Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Прогнози від експертів на поєдинок "Динамо" - "Волинь"

2016-04-09 00:18 Спеціально для журналу «Шанувальники київського гранду – Динамо» ми опитали декількох спеціалістів, які поділилися своїми прогнозами ... Прогнози від експертів на поєдинок "Динамо" - "Волинь"

Спеціально для журналу «Шанувальники київського гранду – Динамо» ми опитали декількох спеціалістів, які поділилися своїми прогнозами на поєдинок між «Динамо» та «Волинню».

Що з цього приводу думають футбольні спеціалісти та вболівальники столичного клубу?


Святослав Гринчук, журналіст телеканалів «Футбол «1/2»: Динамо – Волинь - 4:1 «Динамо», розгніване провалом в Олександрії намагатиметься «рвати і метати».

До того ж тепер вже гратимуть усі найсильніші – у команди залишився єдиний турнір, який треба виграти. А ейфорія пов’язана з історичним виходом у плей-офф Ліги чемпіонів вже забулась і розвіялась. Ця амбіційна команда, однозначно, боляче переживає виліт з Кубка, бо вже відвикла від таких ляпасів на внутрішній арені. «Волинь» могла б заведеністю суперника скористатись. Але не в своєму теперішньому стані. На додачу до всіх існуючих проблем з мотивацією – у Луцьку новий конфлікт між тренером і деякими гравцями. Тож думаю, буде багато м’ячів і левова частка з них - не у ворота господарів.

Роберто Моралес, коментатор телеканалів «Футбол 1/2»: Динамо має вигравати і можливо крупно, бо ляпас від Олександрії був надто гучний. Але про самих лучан мені нічого сказати…

В’ячеслав Заховайло, футбольний менеджер: На мій погляд Динамо вийде максимально мотивовані на цю гру. Недооцінки суперника я сподіваюся не буде. Якщо не втратять концентрацію при стандартах і не допустять швидких контратак, то на мій погляд зобов'язані обігравати Волинь в два м'ячі. Пропустять першими , будуть проблеми . В останніх іграх не все виходило у підопічних Реброва. Сподіваюся, що це було просто випадковість .

Олександр Гапоненко, журналіст «Футбол 24»: Динамо – Волинь - 2:0 Проблеми Динамо - це не ті проблеми, що існують з ситуацією в «Волині» . Перемога киян очікується легкої, питання лише в рахунку і реалізації моментів.

Генадій Долголіков, вболівальник київського «Динамо»: Динамо – Волинь - 4:0 Поєдинок за участі цих двох команд буде являти собою протистояння полярно різних команд нинішнього чемпіонату України. «Волинь» готується до істотного зниження в класі за підсумками сезону. Виною тому і зняття очок, понесене в результаті дисциплінарних санкцій. І відсутність фінансової підтримки. Ймовірно, футбольна карта України по завершенню сезону позбудеться ще одного міцного середнячка. Динамо ж може похвалитися відсутністю концептуальних проблем. Так, команда вилетіла з єврокубків, але це було передбачувано за підсумками жеребкування в плей-офф. Кубкова невдача дала команді більше можливостей зосередиться на чемпіонаті і постаратися захистити здобуте в минулому сезоні довгоочікуване золото. Тим більше потрібно реабілітуватися в очах уболівальників. Команда Віталія Кварцяного ймовірно буде намагатися нав'язувати боротьбу. Це почерк тренера і в цьому компоненті сильна «Волинь», незалежно від кондицій. Правда, мотивації у хлопців з Луцька ймовірно вже немає. Пацієнт скоріше мертвий, ніж живий. Мій прогноз впевнена перемога Динамо з рахунком 4:0.

http://magazinedkfans.blogspot.com/

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.04.2016, 00:18
09.04.2016, 00:18
235460 0
auto-homenkomofficial
Статус:
Читатель (7 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Брест Нант 0 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Полесье Заря - : - 5 мая 13:00
Чемпионат Италии Кальяри Лечче - : - 5 мая 13:30
Чемпионат Испании Осасуна Бетис - : - 5 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть