Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Враження після матчу проти «Зорі»

2016-03-21 10:44 Можу помилятися, але Сергій Ребров вже повністю вичерпався як тренер «Динамо». Складається таке враження, що команда ...

Можу помилятися, але Сергій Ребров вже повністю вичерпався як тренер «Динамо». Складається таке враження, що команда вже давно перестала прогресувати, розвиватися, стоїть на одному місці. Немає ніякої командної швидкості, немає ніякої тактики, зовсім немає прогресу футболістів, немає жодної нової, свіжої ідеї.

Абсолютно слабка «Зоря»( за матч не створила жодного момента, навіть напівмомента) пресингом та самовіддачею майже поставило «Динамо»в кут. А що буде, якщо суперник буде хоч трішечки сильніший?

Це не тільки враження від вчорашнього матчу, а це системні враження від виступів команди весною. Відскочили від «Карпат», не змогли в Києві переграти команду з райцентру, повністю провалили гру з «МС»( матчі АПЛ показують, що в цієї команди слабких місць вистачає, а ми навіть не пробували ними користуватися)

Можливо, не варто чекати поки ми опинимося на дні, а пробувати, щось міняти вже зараз? Коли ще доступна терапевтична дія.

Тут тільки два варіанти: або потрібно міняти тренерів, або потрібно суттєво змінювати склад. На мою думку, обидва варіанти мають право на життя.

Дехто відповідає, що поки є результат, все інше прийде. Добре. Динамо стане чемпіоном. ЩО далі? Які перспективи? Є хоч малесенька надія, що гра команди стане краще ? В мене немає..

Схоже, щоЮрій Вернидуб почав кампанію на пост головного тренера «Шахтаря». Пластинка затерта до дир, але вона дуже подобається прихильникам донецької команди. Мовляв, Динамо вже чемпіон, і судді роблять свою справу. Дуже жаль, що Юрій Миколайович не говорить про свою команду, яка за матч не спромоглася створити, хоч щось біля чужих воріт. Вернидуб чомусь також не говорить, що Любеновіч не отримав жовту, хоча здійснив 5 фолів за перші 20 хвилин, що Караваєв заслуговував на червону за свій брудний підкат двома відірваними від газону ногами в ногу Дерліса.

Мірю подивитися, щоб «Зоря» з таким налаштуванням, такою самовіддачею грала проти «Шахтаря». Напевно, тільки тоді можна дозволяти собі такі висловлювання

Побачили в справі Івана Петряка. Є швидкість, але немає футбольного інтелекту. Напевно, що дуже добре, що він обрав саме «Шахтар».

Під час трансляції на трибуні показали щасливого Вадима Шаблія в компанії Дениса Бойка. Свою роботу він зробив. В" Шахтарі" повинні виписати своєму земляку премію

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.03.2016, 10:44
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции ПСЖ Гавр 3 : 3 Закончился
Чемпионат Украины Заря Оболонь - : - 28 апреля 13:00
Чемпионат Италии Интер Торино - : - 28 апреля 13:30
Чемпионат Франции Мец Лилль - : - 28 апреля 14:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть