Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Успіх Лестера та команди, в які ніхто не вірив

2016-05-07 23:17 Мій блог буде про футбольні команди (не тільки клубні), в які ніхто майже не вірив, але ...

Мій блог буде про футбольні команди (не тільки клубні), в які ніхто майже не вірив, але вони всім "носа втерли" своєю грою!

  1. Лестер. Команда, яка на початку сезона вважалася букмекерами та іншими, одним з аутсайдерів, і тих, що на початку сезона ставили на неї вважали божевільними. Але "лисиці" зі своїм наставником Клаудіо Раньєрі змусили всіх, хто в них не вірив засумніватися в цьому.

Протягом сезону команда виходила на кожен матч, як на останній бій, і перемагали, їм було все одно яка сила суперника, і які там "зірки" грають, вони знали, що в них є перевага, в якої мабть нема в інших футбольних клубів Англії. Це колектив та єдність. Так, саме колектив, які були готові один за одного буквально "з'істи' суперника на футбольному полі, і одним з головних "вожаків" цього колективу є саме Джеймі Варді, ім'я якого відтепер бояться всі англійські команди. Цього нападника взагалі свого часу не взяли ні в одну футбольну академію через те, що він мав поганий зріст, і казали, що він як футболіст не відбудеться, але Джеймі довів всім своїм "критикам", що вони дуже помилялися, і відтепер це основний гравець збірної Англії. Взагалі всі гравці Лестера вважалися як "неперспективні", але коли є колектив та командний дух, то будь-який суперник та грошовий мішок не стане на заваді. p.s. Сьогодні Лестер в ранзі чемпіона виграв в Евертона 3-1, незважаючи на великий дощ.
  • Збірна Ісландії. Збірна, яку після жеребкування на відбір до Євро-2016 вважали явним аутсайдером групи смерті, куди вона потрапила до таких "монстрів", як Голандія, Турція та Чехія. Але ісландці створили в цьому відборі сенсацію, двічі вигравши в голандців, відправили їх за "борт" Євро, і тепер у Францію поїдуть разом з чехами та турками, і сподіваюся, що навіть вийдуть з групи, де зіграють з португальцями, австрійцями (привіт Драго) та угорцями, а після Євро, зіграють з нами перший матч у відборі до ЧС.

  • Збірна Албанії. Цю збірну також не вважали фаворитом на вихід Євро-2016, данці, португальці та серби, ось основні претенденти були на те, щоб потрапити на першість Європи, але вже в першому відбірковому матчі, албанці змусили замовчати всіх, хто не вірив в їх успіх перегравши мінімально на виїзді португальців з Роналду в складі,потім в Белграді через те, що серби зірвали матч (матч в Італії 2010-го так нічого й не навчив "братушек" кацапських), через що їм присудили технічну поразку від албанців, нічия з данцями в 2 матчах, та перемоги над вірменами відкрили путівку "орлам" на Євро-2016, так що побажаємо успіхів дебютантам Євро-2016, як Албанії так і Ісландії.

  • Дніпро. "Воїни світла" МБМ навели шороху в футбольній Європі минулого сезону. Спочатку дніпряни планували попасти в ЛЧ, але дорогу до ЛЧ їм перекрив датський Копенгаген, перегравши їх в себе вдома 2-0, а вдома зігравши нічию 0-0, але потім дніпряни в Києві, (в Дніпропетровську УЄФА заборонило грати через те, що поблизу зона АТО) переграли хорватський Хайдук Спліт, де в той час там дебютував Артем Мілевський, саме в матчі з дніпрянами в Києві, а в спліті зіграли бойову нічию 0-0, а потім почався груповий етап, де підопічним МБМ довелося грати з міланським Інтером, франзуцьким Сент-Етьєном та азербайджанським Карабахом, група досить непроста була, і як показали матчі, це так і відбулося, за весь час в Дніпра 2 перемоги, 1 нічия і 3 поразки, але все вирішив останній тур, де Дніпро обіграло мінімально Сент-Етьєн, здавалося б, "хлопаючи дверима наостанок", не вірячи в те, що вони вийдуть з групи, але долю дніпрян вирішив паралельний поєдинок матчу Карабах-Інтер, точніше арбітр того матчу, який не зарахував забитий м'яч у ворота Інтеру, таким чином відбулося диво, саме футбольне диво, вже багато хто тоді казав, що це була доля, а потім навесні, починаючи з 1/16 фіналу Ліги Європи Дніпро як кажуть "прорвало", спочатку грецький Олімпіакос загальним рахунком 4-2 пройшли, потім тяжкий матч з Аяксом, де за правилом забитого м'яча в гостях Дніпро пройшло далі, де в 1/4 зустрілося з Брюгге, де на виїзді зіглали бойову нічию, а вдома на 82 хвилині Євген Шахов вивів коману до 1/2 фіналу, де "воїнам" довелося зіграти зі своїми "старими-знайомими" Наполі, які перед цим "вибили" з єврокубків одного з фаворитів ЛЄ, Вольфсбург, але дніпрянам байдуже було вже з ким грати, хлопці знали, що вони насамперед грають для тих, хто захищає їх країну від кривавого московського окупанта, і таким чином віддячили всім, хто на фронті вихідом до фіналу ЛЄ, де їм довелося грати з іспанською Севільєю, їхати довелося не дуже далеко, до сусідньої Варшави, за 1000 км. перевага по глядачам була в нашу користь, і ось, вже на 7 хвилині здавалося було б щастя, Калініч відкриває рахунок в матчі, але потім Севілья довела справу до кінця, для щастя не вистачило зовсім трішки, але успіх Дніпра, команди, яка насамперед сильна духом та своїм патріотизмом в команді (деяких "кормильцев" це не стосується, але за те, що допоміг вийти команді в фінал ЛЄ дякую, таке не забувається), не дивлячись на фінансову ситуацію в клубі, можна сміливо порівнювати з Лестером, в них навіть і колір форми однаковий)))))

  • І нарешті останній приклад, це збірна Коста-Ріки, яка на ЧС-2014 виграла групу смерті, вибивши звідти "паперових фаворитів" Англію та Італію. Команда, яка вважалася явним аутсайдером на світовій першості виграла 2 матчі в своїй групі, зігравши внічию лише з англійцями, вибивши в 1/8 фіналу в серії післяматчевих пенальті греків, та програвши голандцям в серії післяматчевих пенальті в 1/4, але ця команда була готова виграти мундіаль, по очам футболістів це було видно. І під кінець свого блогу хочеться побажати ще більше таких приємних сюрпризів від команд, які "на папері" не покладають ніких сподівань. Запам'ятайте, коли у є вас єдиний колектив та єдина мета в команді, то будь-який суперник страшним не буде! Всім успіхів та перемог!

  • Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

    07.05.2016, 23:17
    antiKROT94
    Автор:
    (antiKROT94)
    Статус:
    Наставник (3895 комментариев)
    Подписчиков:
    0
    Медали:
    Топ-матчи
    Чемпионат Франции Ницца Лорьян 2 : 0   19 апреля 22:00
    Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
    Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
    Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

    Еще на эту тему

    Лучшие блоги
    Loading...
    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть