Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Я вболіватиму за Збірну України завжди !

2016-06-01 23:00 Цей блог не для людей, які не хочуть підтримувати Збірну. Я взагалі не хотів нічого писати, ...

Цей блог не для людей, які не хочуть підтримувати Збірну. Я взагалі не хотів нічого писати, але учорашній "вибух" на сайті після оголошення списку Фоменко, хто поїде на ЄВРО - просто приголомшив. Стільки негативу по відношенню до Збірної я ще не бачив. І ці люди ще називають себе вболівальниками Збірної.

Я вболіваю за Збірну з 31 травня 2000. Учора було якраз рівно 16 років. І ще ніколи не бачив того, що трапилося учора на сайті. Йде заклик від багатьох користувачів сайту не вболювати за українську Збірну. Не вболювати за Збірної своєї країни ? Ви нормальні взагалі таке писати ?

Мені теж не подобаються рішення Михайла Івановича. Мені не подобається вплив нашого Президента ФФУ Павелка на Фоменка. Мені не подобається можливий вплив Ріната Леонідовича на Павелка. Мені не подобається відсутність легенди Збірної України Олега Анатолійовича у "списку 23-ох, хто поїде на ЄВРО. І мені не подобається присутність зрадника Селезньова та можливо замаскованого прихильника денере Яріка Ракицького. Усе це мені не подобається. Також я б хотів бачити у складі Збірної Кравця замість Будьківського. Але я не головний тренер, і я не обираю, хто повинен їхати на Чеміпонат Європи.

І не вболівати за того ж Коноплянку, Ярмолу, Федецького та особливо Зозулю - це рахується нормальним ? Вони то у чому винні ? У тому що тунець їде на ЄВРО ? Тоді у мене немає слів. І на роіссі тільки і радіють, що між українцями почалася футбольна війна.

Мені звісно гидко від рішення Фоменка, і від тих "заробітчан". І життя так розставить крапки, що всі вони отримають своє. Вони усі там тимчасові гості. Дехто тимчасові гості з "совка". Але відверто плювати на країну, як це роблять деякі користувачі нашого сайту, я ніколи не буду. А Селя і К° "заробітчан" вже отримали довічну ганьбу.

І як взагалі можна ставити питання - "не вболюватиму за Збірну своєї Батьківщини, бо там мені не подобаються два сепари" :( Батьківщина - це святе. І звісно хотілося, щоб ті, хто представлятимуть Національну Збірну також щиро любили та поважали Батьківщину. І плювати на Збірну та бути проти неї - це просто огидно.

Ви можете не любити конкретних гравців, або тренерів. Але іншої країни у нас нема, і іншої Збірної теж. І я завжди підтримував, підтримую і підтримуватиму Збірної своєї країни.

Слава Україні !

З неповагою до усіх псевдоболівальників Збірної, агент Бендера (Східний фронт, Україна).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.06.2016, 23:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть