Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Гебельс-ТБ. Выбор редакции

2016-09-10 00:00 Такого однобокого коментаторства я ще не бачив. Сподіваюся усі на нашому сайті "прониклися" рівнем коментаторства Круторогова ...

Такого однобокого коментаторства я ще не бачив. Сподіваюся усі на нашому сайті "прониклися" рівнем коментаторства Круторогова ? Цілий матч "вилизував" з усіх сторін Шахтар. Усюди йому ввижалися пенальті у ворота Динамо. Він чекав увесь матч мінімум 5 червоних для гравців Динамо. Розповідав, який "молодець" "великий капітан" "великого Шахтаря" Дар'я Сернова.

А після матчу ми чули, як Даша "крила" нецензурними словами суддю.

А те що було відразу після матчу, інакше, як Гебельс-ТБ і не назвеш. Ведучий, у якого піна з рота біжала, а особливо скажений Морозов та ще сюди приплели діда Сабо, почали займатися тим, чим займаються канали мордора - пропагандою. Там таке лайно лилося у бік Динамо, особливо з боку Мороз'off'a, що за таке стріляти його треба.

Тепер уявіть, який "шедевр" видадуть у неділю два "красеня" - фарбований Сашка ДенісOFF та вбивця-п'яниця Ліон-кіллер. Знову ми почуємо, що Суркіс усе та усіх купив.

Треба закривати ці пропагандистські канали, і віддати матчі Єврокубків, а особливо матчі Збірної на інші канали. Бо це терпіти вже неможливо.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.09.2016, 00:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть