Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Джамала їде на ЄВРО-2016 !!!

2016-05-17 14:40 Сьогодні, на прес-конференції, наша україночка кримсько-татарського походження та переможниця Євробачення-2016, Сусанночка, відповідаючи на питання журналістів підтвердила, ...

Сьогодні, на прес-конференції, наша україночка кримсько-татарського походження та переможниця Євробачення-2016, Сусанночка, відповідаючи на питання журналістів підтвердила, що вона їде до Франції на ЄВРО-2016, як амбасадор (посол) від України. О це розумію, що таке потужна підтримка ! Звісно, що це чудова новина для нашої країни.

Це така честь, що наших гравців приїде підтримувати людина, яка подарувала свято для усієї України своєю перемогою на пісенному конкурсі ;) Головне, щоб наші гравці не підвели Джамалу (я особисто і досі в ейфорії після її перемоги), і билися до кінця за честь нашої країни. І я гадаю, що Джамала свою перемогою має ще більше надихнути нашу Збірну на звитяги.

І якщо я не помиляюся, то також Збірну України у Франції, як амбасадори, представлятимуть - Сергій Притула, Роберто Моралес (який до речі був в АТО), Ольга Харлан (шпажистка) та засновник гурту "Тінь сонця" Сергій Василюк.

І добра новина ще в тому, що "містер" Денісов (якого вибрали з невідомо яких причин амбасадором) не їде до Франції. Бо разом з Леоном-кіллером "розважатимуть" місс "Шерше ля фам" :) І якщо відверто, то Олександр Денісов не гідний бути послом України на ЄВРО.

Головне для мене, що на ЄВРО їде наша Джамала. Ось вона дійсно заслуговує на те, щоб підтримувати наших хлопців. І ще раз дякую їй за перемогу на Євробаченні ! Це було незабутньо.

Джамала - ти найкраща !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.05.2016, 14:40

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть