Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Олексій Андронов: він міг би зробити «Динамо» краще!

2016-04-17 16:38 Справжні друзі пізнаються в біді. Зараз на Олексія Андронова почалася справжня травля в Росії, де він ...

Справжні друзі пізнаються в біді. Зараз на Олексія Андронова почалася справжня травля в Росії, де він страдає, насамперед, за свою позицію- підтримку України. Роботи коментатора він вже позбувся. Прекрасно розуміючи, що нової він не знайде. Напевно, він розуміє, що є певні речі, які важливіше від грошей.

Вважаю Андронова справжнім другом «Динамо». Знаю точно, що Олексія Андронова та президента Динамо Ігоря Суркіса також поєднують давні дружні відносини. Було б дуже здорово бачити його в Україні. На каналі «Футбол» -це мало ймовірно через ряд причин. На «2+2» тільки чемпіонат України. Знаю, що раніше він міг поїхати до Ірландії, але його місце зайняв Денис Боянок також на цьому ж каналі працює Олексій Іванов( колишній журналіст журналу Франков ой «Футбол»).

Свого часу футбольний клуб « Шахтар» пропонував Андронову очолити власну прес –службу, але Олексій відмовився. Тоді прес –службу очолив Руслан Мармазов…

Було б дуже здорово бачити Андронова в «Динамо». Тут питання не тільки в дружніх відносинах клуба чи проблемах, які зараз є в відомого журналіста. На мою думку, Андронов міг би зробити «Динамо» набагато краще, інформаційніше, більше присутнім в інформаційному просторі. Насамперед, тому що він має величезний досвід співпраці з багатьма прес –службами провідних клубів світу неодноразово працюючи безпосередньо з місця проведення події. Тобто, в курсі всіх сучасних технологій та тенденцій

Нічого не можу/не хочу сказати погане в сторону сьогоднішньої прес –служби "Динамо" та її керівника Олексія Михайловича Семененка. Людина знає свою роботу. Мені завжди дуже цікаво слухати його спогади та історії, якими він ділиться, але дуже хотілося б не минулого, а сьогоднішнього. Між –іншим, Олексій Михайлович теж колишній коментатор.

Вся робота прес –служби «Динамо» завершується виконанням своїм прямих обов’язків: проведення перед матчевих та після матчевих прес –конференцій, нікому не потрібний( роздаються під час зустрічі з гравцями безкоштовно) журналами «Динамо» в якому майже не можливо нічого знайти пізнавального чи цікавого( доволі прості запитання гравцям, і такі ж відповіді). Дизайн квитків – теж бажає кращого. Зустрічей з гравцями- не так багато, якщо вони є так вони одноманітні, відкритих тренування – в кращому разі проводяться в Конче – Заспі. Презентація гравців – не вражає. Якщо не помиляюся, зимніх новачків взагалі ніхто не представляв. Іншими словами – працювати є над чим.

Думаю, що ця співпраця могла принести обом сторонам багато дивідендів. «Динамо» отримало б кваліфікованого працівника, а Олексій – реалізувати свій творчий потенціал.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.04.2016, 16:38
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть