Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Я буду вести публічну боротьбу!

2016-03-09 20:21 Не знаю як вам, а мене дуже турбує те, що відбувається. Можу Вам гарантувати лише те, ...

Не знаю як вам, а мене дуже турбує те, що відбувається. Можу Вам гарантувати лише те, що у мене такого не буде ніколи. Зараз це стає схожим на масовий психоз. На хвилю, яка переслідує досить очевидні цілі. Я не є видатним інформаційним аналітиком. І я із порозумінням ставлюсь до якісної критики. Однак, як і у всьому в житті, треба знати ту межу, за яку не можна переходити.

Зараз, як на мене, я спостерігаю як професійні боти якісно готують підґрунтя, якісно налаштовують вболівальників Динамо проти гравців, президента, головного тренера, його помічників. Загальна тема досить проста. Це як вивіска. Торкаєшся теми, вміло закидаєш якір і до нього прилипає весь бруд. Нажаль, за брудом тягнуться і адекватні люди. Бо ж не кожен вміє протидіяти зомбуванню.

Так, саме зомбування. Це може звучати дивно. Але, ми живемо у такий час, що можемо спостерігати як зомбування руйнує відносини між націями. Методика відпрацьована. Професійні технологи знають як її застосовувати. Тому зараз відбувається підняття масової хвилі проти Динамо у динамівському середовищі. Підіймають давні теми. Беруть свіженьке. І заряджають. Зомбованість дуже швидко розповсюджується. Бо у людях зараз багато роздратованості. І тому дуже легко отримати ефект, бо є велика потреба у викиді негативу.

Дуже якісно все це розпочато багато років тому. Але цієї зими набуло нової якості саме через підготовленість мас, через втому, через незадоволення життям. «Фахівці» розпочали розкачувати все на зборах. І трансфери не ті, і ігри не з тими суперниками, і малюнок гри не простежується. О! Трансфери це болюча тема. Мене також трохи заділо і я написав декілька матеріалів на цю тему. Однак, я вчасно зупинився. Мені допомогли люди, які вміють якісно критично дивитись на все, навіть на критичний масовий психоз. Вони допомогли мені зупинитись. Бо все треба робити якісно.

Друга хвиля розпочалась після матчу із МанСіті. Із команди і тренерського штабу зробили бездарів. Крики про звільнення заповнили всі пустоти інформаційного простору. Всі ті, хто чинив спротив отримували хвилі незадоволень, хвилю мінусів. Бо все це дійсно психоз. А нічия із Олександрією стала майже летальною. Бо ж все пропало начеб то. Життя зупинилось. Все так погано, що треба звільнити Реброва і поставити супер Пупкіна. Він вже налагодить. На щастя команда переконливо перемогла Дніпро. І хоча і бота спробували розкочати хвилю, що голи випадкові, Дніпро ніякий. Однак, збільшення ефекту отримати не вдалось. Однак і суттєвого зниження рівня зомбованих також.

І тут вирішили пройтись по президенту, що він бездара. Не вміє будувати Динамо. Що треба так і сяк. Одразу з’явились тисячі президентів, які краще розбираються у життя, маркетингу, рекламі, футболі. І всі вони краще ІМС. Бо ж мають досвід. А він пустота. Отакої))

Дивовижно наскільки у нас багато експертів. Люди, які пограли у дворі, краще знають про футбол, ніж гравці, які заробляють професійно гроші на найвищому рівні. Ті, хто грав у ФІФИ і інші менеджери, значно краще знають футбол, ніж головний тренер Динамо. Ніж людина, що результатами вже 2 рік доводить свою здатність зробити з Динамо команду високої якості. Люди, які продавали рекламу на бігбордах значно краще знають ринок, ніж президент Динамо ,який має контракти із європейськими компаніями, який вміє заробляти кошти, який підтримую команду у прекрасному фінансовому стані у наш час.

Знаєте від кого все це йде? Від головного ворога команди! Бо він бачить, що Ребров працює якісно, що команда зростає. І тому саме ворог спрямував всі зусилля на зомбування. Кожен, хто підтримує безглузду бравурну критику Динамо зараз працює на ворога. Справжній вболівальник знає, що команду треба підтримати. Що вхід у сезон не може бути легким. Що є тренер, є якісні гравці, є стратегія розвитку в Динамо. Тому головне – вірити у Реброва і його команду. Бо він зараз єдина надія на вихід команди на ще вищий рівень. А ІМС – мрія, а не президент. Бо він дихає разом із командою, він кожного дня із нею. А зомбі залишаться зомбі. Бо зомбована людина ніколи не може зрозуміти того, що вона зомбована. Тому тримайтесь ті, у кого справжнє витривале Динамівське Серце!

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.03.2016, 20:21

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть