"Зрада" від наших "олімпійців".

Темы:
Спорт

Чому зрада ? Бо сподіваюся, що усі вже бачили, або читали, що позавчора виробляли наші олімпійці з легкої атлетики. А якщо хто не у курсі, то пояснюю.

Позавчора на пропагандистському каналі раша-1 з'явилося відео, як наші легкоатлети спокійно дають інтерв'ю каналу агресора. І у мене це викликало просто вибух негативу.

І найприкріше, я б сказав, що це навіть аморально, наші спорсмени публічно !!! підтримали російських легкоатлетів :( Як це розуміти взагалі ? Наші олімпійці взагалі розуміють, що вони зрадили нашу країну своїми заявами ? У них напевно і війни немає, а росія - "найліпший" друг ;( Як це огидно було чути.

А хочете почути "найвеселіше", колеги ? Наші спорсмени летіли в одному літаку зі спортсменами з мордора ;( Співпадіння ?

І як після усіх цих заяв на нас дивитеметься увесь світ ? Світ накладає санкції на роісю. Ми страждаємо від агресивної політики кремля. І організація WADA справедливо дискваліфіковує російських спорсменів за вживання допінгу. А наші олімпійці-легкоатлетики дуже стурбовані, і виражають це публічно, що їхніх російських "колег" несправедливо дискваліфікували...

Наші олімпійці передивилися новин з-за перєбріка ? А може для них теж "спорт поза політикою" ? Якще це вони публічно не зізналися у любві до імпералістичної недокраїни ?!

І після цього вони ще вважатимуться українськими спортсменами ? Я так не думаю.

Автор: (BruceWillis)

Статус: Эксперт (51209 комментариев)

Подписчиков: 69

64 комментария
Лучший комментарий
  • sergej moroz(ste60) - Эксперт
    05.08.2016 01:17
    Здесь может быть несколько причин:

    -корпоративная поддержка.

    -личное мнение - ну нравится человеку Раша!

    -меркантильный интерес: надежда на переход в сборную раши в будущем.

    -просто пофигизм и полное отсутствие патриотизма...

    Любой из этих мотивов - весьма пованивает!

    С другой стороны: главный начальник олимпийцев Украины - Сергей Бубка, ЕДИНСТВЕННЫЙ голосовал за допуск на Олимпиаду россиян.....

    И ничего, руководит НОК Украины дальше!
    • 7
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии