Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про Максима Білого

2016-06-20 14:32 Може вже досить перетворювати улюблений клуб на смітник? Тепер Максим Білий. Абсолютно посередній гравець без харизми. ...

Може вже досить перетворювати улюблений клуб на смітник? Тепер Максим Білий. Абсолютно посередній гравець без харизми. Сильні сторони –це фізична міць, гра головою та м’язи. Цього трохи замало для такого клубу, як Динамо та ЛЧ. Навіть на рівні Зорі він не хапав зірок з неба. Поїхав до Хорватії, де дуже гарно вміють працювати з молодими гравцями( якщо Білого ще можна назвати таким), але окрім спільних фото з Мілевський нічим не запам’ятався.

Отримав статус вільного агенту. Хорвати, які вміють продавати гравців, зрозуміли, що на ньому нічого заробити не можна

Цей центральний захисник в минулому сезоні не завжди грав в основі Зорі, поїхав до Хорватії, але в Хайдуці він абсолютно нічого не показав. Зазвичай, після невдалого сезону гравець робить крок назад, щоб довести свою професійну придатність, але тут виходить навпаки.

Звичайно, що позиція центрального захисника для Динамо є актуальною. Александар Драговіч вже на чемоданах. Закордонні ЗМІ вже навіть писали, що він підписав контракт з Баєром, про який буде оголошено після Євро. Але Білий –це точно не той гравець, який здатний замінити австрійця в Динамо. Тут навіть не варто порівнювати. З іншої сторони, під самим боком безкоштовно в Дніпрі є Дуглас, який грав в фіналі ЛЄ, є Чигринсьикй гравці більш досвідченні та кваліфіковані.

В той же час Руїз вже майже гравець Цервени Звезди, Матеус вже в Греції, Андерлехт активно веде Лучкевича. Звичайно, навіщо нам безкоштовні гравці адаптовані до чемпіонату та країни? Динамо потрібний четвертий голкіпер у вигляді Бойко...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.06.2016, 14:32
20.06.2016, 14:32
242611 3 ostap1964, Murdoc, FEEL77
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Украины ЛНЗ Ворскла 1 : 0 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Болонья - : - 24 мая 21:45
Чемпионат Испании Жирона Гранада - : - 24 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть