б дізнатися про причини, через які люди не ходять на стадіон. За коментар буде вдячний окремо. Можливо під час обговорення всі спільно знайдемо шлях вирішення цієї проблеми

Текущие результаты опроса

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.03.2016, 11:12
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Испании Гранада Осасуна 0 : 0   28 апреля 17:15
Чемпионат Украины Кривбасс Металлист 1925 - : - 28 апреля 18:00
Чемпионат Франции Ренн Брест - : - 28 апреля 18:05
Чемпионат Англии Ноттингем Форест Ман.Сити - : - 28 апреля 18:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть