Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо чекає на М.Маркевича!

2016-08-27 22:16 Як завжди, роблю аналіз гри улюбленого клубу.Хоча тут немає що аналізувати,бо кожний мій аналіз подібний до ...

Як завжди, роблю аналіз гри улюбленого клубу.Хоча тут немає що аналізувати,бо кожний мій аналіз подібний до попередніх,як дві каплі води.Ось наведу аналіз,який писав після інтервю І.Суркіса: "Нашому ДК бракує тільки одного-ШВИДКІСНОЇ ГРИ!!! Навіть тими гравцями,які є. Але тренер повинен був цю гру ставити вже 2 роки,прийшовши до керування .

..А ми що бачимо??? Пішки,пішки,підтюпцем....Якщо повезе з рикошетом,то виграємо якось...В команді ЗОВСІМ не поставлена швидкісна гра ,немає гравця(ців),які б вміли забивати штрафні навколо штрафного майданчика суперника,заробляти пенальті своєю обводкою(один Ярмола з натяжкою)...А що бачимо?-Сліпі навіси в "нікуди",занудні перепасовки на своїй половині поля з відкидками воротареві та вибиття мяча останнім в аути(це треба каленим залізом випікати геть з тактики клубу),невміння обігрувати суперників один в один,невміння забивати штрафні з 16-20м,....Незрозуміло,чим ті гравці займаються на тренуваннях? Напевно і далі тягають штанги в тренажерних залах та танцюють аеробіку...З великим страхом особисто я чекаю цю ЛЧ.Поки що віри в команду немає,є недовіра тренеру та його тактичним схемам моделювання гри..." Що можна додати до сьогоднішньої гри? ГАНЬБА!!! І це ще м*ягко сказано.Правильно буде-ГАНЬБИЩЕ!!! До такого результату все йшло ще з другої гри ЧУ. Чергового рикошету не сталося...Помилку Морозюка я з острахом чекав в кожному виході його в складі ДК і... сталося. Після сьогоднішньої гри невже ще хтось буде сумніватися,що такі гравці як Громов,Корзун,Гладкий,Федорчук,Антунеш,-це баласт клубу??? Мені цікаво,хто їх рекомендував в ДК????? Якщо це бажання С. Реброва,то тоді його Некваліфікіція тренера вже всім все показала!!! Болільники без мату не пишуть практично жодного коментара ,а президент це терпить! Його це влаштовує??? Мабуть,що так.Бо головне завдання Ребров виконав,ставши випадково чемпіоном України в другий раз та принісши ДК 12млн за вихід в групову стадію ЛЧ. А далі????? По такій грі нам світить ще більша ганьба!

Я вже не вірю жодному колишньому гравцю ДК на посаді гол.тренера.Останньою надією з вітчизняних тренерів є М.Б Маркевич.! У нього всі команди БІГЛИ ТА ШВИДКО грали,відповідно і гравці підбиралися швидкісні.Так що я руками й ногами за нього та Красникова спорт.директором,який знайде ДК потрібних гравців. Пане Президенте І.Суркіс-не зволікайте з прийняттям рішень-гірше вже не буде! А селекцію ДК розігнати-вони за межі Києва практично не виїзджали в пошуках гравців.

Було б добре,якби Суркіс ще до ЛЧ зробив це.Наступна гра з ШД,в якій цим складом ДК скоріше за все програє десь під 3:0. Тоді вже вся Україна буде скандувати:-"Шахтар-Чемпіон"...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.08.2016, 22:16
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть