Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Злюки Бобри проти маленкьких голубих Віслюків. Тваринний світ ЛЧ. Выбор редакции

2016-09-12 21:14 Після останнього матчу багато речей стало на свої місця. Ми побачили, що за останні роки рівень ... Злюки Бобри проти маленкьких голубих Віслюків. Тваринний світ ЛЧ.

Після останнього матчу багато речей стало на свої місця. Ми побачили, що за останні роки рівень Динамо впав. І в минулі роки нам важко давались матчі із Шахтарем, але зараз ми побачили, що в центрі півзахисту в нас не має гравців, які можуть індивідуально сильно грати. Останнім таким гравцем був Мігель.

Зараз у нас грає Буяльский, якого давно вже називають невидимою людиною, бо він на полі є, але в атакуючий фазі його дії побачити можна тільки під мікроскопом. Динамо критично не вистачає в центрі поля гравців, які можуть швидко працювати із м’ячом на високій техніці. Але є і позитивні моменти. Все ж таки Рибалка відновився і його рівень значно кращий за Корзуна. По суті саме він і у цьому матчі відпрацював за всіх. Так само можна сказати про Макаренко, який провів матч на рівні значно вищому, ніж у Антунеша. Хачеріді провів видатний матч. І, зрозуміло, Мораєш і Ярмоленко дійсно є сильними індивідуально гравцями. Перший тайм вони вдвох тягли команду. Але, у команди обмежений потенціал. По суті не має запасу по лініям. Вся надія на молодь.
Чи вистачить нашого потенціалу на Наполі? Це важке питання. Зрозуміло, що повернеться Гонсалез, який завжди у ЛЧ грає свої найкращі матчі. Рівень Дерліса високий. Так, саме його присутність у складі робить нашу атаку потенційно небезпечною для Наполі. Бо якщо він зіграє на рівні, то ми зможемо створювати більше загроз. Але надія дійсно на молодь. Це надія цього сезону. Бо більше Динамо не має запасів гравців. Ми втратили сильних гравців за ці роки, але нових так і не придбали. Підтримка рівня клубу – задача молоді. Хоча я не вірю, що Ребров так просто довіриться молодим, але життя його на це змусить. Як і змусить задуматись вперше за довгі роки відвідуваність матчу. Давно вже не було такого, щоб за день до гри можна було легко придбати квитки у всі сектори. На сьогодні продано не більше 50% квитків. Що це, як не реакція вболівальників на провальну гру, на придбання Гладкого і Громова, на падіння рівня команди. Сильний вболівальник завжди повинен підтримати, але цього року все йде не так, як минулого року. Треба думати чому. Чому гра команди довела до ситуації, коли у ЛЧ стадіон буде заповнений наполовину. Як на мене, то це свідчить про провал у політиці клуба.

Що нам чекати від Наполі? Це ж все проглядається через призму останнього матчу із Шахтарем. Наполі – італійська команда. А з італійцями Динамо майже завжди грає важко. Однак, Наполі італійська команди тільки на папері, бо у матчах ЛЧ я не здивуюсь, якщо всі 11 гравців на полі будуть легіонерами. Італійці є, але на сьогодні наближеним до основи можна вважати лише Лоренцо Інсін’є. Зрозуміло, що Наполі цього сезону інший. Команда здійснило багато придбань молодих гравців, які можливо заграють, можливо ні. Команда поглибила лавку запасних і зараз команда виглядає краще підготовленою для виступів на багатьох фронтах. Бо ж матчі ЛЧ особливі. Вони завжди забирають набагато більше енергії психологічної, ніж самі відповідальні матчі у чемпіонаті.

Втрата Ігуаіна – величезна втрата. Бо аргентинець входить до переліку найкращих гравців світу. Знайти заміну такому гравцю дуже важко. Та Наполі на сьогодні – Хамшик. Це та сама збірна Словаччини, проти якої нам так важко гралось. Те саме протистояння двох лідерів. Нашого і словака. Наполі зараз ще не набрала обертів. 3 матчі в чемпіонаті, ще й після такої перерви на збірні. Чи добре – для нас покаже гра. Безумовно група атаки у Наполі виглядає значно потужнішою ніж у Шахтаря. Кожен гравець тут сильніший. Мілік кращий за Ферейру, Мертінс, Інсін’є, Кал’єхон, Дзакеріні куди яскравіші за Тайсона, Бернарда, Марлоса і Нема. А Хамшик куди потужніший за Коваленко. Пара Жоржиньо і Аллан також більш майстерна, ніж Фред і Степаненко. Крайні захисники Гуллам і Хусай куди цікавіші за Ісмаілі і Срну. Рейна не поступається Пятову. Альбіоль і Кулібалі – єдина ланка команди, яка не сильніша, а можливо і слабша за аналогічні позиції у Шахтарі.

Чому я порівнював? Бо це зробив Ребров. Він сказав, що це близькі за духом команди. Я також передивився декілька матчів. Шахтар виглядає значно краще організованою командою. Тому що склад зіграний. Шахтар компактніший, агресивніший у відборі, більш різноманітний у атаках. Наполі також грає дуже компактно. Але помітно, що гра ще сирувата, що ще не відпрацьовані зв’язки, що команда ще не готова на 100%. Гравці центру оборони не мають першого пасу. Кулібалі, який дуже сильний індивідуально, відверто завалює перший пас. Робить це стабільно. Наполі ще не готовий грати 90 хвилин у високому темпі. Це помітно. Тобто командно італійцям треба ще відпрацьовувати дуже багато елементів. Та як воно буде у ЛЧ – величезне запитання. Головне у Наполі – їх характер. Це команда бійців. І індивідуальний рівень гравців. Безумовно індивідуально це команда сильна. Вони вміють проривати оборону. Так, це не рівень Реалу чи Баварії. У нас в команді є гравці одного рівня із гравцями Наполі, але це 4-5 чоловік. І наша командна взаємодія зараз краща. Матч буде важким. Дуже багато буде залежати від оборони. Втрата Даніло на сьогодні для нас критична, бо Морозюк проти Мертенса чи Інсін’є викликає у мене жах. Особисто я не можу передбачити ротацію складу Наполі. Чи буде вона, чи проти нас зіграє оптимальний склад.

Важко сказати про малюнок гри. Хто буде грати першим номером? Ми також показали у першому таймі проти Шахтаря, що можемо. І до забитого нами голу ми часто грали першим номером. Не думаю, що для Наполі це прогулянка. Ми сильніші за Палермо і сьогоднішній Мілан. Не відомо як вибудує гру Ребров, як вибудує Саррі. Я знаю, що гра Динамо в останніх матчах викликає багато негативу. І зрозуміло, що Наполі має значно продуктивніший, індивідуально потужніший склад. Тому перемога для нас схожа на мрію. Нічия більш реально. Але, дійсно може бути провал. Бо у нас є зона правого захисника. Це наша найслабша ланка. Динамо не виглядає зараз цілісною командою. Наполі також зараз виглядає командою, яка ще не вкотила в сезон. Тому буду сподіватись на краще для моєї команди, хоча і залишаюсь реалістом. У цьому матчі можливо все, бо це ЛЧ.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.09.2016, 21:14
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть