Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Україна - Польща. Останній день на ЄВРО !

2016-06-23 10:45 Ось і закінчився ЄВРО-2016 для Збірної України. Закінчився цей ЄВРО дуже невдало. Може і я десь ...

Ось і закінчився ЄВРО-2016 для Збірної України. Закінчився цей ЄВРО дуже невдало. Може і я десь винен, бо не дуже активно підтримував Збірну ?! Можливо і таке. Ще довго цей виступ нашої Збірної не даватиме спокою усім. А могло бути інакше ? Питання до Василя Васильйовича.

Як усі знають, я спеціально прибув спочатку до Києва, а потім і до Львова, щоб підтримати з патріотами нашу Збірну у спеціальних фан-зонах.

І діставатися до цих фан-зон не так вже і легко було.

Від останнього матчу я щось таки очікував. Хоча б забитого голу та заробленого очка. І до того і до того ми були близькі. Найгіршою командою не хотілося бути. Чемпіон останніх трьох ЧС :) та трьох ЧЄ :), Збірна України залишиться без очок :( Важко у таке повірити.

Михайло Іванович таки трохи оновив склад. З'явилися Бутко, капітаніще Русік, Сашко Кучер та Зінченко у старті. Вихід Зозулі був прогнозованим. Сам матч був однозначно кращим по грі та моментах, ніж з Північною Ірландією. І виникає питання: чому так не грали проти британців ? Що заважало ? З поляками "запалював" Зінченко. Малюк хотів бути усюди. Хлопець однозначно хоче місце у старті "забити". У центрі поля саме його місце. Ще не племейкер він, та і не його це роль на полі. Здивувала офігезна (адміни не забанять за це слово :) витривалість Капітана Ротаня. Руся набігав більше 11 км. Це більше, ніж хтось інший у матчі. А передача на Ярмолу у першому таймі - цукерочка. Шкода, що Ярмола таки не зміг влучити у ворота. Андрій дуже хотів забити. Ну не фартило. Коно теж старався. Навіть двічі небезпечно бив та прострілював. По Бутку усі вже сказали. Краще зіграв, ніж Шевчук. Зозуля багато боровся, але нічого не виходило. Моментів у нас більше було, але поляки якісніше реалізували свій момент.

Матч дійсно був набагато цікавішим, ніж попередній. Він нічого не вирішував. Але треба було відстоювати честь країни. Усі розуміли. І усе зробили, що змогли на данну мить.

Але те що сталося у кінці матчу, це не піддається жодній логіці. Замість того, щоб випустити другого форварда, коли ми програвали, Михайло Іванович змінює єдиного !!! форварда !!! на рекордсмена Анатолія. Вацко після такого, віддмовився коментувати матч... У графі "обовоз'язково випустити", напевно стояло прізвище Тімо. Іншого пояснення немає.

Я не виключаю, що Андрій Павелко таємно впливав на рішення по вибору складу. Або це у мене маразм ? Ну Анатолія Тимощука випустили точно за вказівкою Павелка. Звичайно, що Толян Великий Патріот і усе таке, але як можна було його випустити, коли ми програвали, а він аж ніяк не форвард ???

А найгірше у цьому матчі вів себе містер Головний Тренер. Показовий був епізод на 65-ій хвилині, коли камера вихопили Михайла Івановича, а він не проявляв жодної емоції. Його влаштовув програш ? Чому не робилися заміни ? Навіть Андрій Миколаєвич емоційно реагував на матч.

Щось казати зараз пізно, але напевно на протязі усієї підготовки та під час самих матчей, не було згуртованості в колектіві, як це зазвичай повинно бути. І це, за словами Фоменка, він бачив, але нічого не зробив. Ну не мотиватор Михайло Іванович, як Блохін.

На останок хочу сказати. За кілька тижнів призначатимуть нового Головного Збірної. І найактивніше обговорюється кандидатура Шеви. Це безперечно класно, що Легенда Світового футболу може стати тренером нашої улюбленої Збірної. Хоча, якщо дивитися тверезо, то у Андрія Миколаєвича замало досвіду, щоб бути Головним у Збірній. Але то таке. Вирішуватиме усе кум Шеви - Павелко.

Я особисто відчув насолоду від перебування у фан-зонах Львова та Києва. Особливо було дуже емоційна підтримка у Львові під час матчу з Німеччиною. Та і у столиці непогано підтримували. У столиці навіть був власний ді-джей та черлідерки :) Я ж дивився не тільки нашу Збірну, а і усі інші матчі. Сподобалося, як уся фан-зона на Троїцькій Площі вболювала проти агресора, якого Словаччина, а особливо Гарет Бейл з Вельсом "загнали" за перебрик. Хоч якийсь позитив :)

І з відчуттям виканого обов'язку, повертаюся "додому". Хоча де той дім вже і не знаєш...

Віримо, що ФФУ та гравці зроблять правильні висновки.

З повагою до усіх, Володимир (десь у полях Харківщини, Україна).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.06.2016, 10:45
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть