Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

В супереч всьому треба бути разом навіть із такою збірною!

2016-06-01 20:59 Найважливіше – залишатись людиною. Завжди, які б там емоції не були, треба відповідати за власні думки. ... В супереч всьому треба бути разом навіть із такою збірною!

Найважливіше – залишатись людиною. Завжди, які б там емоції не були, треба відповідати за власні думки. Саме тому для мене, як для громадянина України і вболівальника футболу, як для блогера, як для людини, важливо підтримати власну збірну. Бо ми їдемо захищати честь держави. Емоції – складова життя.

Я можу бути не згодним у багатьох питаннях із тренерським штабом, але я буду дивитись футбол по ТВ, а вони відповідають за результат. Мої думки, думки кожного важливі, бо це є комплекс думок, які нація посилає команді, це є та доза енергії, яку вони отримають, яка може допомогти, стати додатковим стимулом для перемоґ, або для поразок. Тому я вболіваю за наших хлопців, бажаю їм виграти це Євро.
Емоції бурлять. Так, іноді важко себе стримати. Я хочу підтримати тих хлопців, які були на зборах, однак не потрапили до кінцевого списку. Іван Петряк, для прикладу, мав переломи і працював важко для того, щоб встигнути відновитись. Це величезна мотивація для молодого гравця. Це стосується і Малишева, і Кравця, і Шахова, і Каменюки. Ці хлопці багато працювали, однак не переконали тренерський штаб. Те ж саме по Гусєву. Олег провів гарний сезон і грою довів, що він потрібен збірній. Нам не відомі всі мотиви. Ми бачимо кінцевий результат. Є лише 23 гравця у списку. Тому я не згоден із кінцевим списком МІФа, але це нормально. Ми ж всі різні. Він відповідає за результат, з нього і запитаєм вже 21 червня. Тому тримайтесь хлопці, бо нікому не відомо наперед. Дійсно, можливо хтось із тих хто не поїхав могли стати відкриттям Євро, а можливо і провалити його. Скажу більше, що із 23 гравців, що поїхали на Євро реально зіграють 14-16 чоловік, а основне навантаження випаде на 11 гравців старту. А інші, скоріш за все, не зіграють ані секунди.

Я дійсно маю свою думки. Впевнений, що у кожного вона своя. Але по суті я розумію, що ті, хто не поїхав, це люди, які б дійсно могли не зіграти. Це запасні. Як і ті хто поїхав замість них не є гравцями основи. Так, Гусєв би не завадив на такому форумі. І так, Тимощук давно вже не грає на високому рівні, бо у 37 швидкості не ті. Однак, я приймаю 22 рішення із 23 МІФа. Бо це його вибір. Бо це нормальні гравці. Бо основа і так відома, вона вся поїхала.

Лише одне рішення я не сприймаю. Лише один гравець не дасть змоги налаштовуватись на збірну без негативного фону. Збірна України представляє державу Україну на міжнародному футбольному форумі у Франції. У нас йде війна. Тому це повинні бути 23 справжні патріоти України. Бутко і Зінченко можна зрозуміти, бо в них історія прозора. Тим більш, що вони у наступному сезоні там не гратимуть. Є лише один гравець, який налаштував проти себе всіх патріотично налаштованих українців. Він є кісткою у горлі, бо він є зрадником, він за гроші дозволив собі у активній фазі конфлікту поїхати заробляти їх. І ще є встиг публічно образити людей. Це величезна помилка МІФа, навіть якщо Селя буде робити по 5 голів у кожному матчі.

Що чекає збірну України? Я реаліст. Дивлюсь на наших суперників і розумію, що вони краще підготувались, що склад оптимальний. Наш перший суперник важкий, бо це є кандидати на перемогу у турнірі №1, діючі чемпіони світу. Наші шанси – зачепитись за нічию. Важко, але можливо. Перемоги над Польщею і Пн. Ірландією можливі. Проте я складу власний прогноз. У команді є сепар, тому сподіватись на Божу милість безглуздо, лише достойні отримують її. Ми не вийдемо із групи. Чому? Бо у команді не має єдності через конфлікти, у команді не має якості у центрі поля. Ми програємо центр, а із ним і турнірну боротьбу. Так я вболіваю за свою збірну України. Бажаю хлопцям дійти до фіналу і втерти мені носа, довести, що я не прав.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.06.2016, 20:59
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть