Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Позитивні тенденції Выбор редакции

2016-08-31 11:55 Незважаючи не загальне незадоволення грою улюбленого «Динамо» в клубі відбуваються, на мою думку, певні позитивні моменти. ... Позитивні тенденції

Незважаючи не загальне незадоволення грою улюбленого «Динамо» в клубі відбуваються, на мою думку, певні позитивні моменти. Певні започаткування та ідеї починають працювати та приносити результати.

Реклама. В місті почала з’являтися зовнішня реклама, на деяких спортивних сайтах теж є реклами домашніх матчів «Динамо», в фейсбуці створюється подія - домашній матч «Динамо», яка інформує коли відбудеться матч.

В стрічці новин друзів, на тому ж таки фейсбуц,і я все частіше бачу фото друзів та знайомих із Олімпійського. Хоча дуже багато із них дуже далекі від футболу та «Динамо». Просто у вихідний день є час та можливість. Чому не скористатися можливістю цікаво провести час?! Хоча після побаченого навряд чи хто прийде знову на НСК.

Матчі молодіжних команд на Лобановського. Дубль та команда Ю -19 таке саме «Динамо» як і головна команда. Не так давно матч першості Ю -19 між «Динамо» та «Шахтарем» відбувся на стадіоні Лобановського. Для вболівальників, які підтримують команду набагато простіше добиратися в центр міста, ніж за місто. Кожен бажаючий може прийти та подивитися на найближчий резерв. Для молодих гравці це теж доволі корисно: одна справа грати на базі в присутності тренерів, а зовсім інша – грати на стадіоні, звикати до атмосфери, відчувати вболівальників( скільки б їх не було), зайву відповідальність. Правда не знаю, на скільки фінансово дорого коштує проводити матчі на стадіоні «Динамо».

Після переїзду на НСК Олімпійський Ігор Суркіс казав, що молодіжні команди будуть грати на «Динамо». Поки так не дуже часто відбувається, на жаль.

Створення інформаційних подій. Мені дуже сподобалася ідея привітання на День Незалежності поезією Ліни Костенко, яку читали гравці. Так повинно бути на кожне велике свято( Новий рік, 8 березня і тому подібне). Запрошення хлопчика хворого лейкозом на тренування та візочники перед матчем із «Волинню». Це не тільки допомога тих, хто її потребує, але і дуже хороший імідж. Он "Шахтар" тему сирітства піднімав. Бо в інформаційних повідомленнях «Динамо» дуже програє. Йдеш в Фуршет за харчами, а там продукція із емблемою «Шахтаря».

Весною був ЧС із Хокею в Хорватії «Шахтар» підписав футболку нашій збірній та побажав успіху. Зараз Верняєв, який здобув золото в Ріо, опинився на тренуванні «Шахтаря», де отримав футболку. «Динамо» в подібних ситуаціях курить в стороні.

Форма. Вона комусь може подобатися, комусь не подобатися, але домашня форма «Динамо» ІНДИВІДУАЛЬНА. Такої форми немає більше в жодного клубу Світу. Раніше просто на синю та білу форму адідас набивали емблему «Динамо» і все. Гостьова синя форма – пряме відображення цього. Мені в формі не подобається, що тільки футболки особливі, а шорти та гетри просто адідас. Думаю, що тут теж могли бути цікаві рішення. Також дуже сподобаслося, що презентація форми відбувалася не в маленьких конференц залах, чи магазинах, а на вулиці біля фірмового магазина «Динамо». Кожен бажаючий міг прийти на цю подію.

Щиро, я дуже радий, що відбуваються певний контакт між вболівальниками та клубом. Що в клубі почали чути. Дуже сподіваюся на продовження.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

31.08.2016, 11:55
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00
Чемпионат Украины Минай Динамо - : - 17 апреля 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть