Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Ювентус" без Погба

2016-08-10 21:55 "Ювентус" за два роки втратив Карлоса Тевеса, Фернандо Льоренте, Альваро Морату, Поля Погба, Артуро Відаля та ...

"Ювентус" за два роки втратив Карлоса Тевеса, Фернандо Льоренте, Альваро Морату, Поля Погба, Артуро Відаля та Андреа Пірло. Тобто, весь півзахист та напад, який грав в фіналі ЛЧ два роки тому. Який вихід знайде із цієї ситуації Аллегрі? Я думаю, що Аллегрі мудріший від того, щоб шукати замінити гравцям.

Тут варто говорити про нову модель гри. Минулого літа Турин покинули Пірло, Відаль та Тевес. Тренер "Ювентуса" не шукав їм прямої заміни( за виключенням Тевеса), він просто змінив гру під сильні сторони гравців, які були в команді. Думаю, що і цього року буде так після втрати Погба та Морати.

В захисті та в воротах – не варто чекати нічого нового. Там справжній моноліт. Було багато розмов про перехід Бонуччі, але він залишається в команді." МС" вже підписав Стоунза. Орендований в "Баварії" Банатіа буде підмінятися когось із тріо центральних захисників. Найбільше шансів подвинути Барцальї, якому вже 35. В нападі нас чекає аргентинський дует Ігуаїн – Дібала. Я думаю, що ця парочка буде справжньою грізною силою, на рівні Італії так точно. А от півзахист та фланги залишають за собою право на різні варіанти. Думаю, що в цьому сезоні фланги Ювентуса будуть бразильськими, тобто, зправа Далі Алвеш, а зліва – Алекс Сандро. Алвеш ще має порох в порохівницях( ох і важко буде Барсі без нього), він здатний замінити Куадрадо, а Сандро замінить Евра, який вже почав здавати через вік. В центрі ситуація менше прогнозована. Із стовідсоткових гравців основи залишився тільки Маркізіо. Є ще Хедіра, але в нього зазвичай багато травм. Тут можливо дуже багато різних варіантів. Не виключаю, що Ювентус може почати грати із десяткою, благо для цього гравці є. Але думаю, що цю позицію підсилять. Не думаю, що в "Ювентусі" не розуміли, що Погба піде. Тому, напевно, якийсь пошук вівся. ЗМІ повідомляють, що підписана угода із Вітцелем, але вона набуде чинності з наступного року. "Ювенусу" не вперше брати гравців в статусі вільного агента. Прогнозую, що Швайнштайгер може приєднатися до "Ювентуса". Моуріньо він не потрібний. Той же Хедіра після "Реалу" зміг реанімувати свою кар’єру в Італії. Я думаю, що дуже гарні шанси має повернутися до Італії Матео Ковачевіч із "Реалу". В Мадриді на нього Зідан не особливо розраховує, а в Італії він був зіркою. "Ювентус" може зацікавитися цим гравцем

На мою думку, Марек Хамшик міг би бути дуже цікавим та корисним для "Ювентуса". В "Наполі" він вже не один рік. Я думаю, що йому теж потрібні нові виклики. Але навіть розмов на цю тему не було. Хамшик підписав нову довгострокову угоду із "Наполі"

Якщо коротко резюмувати, виходить що в наступному сезоні Аллегрі зробить ставку на пару нападаючих Іугаїн – Дібала, непробивний захист( який сам може кому завгодно забити) та стандарти.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.08.2016, 21:55
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта 1 : 1   2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть